Platforma online pe care v-o punem la dispozitie contine informatii utile despre imprumuturile rapide bancare, nebancare si cele oferite de Casele de Amanet.
Pe langa produsele obisnuite ale bancilor si IFN-urilor, noi ne-am propus sa va tinem la curent cu informatii legate de Casele de Amanet. Aici veti gasi o lista destul de bogata a Caselor de Amanet din intreaga tara, categorisite pe judete.
Promitem sa va tinem la curent cu cele mai noi informatii pe temele specificate.

Inainte de a apasa butonul Send Email, prin care se transmite mesajul dvoastra, luati nota ca astfel ne transmiteti date personale. Aceste date – Nume, telefon, adresa de email si adresa, ajung in posesia noastra unde sunt pastrate in conditii de deplina siguranta in contul nostru de email, intr-un sistem informatic protejat prin firewall si antivirus. Aceste date vor fi folosite doar de catre noi, in scopul exclusiv de a va raspunde la solicitarea explicita transmisa prin mesajul dvoastra. Datele dvoastra nu vor fi folosite pentru a vi se transmite mesaje nesolicitate, nu vor fi publicate si sub nicio forma nu vor fi instrainate. De asemenea, oricand considerati necesar, puteti solicita stergerea tuturor datelor dvoastra personale din contul nostru de email, trimitand un mesaj cu aceasta solicitare prin intermediul acestui formular. Trimiterea mesajului de catre dvoastra reprezinta acordul explicit pentru aceste conditii.