Vreau un credit de 20000 euro pe 10 ani

Sper sa obtii un imprumut de 20.000 de euro pe 10 ani? Care sunt sansele si cat de rentabil este.

In primul rand e bine de stiut ca un credit de consum se acorda pe o perioada de 10 ani doar in anumite conditii.

Pe de alta parte, chiar si creditele de nevoi garantate cu ipoteca au ca perioada maxima de rambursare 5 ani.

Exceptia de la regula acordarii pe 5 ani o intalnim in cazul refinantarilor creditelor de nevoi.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional de Paste

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si dobanda redusa la jumatate. Promotie valabila pana pe 29 aprilie la Provident.

Pentru credite contractate inainte de o anumita perioada, refinantarea unui credit de nevoi personale fara garantii se face pe 10 ani.

Daca e vorba de refinantarea unui credit de nevoi personale cu garantii ipotecare, acesta are ca perioada de accesare maxima 30 de ani.

Ca sa nu mai vorbim ca sume asa mari de bani, cum este cea pe care am luat-o noi in discutie azi, si anume, 20.000 de euro, se obtin indeosebi de la banci.

Mai exista si IFN-uri care acorda credite cu valoare mai mare pe perioade mai lungi de timp, dar costurile nu sunt tocmai mici, de aceea este bine sa vezi daca te incadrezi inainte la banci.

Oamenii se intreaba ce venituri minime trebuie sa aiba o persoana pentru a contracta un credit de 20.000 de euro pe o perioada mai lunga de timp.

Pana la venit, noi va spunem ca trebuie sa va incadrati si din punctul de vedere al gradului de indatorare.

Desigur, daca mai aveti credite in derulare, mai bine optati pentru o refinantare pentru are alt statut in determinarea gradului de indatorare.

In lumina celor enuntate anterior, creditul maxim pe care il puteti accesa se determina in functie de venitul vostru lunar net si perioada de rambursare, insa tinand cont de gradul de indatorare maxim posibil.

Gradul de indatorare a fost modificat recent si este de 40% pentru creditele in lei si 20% pentru cele in euro.

Conditiile accesarii unei astfel de sume de bani

Pentru a obtine un imprumut de 20.000 de euro pe 10 ani, va trebui sa apelati la creditori specializati.

Ce conditii trebuie sa indepliniti:

 • Varsta minima de 18 ani sau mai mult
 • Dovada domiciliului in Romania
 • Cont bancar valabil in aceasta tara

La ce rata pot obtine un imprumut de 20.000 de euro pe 10 ani? Rata dobanzii la un imprumut de 20.000 de euro este de obicei intre 3% si 8%. Rata exacta depinde de situatia dumneavoastra personala (venit, grad de indatorare). In general, bancile aplica ratele in functie de profilul clientilor lor.

Cu toate acestea, puteti gasi imprumuturi mai ieftine pe piata, comparand ofertele. Cu ajutorul compararilor, puteti sti in mai putin de 2 minute care este cea mai buna alternativa pentru nevoile dumneavoastra.

Multi oameni se intreaba cum pot obtine un imprumut de 20.000 de euro pe 10 ani. Un raspuns foarte simplu: puteti obtine un imprumut de 20.000 de euro pe 10 ani de la banca. Este cat se poate de simplu.

Pentru a beneficia de un imprumut de 20.000 de euro pe 10 ani, tot ce trebuie sa faci este sa indeplinesti anumite conditii si sa depui o cerere la banca la care vrei sa iei creditul.

O cerere pentru un imprumut de 20.000 de euro pe 10 ani este un lucru pe care banca nu il va refuza daca indeplinesti toate conditiile necesare.

Daca doriti sa obtineti un imprumut de 20.000 de euro pe 10 ani, puteti gasi pe piata multe oferte avantajoase. Puteti alege intre banci sau institutii nebancare si puteti profita de dobanzile mai mici de pe piata. Mai jos, am pregatit o lista cu cele mai bune oferte disponibile.

Care sunt avantajele de care puteti beneficia?

Care sunt avantajele de care puteti beneficia:

 • oate ale dobanzii accesibile tuturor clientilor
 • perioada de rambursare adaptata la bonitatea voastra
 • suma de 20.000 de euro accesibila oricarei persoane care are un venit de cel putin 1000 de euro pe luna
 • ratele lunare mai mici;
 • costuri mai mici pentru ca ai rate mai scazute ale dobanzii;
 • flexibilitate in utilizare;
 • acces rapid la bani;
 • puteti aplica online si primiti rapid un raspuns cu privire la cererea dumneavoastra;
 • ai la indemana posibilitatea de a solicita o prelungire, daca este necesar.

Avantajele obtinerii unui credit de 20.000 de euro pe 10 ani sunt multe. In primul rand, este vorba de faptul ca poti beneficia de o suma de bani egala cu 20.000 de euro daca ai nevoie de ea.

Un alt avantaj este faptul ca puteti plati aceasta suma de bani in rate pe o perioada de 10 ani. De exemplu, daca iei un credit de 20.000 de euro cu o rata de 9%, atunci in fiecare luna va trebui sa platesti 200 de euro pentru a-ti putea rambursa integral datoria in urmatorii 10 ani.

Cum sa obtineti un imprumut de 20.000 de euro pe 10 ani

Daca doriti sa imprumutati 20.000 de euro pe 10 ani, va trebui sa parcurgeti procedura de obtinere a unui imprumut. Bancile au propria lor procedura si cerinte pe care trebuie sa le indepliniti. Imprumutul nu este atat de simplu pe cat pare la prima vedere, dar nu este nici imposibil.

Pentru a putea accesa un imprumut de 20.000 de euro pe 10 ani, trebuie mai intai sa te informezi care sunt ofertele bancii pe piata creditelor.

Rata dobanzii aplicata de banci este diferita de la un creditor la altul. Aceasta rata poate varia de la o banca la alta, precum si de la o institutie bancara la alta. Acelasi lucru este valabil si pentru conditiile impuse de banci, cum ar fi varsta minima necesara sau garantia ceruta.

Dupa ce ati aflat care sunt ofertele de credite de pe piata, puteti alege banca care vi se potriveste cel mai bine si apoi puteti face cererea de imprumut la ghiseul bancii sau online, prin intermediul site-ului acesteia, daca exista aceasta posibilitate.

Ti se vor cere apoi mai multe documente necesare pentru a-ti verifica identitatea si situatia financiara inainte de a-ti acorda imprumutul de 20.000 de euro rambursabil pe 10 ani. In cazul in care dosarul dvs. este acceptat de institutiile bancare, acestea va vor trimite o oferta de credit.

Va intrebati daca puteti obtine un imprumut de 20.000 de euro pe 10 ani? Aveti noroc. Iata ce trebuie sa stii despre obtinerea unui imprumut de aceasta marime si durata.

O oferta de credite de refinantare garantate cu ipoteca in cuantum de 20.000 de euro o gasim la Raiffeisen Bank. Flexicreditul Integral ofera aceasta posibilitatea de a-ti refinanta creditul pe o perioada cuprinsa intre 6 luni si 30 de ani. Vorbim desigur despre credite de refinantare garantate cu ipoteca.

Ce institutie te poate imprumuta cu 20.000 lei?

Contractarea unui credit depinde de fiecare institutie financiara in parte, pentru ca pe langa grad de indatorare, unele institutii financiare tin cont si de alti factori atunci cand iti determina suma maxim ape care o poti imprumuta (scoringul din BC, de exemplu).

La fel de important de retinut este faptul ca accesarea unui credit de nevoi personale pe 10 ani este posibila doar in cazul in care optezi pentru o refinantare.

Va spun cu toata sinceritatea, am analizat multe oferte din piata, acesta este rezultatul obtinut.

Daca insa este vorba despre o achizitie imobiliara, perioada de contractare urca considerabil la toate institutiile financiare.

credit 20000 euro

Noi am discutat despre refinantari si despre modul in care le poti accesa intr-un articol anterior.

Pentru a vedea care banca este cea mai rentabila pentru a accesa un credit de 20.000 de euro, trebuie sa tii cont de mai multe aspecte, nu doar de dobanda actuala.

Este important sa aflii si care sunt penalizarile in caz de intarzieri, sa vezi care este costul total al creditului, cel care include comsioane, asigurari si alte taxe.

Credit 20.000 euro pe 10 ani ipotecar se poate?

La creditele ipotecare este important sa tii cont de costurile notariale, de costurile de evaluare etc.

In aceeasi masura, la un credit este importanta si rambursarea anticipata.

Altfel spus, trebuie neaparat sa stii care este costul unei rambursari anticipat pentru acesta poate varia mult de la o institutie la alta.

Cei care sunt in cautarea unui credit de nevoi pe 10 ani sper ca s-au lamurit in ce conditii il poate accesa si care sunt sansele sa-l obtina.

Pentru a imprumuta insa suma de 20.000 de euro, conditiile variaza in functie de tipul de credit pentru care optati, fie ca e garantat ori negarantat.

Conditiile generale pentru accesarea unui credit de nevoi:

 • cetatenia romana
 • varsta intre cea de majorat si cea de pensionare
 • vechime de minim 3 luni la locul actual de munca si de minim un an in total
 • venit minim, se accepta mai multe tipuri de venituri: salariale, din pensii, din chirii, dividente, contracte de autor, venituri din profesii liberale etc.
 • grad de indatorare maxim admis
 • sa nu ai datorii active, iar daca ai avut in trecut sa nu fi fost mari, iar perioada de intarziere sa nu fi fost nici ea lunga

Pe langa creditele ipotecare clasice care se acorda si pe perioade de 30 de ani, nu doar de 10 maxim, mai exista si creditele pentru amenajarea locuintei, de asemenea contractabile pe perioade mai lungi de timp. Spre exemplu, creditul Renovator de la First Bank are o perioada de contractare de pana la 10 ani.

Pentru a vedea cat poti imprumuta de la banca cu venitul tau actual, si daca poti obtine 20.000 de euro cum doreai, n-ai decat sa folosesti un calculator de credit si sa determini care este rata lunara la imprumutul dorit.

Noi am efectuat un calcul la Banca Transilvania, considerand din start o suma imprumutata de 95.000 lei contractata pe 5 ani.

Am presupus ca incasam veniturile prin aceasta banca, deci dobanda este usor mai scazuta.

Oferta pentru creditele de nevoi garantate cu ipoteca de la Banca Transilvania pentru suma propusa este urmatoarea: rata lunara este de 2.137 lei, DAE 9,75%, iar suma totala de plata ajunge la 131186 lei.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Deci, am plati o rata lunara de 2.137 lei.

Asta inseamna ca trebuie sa reprezinta mai putin de 40% din venitul nostru net lunar.

Asadar, vom avea nevoie de un venit minim net lunar de 5.343 lei pentru a putea imprumuta aceasta suma, in aceste coditii, de la Banca Transilvania.

(Visited 6063 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies