Credite urgente prin Amanet Briliant IFN

Casa de Amanet Briliant IFN ofera clientilor aflati in cautare de bani, posibilitatea accesarii unui imprumut in schimbul unui bun lasat gaj.

Oferta rapide de imprumuturi de bani prin Casa de Amanet Briliant

Amanet Briliant IFN face parte din Federatia metalelor pretioase si semipretioase Diamond-Gold si este autorizata de catre ANOC sa efectueze operatiuni cu metale petioase si aliaje ale acestora.

De asemenea, Casa de Amanet Briliant IFN figureaza in evidentele BNR ca Institutie Financiara Nebancara, ce acorda imprumuuri in schimbul unor garantii pe termen scurt.

Indiferent de bunul pe care-l detineti, fie ca este vorba de bijuterii, de electronice, de tablouri ori ceasuri, poti sa faci rost de bani, renuntand la acel bun pentru o perioada de timp, iar in schimbul unui comision, primesti imprumutul dorit, fara bataie de cap.

Actionaratul societatii este asigurat de doi bijutieri cunoscuti din Romania, Casa de Amanet Briliant fiind una din cele mai longevive din piata.

Clasele de obiecte ce sunt primite drept garantie:

  • aur de 14 karate si respectiv de 18 karate;
  • electronice: smartphone, tablete, led, plasme, laptop-uri, PC-uuri, etc;
  • tablouri;
  • o gama larga de ceasuri de valoare.

Dupa ce specialistii Biriliant IFN iti evalueaza obiectele, urmeaza sa inchei un contract in privinta primii imprumutului.

Comisionul perceput de amanet este de 0,3% pe zi pentru obiectele amanetate din aur, sau de 1% pe zi, pentru obiectele de tip electronice.

Dupa finalizarea contractului ti se mai acorda inca 5 zile de gratie, timp in care poti sa vi cu banii si sa-ti ridici obiectele lasate drept gaj. In aceasta perioada comision practic se dubleaza, ajungand la 0,6% pe zi pentru aur, respectiv de 2% in cazul electronicelor.

Aceasta casa de amanet este membru in Federatia Metalelor si Pietrelor Pretioase si Semipretioase Diamond – Gold. Este autorizata ANPC pentru functionare si operare cu metale pretioase, aliaje si pietre pretioase.

Se regaseste in registrul de evidenta al Banci Nationale a Romaniei legate de institutiile nebancare cu autorizare de functionare.

Acest amanet ofera imprumuturi rapide cu garantii indeosebi in metale pretioase.

Firma a luat fiinta in anul 2001, deci are in jur de 21 de ani de activitate.

(Visited 109 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies