Amanet aur Bucuresti – cele mai bune oferte

Cei ce detin bijuterii din aur si stau prost cu banii, pot sa se imprumute de la Amanet; in Bucuresti vor gasi multe oferte.

Amant aur Bucuresti cauta multi dintre locuitorii capitalei ca solutie de imprumut pe termen scurt.

Daca esti intr-un blocaj financiar si vrei sa faci rost de bani, poti apela la o Casa de Amanet, lasand gaj o bijuterie din aur, daca ai una.

In urma evlauarii respectivei bijuterii, tu obtii un procent din valoarea ei sub forma unui imprumut pentru o anumita perioada de timp. Dupa ce trece respectiva perioada, tu iti rambursezi respectivul imprumut impreuna cu o anumita cota pe care si-o ia amanetul si primesti in schimb bijuteria. Daca nu-ti rambursezi la timp imprumutul, Casa de Amanet ramane cu bunul pe care l-ai lasat drept gaj.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Cele mai bune oferte pentru amanet aur Bucuresti sunt acele oferte care iti acorda un procent mare din suma la care iti este evaluat bunul ori bunurile pe care le lasi drept garantie.

Romanii isi lasa la amanet cantitati impresionante de aur, iar bucurestii ocupa primul loc la imprumuturile de la Casele de Amanet.

Anual, mai mult de o treime din bunurile duse la amanet nu mai sunt revendicate de proprietari.

Dobanzile medii practicate pentru creditele garantate la amanet variaza in piata, de la 0,5 pana la 1,5 ori chiar 2% din valoarea estimata a bunului.

Cel mai bun amanet din Bucuresti este cel care practica comisioanele cele mai mici, cel care percepe comsioane in suma fixa, oferind conditii avantajoase.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

De asemenea, cel mai bun amanet se refera si la tipurile de bunuri acceptate, acestea necesitand a fi intr-o gama variata: bijuterii din aur si argint, platina ori alte metale pretioase, accesorizate cu diverse pietre pretioase ori semipretioase (nu toate casele de amanet accepta pietre semipretioase, indiferent de metalul din care sunt confectionate), electronice, electrocasnice, tablouri, etc.

De asemenea, calitatea casei de amanet tine si de relatia sa cu clientii, relatie care trebuie sa fie transparenta, in avantajul clientului, pentru fidelizarea acestuia. Cand clientul capata incredere, revine la amanert.

De asemenea sunt Case de Amanet care nu accepta bijuterii in stare deteriorata, dar sunt si altele care le accepta, desi sunt bijuterii din aur, lipite, uzate, din aur de 14 karate, 18 karate, 21 de karate ori de 24 de karate.

Amanet aur Bucuresti – cateva oferte:

  1. Kromini Gold – amanet non stop Bucuresti – Str. Izvorul Rece, Nr. 20, Etaj 1, Sector 4, telefon 0769 717 717, email: office@amanet-nonstop.ro. Acest amanet ofera credite pe termen scurt in schimbul unul obiecte de valoare de genul aur, argint, bijuterii, ceasuri, telefoane, electronice, autoturisme, etc.
  2. BestAmanet – Amanet pentru toti, ofera preturi bune pentru aur, argint si platina, evaluare rapida a bunurilor si banii pe loc. Ii gasiti la adresa Calea Vitan, r.107,Bl.V14B,Sc.2,parter, telefon 0765 300 094, ori la adresa de email d.otezaurfin@yahoo.com. Sunt acceptate bijuterii din aur de 8k, 9k, 10k, 14k, 18k, 21k, 24k,argint si platina la cel mai bun pret de pe piata!
  3. Tezaur, una dintre cele mai cunoscute Case de Amanet, cu o vizibilitate mare in online. Ii puteti contacta la numarul de telefon 021 222 44 92. Cei de la Tezaur au foarte multe agentii in Bucuresti (vedeti aici adresele tuturor agentiilor din Bucuresti ale Casei de Amanet Tezaur). Cei de la Tezaur ofera imprumuturi rapide cu garantii, utilizand obiecte din aur (bijuterii, ceasuri, monede, etc). Poti prelungi oricand doresti contractul de credit si poti rambursa oricand doresti. Bunurile sunt pastrate in conditii de maxima siguranta.
  4. Casa de Amanet Midas primeste obiecte din aur in orice stare ori forma, atat in scop de amanet cat si in scop de vanzare directa. Amanetul de aur este oferit de Midas Amanet in felul urmator: clientii duc bijuterii din aur lasandu-le gaj in schimbul unei sume de bani pe care Casa de Amanet o ofera drept imprumut. Pretul aurului se calculeaza in functie de karate si de gramajul bijuteriei. Despre credite de la Midas Amanet am scris si noi un articol, pe care va invitam sa-l lecturati. Amanet aur in Bucuresti din partea Midas este un serviciu oferit in numeroase agentii ce acopera toate sectoarele capitalei. Puteti sa-i contactati telefonic pe cei de la Midas la numarul de telefon 0372 788 166, ori sa le trimiteti un email la adresa contact@midasamanet.ro.
  5. SwissGold este un alat amanet ce primeste bijuterii din aur in Bucuresti. Pe platforma online a Amanetului aveti la dispozitie un calculator aur si argint, unde daca introducei greutatea bijuteriei, selectand tipul metalului si caratajul, obtineti si costurile asociate. Daca te duci cu o bijuterie la amanet, primesti raspunsul si banii pe loc. In Bucuresti gasiti sase agentii Swiss Gold. Pe cei de la Swiss Gold ii puteti contacta la numarul de telefon 0769 287 287, ori puteti sa le scrieti la adresa de email office@swissgold.ro.
(Visited 440 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies