Credit rapid la Midas Amanet

Exista posibilitatea de a obtine un imprumut rapid de la Midas Amanet cu buletinul si o garantie (aur, argint, electronice, etc.).

Caractersitici Midas Amanet

O casa de amanet cu experienta din Bucuresti, Midas Amanet ofera credite rapide, acceptand o gama larga de obiecte din aur, argint, autoturisme, electronice, electrocasnice, etc.

Evaluarea obiectelor pe care le prezinti drept garantie se face in agentia Midas Amanet la care te prezinti, in mod onest.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

De asemenea, tot in agentiile Midas, puteti sa efectuati si schimb valutar si servicii de transfer bani. La Midas Amanet gasiti serviciul MoneyGram, transfer international de bani. Aveti la dispozitie 14 agentii prin care puteti apela la acest serviciu.

Pentru a incheia un contract cu Midas Amanet, pentru obtinerea unui imprumut rapid, ai nevoie doar de buletin si de o garantie (bijuterii din aur ori argint, electronice, electrocasnice, autorisme, etc.).

Imprumuturile oferite de Midas Amanet au restrictii de varsta, ele fiind accesibile doar persoanelor cu varsta peste 18 ani.

Avantajele creditului rapid de la Midas:

  • obtineti o perioada lunga de asteptari
  • comisionul este minim
  • oferta este corecta
  • exista o retea mare de agentii
  • aveti o gama larga de bunuri mobile acceptate
  • personalul care va intampina in agentiile Midas Amanet este unul prietenos si competititv.

Tu vei plati doar pentru perioada in care se inchie contractul de imprumut. De exemplu, daca lasi bunul doar o zi, vei plati comisionul doar pentru acea zi.

Daca ceva te impiedica sa-ti rambursezi imprumutul, ajungand in ultia zi de rambursare prevazuta in contract, ti se va prelungi contractul cu 30%, nu trebuie sa-ti faci grii pentru obiectele tale.

Bijuteriile sunt evaluare in functie de karataj, de gramaj si de starea in care se afla. In privinta obiectelor electronice, ele se evalueaza in functie de stare, de model, etc.

Pe cei de la Midas Amanet ii gasiti la adresa web www.midasamanet.ro. Adresa este in Sectorul 3 Bucuresti, telefon 0372.788.166. Puteti sa-i gasiti si prin email la adresa contact@midasamanet.ro.

Iata si adresele agentiilor Midas Amanet din Bucuresti

Midas Amanet Sector 1
1 Mai
Stirbei Voda
Amanet Sector 2
Pantelimon
Stefan cel Mare
Colentina
Circa 9
Muncii
Iancului
Calea Mosilor

Midas Amanet Sector 3
Mihai Bravu 288
Mihai Bravu 292
Ambrozie
Dristor
1 Decembrie
Salajan
Titan

Midas Amanet Sector 4
Berceni
Sos. Giurgiului 117
Sos. Giurgiului 123
Sos. Giurgiului 131

Midas Amanet Sector 5
Rahova
Sebastian
Alexandriei

Midas Amanet Sector 6
Crangasi 10
Crangasi 16
Militari
Gorjului
Drumul Taberei 82
Drumul Taberei 92
Drumul Taberei 138

Tipurile de amanet oferite de aceasta Casa de Amanet: bijuterii, electronice, auto, etc.

Midas Amanet ofera clientilor servicii complete: amanet electronice, amanet auto, amanet bijuterii. Daca trebuie sa-ti rezolvi o urgenta financiara, poti apela la un astfel de imprumut rapid, oferind in schimb o garantie de valoare care sa-ti permita sa faci rost de suma de bani dorita. Lasand gaj obiectul de valoare pe care le detii, tu vei obtine un procent din valoarea lui, in urma evaluarii oneste a obiectului respectiv.

Printre caracteristicile enumerate de Midas Amanet, pentru propriile servicii prestate, se numara: transparenta, evaluare corecta, conditii avantajoase.

(Visited 540 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies