Roamanet, o casa de amanet cu experienta

O alta casa de amanet cu vizibilitate in piata de gen din Romania este Roamanet Servicii Financiare IFN S.R.L.

Casa de Amanet, Roamanet, acorda imprumuturi rapide clientilor, imprumuturi garantate cu obiecte de dimensiuni mici, dar de reala valoare

Aceasta societate non-bancara ofera imprumuturi rapide in conditii garantate. Garantiile acceptate de catre casa de amanet sunt constituite in general din obiecte de dimensiuni mici, dar valoroase, cum ar fi: bijuterii, obiecte decorative din aur, platina sau argint, electronice (laptop-uri. camere video, aparate foto, smarphon, tablete, etc). Evaluarea obiectelor se face chiar pe oloc de reprezentantii casei de amanet, imprumutul acordandu-se aproape instant.

De asemenea, clientii ce se doresc a fi posesorii unor obiecte unice de valoare, pot cumpara de la casa de amanet, Roamanet ofera aceasta posibilitate. Marfa de calitate pe care aceasta societate financiara o detine este una diversificata, de calitate. Obiectele pe care casa de amanet le scoate la vanzare sunt de calitate, calitate garanta de expertii evaluatorii cu care casa lucreaza.

Acordarea de imprumuturi rapide de catre Roamanet se face pe loc, in schimbul unei garantii reale.

Comisionul de acordare este de 0,8% pe zi, pe toata durata contractului de imprumut, durata ce poate varia intre 5 zile si 30 de zile. Dupa ce se achita comisionul aferent perioadei contractuale, acesta se poate prelungii pe o perioada de maxim 30 de zile, fara vreo limitare.

Daca clientii aleg sa ramburseze anticipat imprumutul, comisionul se recalculeaza, de asemenea este important de retinut ca in functie de suma luata imprumut si de valoarea obiectelor lasate drept garantie, comisionul se poate negocia pana la 0,5%, acesta fiind valabil doar pentru obiectel din aur; pentru restul obiectelor comisionul este de 1,2% pe zi.

Iata si cateva preturi estimative pentru aur la Roamanet:

Bijuterii noi, modele deosebite

Aur 14 K – 90 RON

Aur 18 K – 110 RON

Bijuterii folosite

Aur 14 K – 75RON

Aur 18 K – 95RON

“Rupturi” aur

  • 60 RON

PLATINA 95%

100 RON

Argint (900) -0,8 RON/g

De asemenea, Casa de Amanet primeste drept garantie obiecte din toate tipurile de aur: aur galben, aur alb, aur rosu, aur verde, platina si argint.

Programul casei de amanet este de luni pana vineri intre orele 9 si 21 si sambata intre orele 10 si 14. Pentru informatii suplimentare puteti sa sunati la numerul de telefon 0722944800, ori puteti sa accesati platforma online Roamanet.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies