Imprumut de urgenta cu un singur act

Actul de identitate este singurul act cu care poti merge la o Casa de Amanet pentru a solicita un imprumut urgent.

Daca nu ai accesul la un credit bancar ori unul nebancar de la IFN-uri, poti apela la Casele de Amanet. Conditia esentiala este sa ai un bun pe care sa-l lasi garantie.

Daca ai acasa un obiect de valoare (obiecte din aur ori argint, alte bunuri mobile de valoare – ceasuri, electronice, tablouri, etc), poti sa-l folosesti intr-o situatie dificila, pentru a-ti rezolva o problema de lichiditati.

Mergi cu respectivul bun la o Casa de Amanet, impreuna cu cartea de identitate si, lansandu-l drept gaj, obtii in schimb o suma de bani de care sa dispui asa cum doresti.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Cu un singur act, fara multa birocratie, poti obtine un imprumut de urgenta, lansad drept gaj un obiect de valoare.

Nu te intreaba nimeni ce fac cu banii, nici daca esti inscris in Biroul de Credit ca restantier la alte credite.

Care sunt procedurile de amanetare?

Pentru a solicita un astfel de imprumut, trebuie sa te deplasezi la o Casa de Amanet si sa discuti despre suma de bani pe care doresti sa o accesezi si despre valoarea obiectului/obiectelor pe care ai de gand sa le lasi drept garantie.

Casele de Amanet iti vor evalua bunurile si iti vor oferi o suma de bani (un procent din valoarea bunurilor tale). Imprumutul ti se acorda pe o perioada limitata de timp, asa ca, ai grija sa iti rambursezi la timp sumele datorate de bani.

Dobanda, la Casele de amanet, se calculeaza de regula pe zi, in functie de suma de bani pe care ai imprumutat-o.

Casele de Amanet prefera de regula obiecte din aur si argint. Dar si Case de Amanwt specializate in autoturisme. Astfel, poti contracta un imprumut lasandu-ti drept gaj masina personala.

Cele mai amanetate raman totusi bijuteriile. Printre cele mai frecvente bijuterii amanetate se numara bijuteriile de aur intre 8 si 24 de k (de tipul lantisoare, bratari, coliere, cercei, verighete, inele de tot felul, etc. ).

Metoda noua de amaneta – amanetul online!

De putin timp a intrat in piata o noua metoda de amanetare si anume amanetul online.

Am observat mai multe Case de Amanet preluand aceasta forma oarecum inedita de accesare a unui credit la amanet.

Cum se poate? Clientul completeaza un formular cu suma dorita si incarca poze cu bunul pe care doreste sa-l amaneteze.

Amanetul il contacteaza ulterior pentru celelalte formalitati.

Imprumuturile de urgenta la Casele de Amanet se acorda de regula pentru perioade reduse de timp. Multe Case de Amanet merg cu acst interval de acordare pana la 30 de zile.

Mai toate Casele de Amanet ofera posibilitatea sa va prelungiti acest interval, platind dobanda aferenta perioadei trecute.

Dupa cum sititi, Casele de Amanet sunt la randul lor Institutii Financiare Nebancare, ce au in portofoliu imprumuturi rapide cu garantii.

Despre cum functioneaza casele de amanet noi am mai discutat. Important este sa ai in vedere achitarea la timp a imprumutului pentru a-ti recupera bunul la timp.

De regula, garantiile pe care le primesc Casele de amanet sunt: bijuterii, tablouri, ceasuri, electronice de valoare, etc.

In Romania, Casele de Amanet s-au dezvoltat destul de mult in ultimii ani. Exista si o gluma in randul populatiei, nicio farmacie fara Casa de Amanet langa ea. Asta inseamna ca sunt frecvente.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a apela la amanet?

La Casa de Amanet nu conteaza istoricul tau ca client in raport cu alte credite, conteaza valoarea bunului pe care il poti lasa drept garantie.

Nu intereseaza la Casa de Amanet care este isoricul tau ca client, daca esti rau-platnic si inscrisi in Biroul de Credit cu restante, conteaza daca bijuteria pe care o lasi drept gaj are 8 ori 24 de k.

Ce risti, apeland la o Casa de Amanet?

Poti pierde bunul pe care il amanetezi, neplatind la timp imprumutul.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Daca nu rambursezi la timp banii, nu ti se mai returneaza obiectul cu care i garantat respectivul imprumut, acesta fiindu-ti scos la vanzare, astfel incat Casa de Amanet sa-ti scoata banii.

La o Casa de Amanet imprumut poate fi acordat pe perioade de la cateva zile la cateva luni. Uneori poti sa prelungesti imprumutul, daca iti platesti dobanda din urma.

Avantajul major la Casele de Amanet este acela ca obtii banii foarte rapid, fara acte de venit, fara scoring in BC, fara vechime in munca, etc.

(Visited 57 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies