Creditul ipotecar Prima Casa de la Credit24h

Credit24h ofera clientilor solutii de creditare pentru achizitionarea de apartamente si garsoniere.

Daca pentru un credit imobiliar, orice institutie financiara iti solicita un avans de 15-25%, Credit24h prin programul Prima Casa aduce avansul la doar 5%. Astfel, clientii pot achizitiona o locuinta noua sau una veche, cu conditia ca solicitantii sa nu fi detinut in trecut o locuinta cu o suprafata mai mare de 50 mp.

Solutii de creditare rapida prin programul Prima Casa, cu doar 5% avans.

Pentru a solicita un astfel de credit ipotecar, veniturile acceptate sunt cele acceptate in mod obisnuit de bani: venituri salariale, venituri din pensii, drepturi de autor, dividende, chirii, etc.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Pentru a proceda la accesarea unui astfel de credit ipotecar prin programul Prima Casa, trebuie sa luati legatura cu Credit24h, iar consilierii acestei societati iti vor prezenta toate detaliile creditului, incepand de la documentele necesare pentru a alcatui dosarul de credit, pana la valorile ratei si celelalte costuri aferente.

Prin creditul ipotecar de la Credit24h, iti poti achizitiona, prin intermediul programului Prima Casa:

  • garsoniere, contractul de credit se face pe o perioada de maxim 25 de ani, rata lunara fiind de 102 euro pe luna, documentatia minima si sunt acceptate veniturile solicitate de obicei de o banca;
  • pentru un apartament de 2 camere, creditul se face pe maxim 30 de ani, rata lunara va fi de 189 euro pe luna, documentatia minima, veniturile standard;
  • pentru cumpararea unui apartament de 3 camere, creditele ipotecare de la Credit24h iti propun o finantare pe maxim 30 de ani, la o rata lunara de 235 euro pe luna, in conditii standard de aplicare;
  • creditul ipotecar pentru achizitia unui apartament de 4 camere, se face pentru maxim 30 de ani, rata lunara fiind in acest caz de 280 euro pe luna.

De la Credit24h puteti sa va achizitionati apartamentul dorit, finantarea fiind inclusa direct la dezvoltator, in mod simplu, corect si rapid, iar analiza financiara este gratuita, cu alte cuvinte, comisionul de analiza dosar perceput de majoritatea societatilor financiare din piata, la Credit24h este 0.

Avantajele creditelor ipotecare de la Credit24h:

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

  • eficenta maxim in timp – pentru accesarea unui astfel de imprumut este necesar un singur drum la sediul companiei, unde vei beneficia de consultanta gratuita;
  • solutii financiare adaptate nevoilor tale, identificate de consultantii Credit24h;
  • Credit24h iti poate oferi mai multe servicii financiare, in functie de nevoile tale (tot de la Credit24 poti sa faci rost de credit de nevoi personale rapide, ori de credite auro, carduri de credit, credite de consum ori de refinantare);
  • toata documentatia necesara accesarii unui credit ipotecar iti este prezentata in detaliu de consilierii firmei;
  • avand in vedere ca aceasta societate financiara – Credit24h – este o subdivizie a unui dezvoltator imobiliar al Zonei de Sud a Bucurestiului, adica a SudRezidential.ro, puteti sa beneficia de cele mai bune oferte de garsoniere si apartamente.

Un alt aspect foarte important este acela ca, de la Credit24h poti obtine solutiile financiare de creditare in doar 24 de ore. Cu alte cuvinte, in 24 de ore, puteti obtine un credit ipotecar, fara batai de cap.

Cum trebuie sa procedati?

In primul rand, puteti accesa site-ul acestei societatii www.credit24h.ro, pentru a gasi toate detaliile pe care le doriti, iar pentru a lua contact cu specialistii Credit24h, puteti sa sunati la telefon 0731011600.

(Visited 305 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies