Ce caracteristici are refinantarea de la Banca Transilvania?

S-ar putea sa nu mai fi multumit de imprumutul tau actual si sa doresti sa ti-l refinantezi, fie pentru a obtine o reducere a ratei lunare actuale, fie pentru a prelungi perioada de creditare.

Dupa cum sititi, refinantarile se pot accesa si pentru perioade de 10 ani, fapt care nu ar fi posibil la o accesare obisnuita a unui credit de consum, care au limita de accesare la 5 ani.

De ce ti-ai refinanta creditul la Banca Transilvania?

Noi vom analiza astazi oferta de refinantare a celor de la BT, fiind principala banca din piata. Vom reveni in viitor si cu alte oferte de refinantare pentru a putea avea o comparatie.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

In general vorbind, poti sa iti refinantezi un credit atunci cand esti nemultumit de costurile actuale ale creditului tau.

Asta nu inseamna ca o refinantare inseamna automat o reducere a ratei.

Unele persoane poate nici nu cauta neaprat o diminuare a ratei, ci poate doresc bani in plus, accesand in acest fel o suma mai mare, diferenta putand-o utiliza pentru nevoile curente.

Cei de la Banca Transilvania va ofera o cale simpla de a afla daca merita sau nu sa-ti refinantezi creditul, apeland la o simulare.

Poti refinanta la BT mai multe credite?

Cei de la BT ne spun ca ei ofera si o astfel de varianta, incredintandu-ne ca ei pot refinanta orice tip de contract, de la credit de consum la linie de credit ori chiar credite ipotecare.

De principiu, puteti sa va refinantati produse similare, din aceeasi categorie.

Cum va spuneam si mai sus, bancile ofera si sume de bani in plus la refinantare, daca gradul de indatorare va permite acest lucru.

Poti refinanta un credit de consum pe 10 ani?

Orice credit incheiat inainte de o anumita data prestabilita se poate refinanta pe perioade de pana la 10 ani.

La Banca Transilvania nu am descoperit insa oferta de refinantare pentru perioade de pana la 10 ani.

Avand in vedere ca in ultima perioada dobanzile au scazut fata de cele practicate cu cativa ani in urma, un credit astazi este mult mai ieftin, si deci, merita sa vezi ce beneficii ti-ar putea oferi o refinantare la momentul actual.

In promotia „adu-ti creditul la BT, poti sa soliciti si bani in plus fata de creditul initial, daca iti refinantezi creditele de la alte banci.

Creditele de nevoi personale de refinantare au la BT o dobanda fixa de 6,75%, fara comision de analiza, cu asigurare de viata si somas. Perioada de creditare este de maxim 5 ani.

Cardul de cumparaturi vine cu dobanda fixa de 6%, fara comision de analiza cu 10 lei in puncte STAR.

Observati ca dobanzile aproape ca striga la noi „hailaBT”, ca sa parafrazam sloganul ofertelor de refinantare ale acestei banci.

In rest, conditiile de eligibilitate sunt similare cu cele practicate la produsele standard aflate in portofoliul bancii:

  • sa fii cetatean roman
  • sa ai venit stabil in ultimele 3 luni
  • sa ai un istoric bun de plata
  • sa ai intre 18 si 65 de ani (70 daca ai venituri din pensii)

Analiza dosarului la Banca Transilvania este insa una destul de prompta, deci nu aveti de ce sa va ingrijorati.

In restul va mai spunem ca daca iti refinantezi azi un credit contractat pe vremea ROBOR-ului, el se poate actualiza cu noul indice IRCC.

In acord cu OUG 19 din 2019, noul indice al creditelor – IRCC este aplicabil pentru toate tipurile de credite pentru persoane fizice, aici incluzandu-se si cele de refinantare.

De ce ai apela la o refinantare?

Orice refinantare va conduce autom la stingerea creditului vechi si deschiderea unuia nou. Practic, scapi de creditul care nu te mai multumea indeajuns si obtii niste rate mai mici si eventual si o suma de bani in plus.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Specialistii ne spun ca putem si restrange mai multe credite intr-unul singur, pentru a putea avea un mai mare control asupra finantelor personale.

Daca prindem si o dobanda buna, fireste ca refinantarea se merita.

Avantajele majore ale refinantarii raman insa diminuarea ratei lunare si o prelungirea perioadei de creditare.

(Visited 752 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies