Credite pentru nesalariati – bani acordati lejer

De la Casa de Amanet poti obtine credite pentru nesalariati atata timp cat ai un bun de valoare cu care sa garantezi imprumutul

Multi oameni vor sa faca rost de credite chiar in conditiile in care nu sunt salariati, chiar daca nu sunt angajati cu carte de munca si nu au un loc de munca stabil.

O asemenea posibilitate nu poti avea nici de la banci si nici de la IFN-urile clasice, doar de la Casele de Amanet.

La Casa de Amanet conteaza doar valoarea bunului lasat drept gaj.

Daca esti somer si ai mai avut si restante la banci drept pentru care azi ai si un istoric negativ defector in Biroul de Credit, sansele de a te mai imprumuta cineva sunt deosebit de mici.

Fiecare dintre noi se poate gasi in situatia de a avea nevoie urgenta de o suma oarecare de bani. Probleme cu lichiditatile pot aparea din varii motive, indeosebi in perioadele in care cheltuielile sunt mari si economiile sunt nule.

Pentru asemenea situatii este indicat sa apelezi la creditele rapide de la Amanet. De mare ajutor este sa ai un bun de valoare cu care sa garantezi respectivul imprumut, astfel incat sa poti obtine imprumutul dorit. Tineti seama ca la Casa de Amanet veti obtine doar un procent din valoarea obiectului pe care il prezentati drept garantie.

Astfel de imprumuturi pentru nesalariati sunt disponibile in piata la mai toate Casele de Amanet. Aceste societati functioneaza ca si institutiile financiare nebancare obisnuite, cu diferenta ca imprumuturile acordate de ele sunt garantate.

In aceste conditii, conteaza mai putin eligibilitate solicitantului, dar conteza in mod esential valoarea bunului cu care garantezi.

Nu ai surse de venit Nu esti angajat? Nu ai carte de munca? Ai vechime mica in munca? Nu-i problema! Important este sa ai un bun de valoare apreciabila, care sa-ti dea accesul la suma de bani dorita.

Imprumuturile pentru nesalariati sunt disponibile si la alte institutii financiare, insa, doar la amanet nu vi se impun conditii de venit. La alte institutii financiare, daca nu esti nesalariat te poti imprumuta cu conditia sa dovedesti ca ai venituri.

Bine, acum trebuie sa stii ca si in cazul in care vei accesa un imprumut pentru nesalariati in 2019 de la amanet, tot trebuie sa indeplinesti niste cerinte. Principala cerinta este sa dovedesti ca bunul cu care garantezi iti apartine.

Dezavantajul amanetului este acela ca poti imprumuta sume in acordul cu valoarea bunurilor pe care le detii. La amanet nu se tine seama de veniturile lunare pe care le ai.

Apoi, procentul pe care ti-l da amanetul din valoarea bunului adus drept garantie, nu este foarte mare, deci, daca ai nevoie de sume mai mari e bani, trebuie sa ai bunuri de valoare mare, ori sa prezinti mai multe bunuri.

Acest tip de credit pentru nesalariati de la amanet este unul care te poate ajuta intr-o situatie dificila. Daca ai insa un bun la care tii in mod deosebit, ar trebui sa fii sigur ca poti rambursa imprumutul accesat, pentru ca daca nu o faci, vei pierde bunul amanetat.

(Visited 263 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies