Credit rapid online fara acte, doar cu buletinul – primesti banii in ziua accesarii

Credit doar cu buletinul de la Ferratum este unul din cele mai noi produse financiare nebancare din piata.

Ferratum este o Institutie Financiara Nebancara autorizata de BNR ce ofera in primul rand microcredite catre populatie.

Vrei un credit rapid fara acte doar cu buletinul? Ferratum te imprumuta rapid, simplu, oricand, oriunde, fara acte.

Printr-un microcredit intelegem o forma de imprumut ce poate fi accesata de oricine are o varsta de minim 21 de ani, niste venituri lunare, suma de bani imprumutata reprezentand doar o mica parte din venitul lunar al familiei tale.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Pentru a solicita un credit rapid online de la Ferratum trebuie sa ai acces la intenet, fie pe calculator, fie printr-un smartphone, o tableta etc. Daca esti la primul credit catre Ferratum, poti sa-l accesezi doar de pe site-ul www.ferratum.ro.

Pentru toti clientii din Romania, creditele rapide de la Ferratum se pot obtine fie online de pe site-ul societatii, fie prin SMS, la 1781. De retinut ca prin SMS puteti sa accesati un credit doar daca sunteti la a doua imprumutare.

O prima solicitare de creditare de la Ferratum iti poate aduce o suma de maxim 1900 de lei, rambursarea in acord cu contractul de credit al acestei sume iti poate garanta si un alt imprumut pe viitor.

Car costa un astfel de credit rapid online de la Ferratum?

  • pentru o suma de 500 de lei, pe o durata de 30 de zile, costul total al imprumutului va fi de 0 lei, deci veti plati 500 de lei fix la finalul perioadei.
  • pentru 1900 de lei, contractati pentru 45 zile, costul total al creditului va fi de 0 lei,;

Pentru ridicarea banilor de la Ferratum aveti nevoie doar de buletinul de identitate. Primul microcredit il puteti ridica de la orice agentie CEC Bank, si poate fi accesat doar pe baza buletinul de identitate.

Daca esti la al doilea credit, banii iti pot fi transferati direct intr-un cont bancar indicat de tine, iar tu poti sa ridici banii in orice mod doresti.

Creditul poate fi rambursat intr-o singura transa sau in mai multe transe cu conditia ca ultima transa sa fie inainte de data scadenta.

Daca ai probleme cu rambursarea creditului, poti obtine o pasuire de 14 zile calendaristice. O asfel de rescadenta costa 99 de lei, iar pentru activarea ei trebuie sa efectuati o solicitare cu cel putin o zi inainte de data scadentei. O scadenta poate di solicitata prin SMS, prin telefon, ori prin email.

Ca sa fie clar, ce am enuntat mai sus, va transmitem ca acesta este un credit rapid doar cu buletinul, daca nu ati inteles. Ideea este ca la accesare nu vi se solicita documente, doar cand ridicati prima data banii creditului solicitat, aveti nevoie de buletinul de identitate.

Mentionam ca aceste informatii fac parte din oferta Ferratum, societate pe a carei platforma online ni se transmite ca pentru solicitatea unui imprumut rapid online (la prima accesare) nu trebuie sa trimiti niciun document, doar sa te prezinti cu buletinul la o sucursala CEC Bank pentru ridicarea banilor.

(Visited 403 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies