Solutii personalizate de finantare Fast Finance

Cei de la Fast Finance ofera clientilor solutii specifice de finantare care sa acopere nevoile fiecaruia.

Fast Finance este o institutie nebancare ce acorda atat credite fara garantii cat si cu garantii.

Acest IFN este prezent de peste 5 ani in piata romaneasca nebancara, facandu-se remarcati in timp prin constanta, transparenta si flexibilitate.

Noi i-am remarcat pentru ca ni s-a parut interesanta abordarea si ne-au placut solutiile de creditare oferite. Solutiile lor se adreseaza unei largi categorii de cetateni.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional de Paste

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si dobanda redusa la jumatate. Promotie valabila pana pe 29 aprilie la Provident.

Ei spun ca accepta la finantare inclusiv persoanele cu istoric negativ, asadar, spectrul clientilor este cu atat mai numeros.

Fast Finance IFN este o societate nebancare care acopera toate zonele tarii. Oferta lor se poate rezuma la doua produse in prezent: creditul urgent fara garantii si creditul cu garantie imobiliara.

Creditul urgent fara garantii are o limita de creditare de 15.000 de lei si se acorda pentru o perioada de 36 de luni. Acest produs vine cu dobanda fixa si cu o serie de avantaje pentru cei ce-l acceseaza.

Pentru a fi eligibil pentru creditul urgent fara garantii de la Fast Finance, trebuie sa ai peste 2.000 de lei venit si sa ai intre 25 si 65 de ani varsta.

Sunt acceptate foarte multe tipuri de venituri, cu conditia sa te incadrezi sub gradul de indatorare admis.

Variantele creditului urgent fara garantii de la Fast Finance sunt: creditul pentru restantieri, prin telefon, pentru vacanta.

Creditul urgent cu garantie imobiliara se poate acordda tuturor persoanelor fizice cu domiciliul in Romania, cu conditia sa obtina venituri. Sunt acceptate si pentru acest produs financiar persoanele cu istoric negativ in Biroul de Credit.

Perioada de analiza a dosarului este de 48 de ore.

Acest produs face parte dintre creditele nebancare pe 5 ani. Este un credit nebancar acordat pe termen lung, dupa ultimele norme legislative.

Garantiile imobiliare admise la creditare sunt: apartamente, case, terenuri, cladiri. Conditia esentiala este ca aceste bunuri sa se gaseasca pe teritoriul Bucurestiului ori a judetului Ilfov.

Garantia acceptata este de 300% raportat la valoarea creditului solicitat de client.

Sunt acceptate toate catgoriile de venituri taxabile ce pot fi demonostrate cu acte atat ale solicitatului cat si ale codebitorului.

Dobanda creditului urgent cu garantie este fixa si are valoarea intre 24 si 48% pe an, in functie de suma imprumutata si de istoricul tau de client, precum si de tipul garantiei.

Solutiile de creditare ale celor de la Fast Finance IFN par sa acopere, cum spuneam anterior, o larga categorie de clienti, daca tine cont si de specificatia lor, cum ca ar accepta si rau platnicii raportati la Biroul de Credit.

Despre acest IFN va mai spunem ca a fost inregistrat la BNR in 2014. Adresa societatii este Str. Lainici nr 44-46, et 4, apartament 9 – 10, sector 1, Bucuresti. Pentru detalii, puteti sa sunati la nr de telefon 021 93 98, ori sa le trimiteti un mesaj la adresa suport@fast-finance.ro. Informatii detaliate gasiti pe platforma online a societatii: https://www.fast-finance.ro.

(Visited 398 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies