Poti imprumuta bani fara costuri? Credit cu dobanda 0

IFN-urile axate pe microcreditare ofera credite fara dobanda persoanelor care sunt la prima accesare.

Este o forma de fidelizare a clientilor, din punctul nostru de vedere.

Nu sunt prea multe variatii pe aceasta tema, majoritatea societatilor care practica aceasta forma de atragere a clientilor ofera imprumuturi rapide mici pe perioade scurte de timp.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional de Paste

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si dobanda redusa la jumatate. Promotie valabila pana pe 29 aprilie la Provident.

Obtinerea unui astfel de credit este conditionata de lipsa unei interactiuni trecute cu societatea careia i te adresezi.

De regula cei care sunt in cautarea accesarii unui imprumut urgent de bani azi sunt tentati de astfel de oferte, de aceea noi ne-am si gandit sa explicam pe larg ce inseamna astfel de facilitati.

Sunt multe informatii pe care ar trebui sa le cunosti inainte de a purcede la accesarea unui credit fara dobanda, unele dintre ele le veti descoperi mai jos.

Ce inseamna credit fara fara dobanda?

Semnificatia acestui produs este generata de lipsa oricaror costuri pe perioada contractuala ori pe o perioada mai scurta de timp, anuntata in promotia oferita de respectiva societate.

Practic, tu te adresezi unei societati nebancare pentru un imprumut, il primesti, iar pe o anumita perioada de timp, care poate coincide sau nu cu perioada maxima de accesare, nu ti se imputa niciun cost suplimentar. La finalul perioadei de gratie, vei plati doar suma pe care ai imprumutat-o.

Care este perioada de gratie?

Unele societati practica dobanda 0 pe intreaga perioada de contractare a unui credit, altele pe perioade limitate de timp.

Spre exemplu, cei de la Viva Credit pune la dispozitia clientilor o linie de creditare pe 5 ani, insa daca rambursezi in primele 30 de zile, dobanda este 0 pentru clientii noi.

La CreditFix, care incheie un contract pe 24 de luni, contract aferent tot unei linii de credit, ofera dobanda 0 pentru o perioada de 62 de zile pentru clientii noi.

Axi Finance este o societate care ofera Axi Card un card de credit flexivil, cu valabilitate pe doi ani. Daca rambursezi sumele imprumutate in 30 de zile de la accesare, dobanda este 0.

Care este secretul ori capcana acestor imprumuturi?

De principiu, cand te angajezi intr-un astfel de contract de credit, trebuie sa ai deplina siguranta ca poti rambursa la timp imprumutul, pentru ca altminteri, costurile de penalizare ale acestor produse sunt mari.

Dar, sa nu uitam ca si la imprumuturile cu dobanda obisnuita exista penalizari deosebit de mari, mai ales in cazul microcreditelor.

Sfatul nostru este sa accesati astfel de produse doar in situatii de reala urgenta, si doar daca aveti siguranta deplina ca puteti sa platiti la scadenta datoria.

Printre produsele la care se ofera dobanda 0 se numara nu doar credite, ci si carduri, dupa cum ati vazut.

De asemenea, exista si descoperiri de cont cu dobanda 0%.

Si in acest caz sumele imprumutate sunt mici.

Descoperirea de cont este o forma de imprumut destul de facila, strans legata de bonitatea ta de client si de istoricul de creditare.

In cazul descoperirilor de cont este bine de stiut ca orice depasire a limitei impuse de institutia finantatoare pentru suma maxima ce poate fi accesata cu dobanda 0 atrage dupa sine niste costuri ridicate.

Daca, insa, consideri ca astfel de produse financiare nu iti sunt benefice, poti cauta in piata credite cu dobanda mica.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Daca ai o eligibilitate buna, poti apela direct la banci pentru ca au dobanda mai mica decat IFN-urile. De asemenea, si la banci exista credite si credite. De regula cele cu garantie au costuri mai reduse decat cele acordate fara garantie. Acest lucru este valabil sin in cazul produselor oferite de IFN-uri.

IFN-urile nu acorda doar credite mici pe termen scurt, ele au in oferte si imprumuturi cu valoare ridicata acordate pe perioade mai lungi de timp.

Unele IFN-uri acorda si credite cu garantii, caz in care dobanzile sunt incomparabil mai mci decat cele practicate pentru microcredite.

(Visited 97 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies