Vrei un imprumut de la IFN? Vezi care produs ti se potriveste

Daca vrei sa iei un imprumut de la IFN afla ca ai de unde alege, pentru ca sunt multe optiuni la indemana. Tu trebuie doar sa alegi ceea ce ti se potriveste.

IFN-urile s-au inmultit in ultimii ani, dar si numarul celor care apeleaza la serviciilor acestor societati a crescut destul de mult.

Oamenii prefera sa se imprumute de la IFN pentru ca nu li se solicita multe acte, conditiile sunt simple si nu au asa de mare bataie de cap ca la banci.

IFN-urile sunt societati autorizate de BNR sa functioneaza, deci sunt firme legale. Pentru as e infiinta o astfel de companie trebuie sa urmeze legile in vigoare si sa treaca de verificarile celor de la BNR.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional de Paste

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si dobanda redusa la jumatate. Promotie valabila pana pe 29 aprilie la Provident.

In registrele BNR erau inregistrate in registrul general 150 de IFN-uri ce desfasoara activitati multple de creditare. De asemenea, in registrul special de la BNR mai exista inca 60 de IFN-uri.

In registrul de evidenta al caselor de amanet exitau la data de 14 iunie 2019, 3245 de societati active.

In registrul Caselor de Ajutor Reciproc (CAR-uri) erau inscrise 2580 de firme.

Dupa cum stiti, atat Casele de Amanet cat si CAR-urile au de cativa ani statut de IFN – adica de Institutie Financiara Nebancara.

Asadar, exista un numar mare de IFN-uri in piata si este destul de greu pentru cineva ce nu a avut de-a face cu astfel de firme, sa stie cum sa aleaga un imprumut sau altul.

De regula, persoanele care apeleaza la IFN-uri sunt refuzate in prealabil de banci, deci nu au o eligibilitate prea buna.

Deci, venind cu un ‘bagaj’ negativ in spate, acesti clienti se pot orienta inspre un IFN sau altul, in primul rand dupa nivelul de acceptares si sumele disponibile.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Spre exemplu, daca esti inscris in Biroul de Credit ca datornic, nu toate IFN-urile te vor accepta la creditare. Va trebuie sa te orientezi catre acele societati care accepta rau-platnici. Ei bine, in acest conditii lista IFN-urilor la care poti apela se micsoreaza deosebit de mult. Daca mai tinem cont si ca unele societati pretind un venit minim necesar pe care tu poate nu-l ai, ori o anumita vechime in munca pe care poate nu o ai, ramai cu o lista scurta de IFN-uri la care poti apela. Si atunci, vei avea de ales practic dintre cateva produse. S-ar putea sa fii in situatia de a dori o suma mai mare de bani, ori atunci se fac alte eliminari.

De asemenea, un mod de cernere a IFN-urilor la care vrei sa accesezi este si intervalul de creditare. Spre exemplu sunt IFN-uri care acorda credite nebancare pe 5 ani, iar altele pentru maxim 30 de zile.

Cam asa se face, se elimina din aproape in aproape IFN-urile in functie de eligibilitatea ta actuala pana ramai cu o lista scurta. Urmeaza sa efectuezi si o comparatie a produselor pe care ti le ofera IFN-urile dupa lista scurta. In functie de sumele maxime si perioadele de creditare, de costuri, de comisioane, poti sa te decizi in final pentru care produs optezi.

Iata cateva IFN-uri vizibile din piata cu conditii de creditare permisive:

  • Telecredit – ofera credite online intre 100 si 2000 de lei pe perioade de maxim 30 de zile. Se acceseaza online cu buletinul. pentru accesare, pe langa cartea de identitate, ti se mai solicita si o copie semnata olograf a acordului de consultare ANAF pentru inspectarea veniturilor. Banii ii pimesti in maxim 24 de ore de la aprobarea imprumutului.
  • Viva Credit – ofera o linie de creditare pe 5 ani. Daca rambursezi in primele 30 de zile, dobanda este zero. Din a 31-a zi, dobanda este de 1,2% pe zi. Poti imprumuta intre 100 si 2000 de lei. Cei de la Viva Credit accepta si pe cei cu istoric negativ in BC.
  • Ferratum – acorda credite online ori prin SMS (daca esti la cel putin al doilea imprumut). Poti accesa sume de pana la 10.000 de lei. Primul credit are dobanda 0. Creditul in rate de pana la 10.000 de lei se poate accesa pe perioade de la 2 la 12 luni. Primul credit se poate accesa pentru 15, 30 ori 45 de zile.
  • Provident ofera doua tipuri de produse de credite, creditul standard ce pune la dispozitia clientilor sume intre 500 si 15.000 de lei, cu rambursarea in rate fixe saptamanale ori lunare si creditul STAR cu sume intre 6.000 si 15.000 de lei. Creditul standard presupune sa ai o varsta mai mare de 18 ani si un venit minim fix lunar de 300 lei. Creditul STAR necesiata un venit net minim lunar de 1.300 lei si se ramburseaza in rate fixe lunare.
  • Axi Card – este un card de credit nebancar ce pune la dispozitia clientilor sume de pana la 6.000 de lei pe un card ce s elivreaza la domiciliul clientului. Poti accesa online prin telefon. Cardul se emite pe o perioada de 2 ani, iar contractul se incheie pe 5 ani. Dobanda acestui card este de 6% lunar. Minim de plata este de 15%, iar DAE-ul este de 86,92%.
(Visited 85 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies