Imprumut urgent la domiciliu: avantaje, acte, costuri

Daca si tu esti in situatia de a face rost de bani urgent, insa nu ai cont in banca, poti apela la un imprumut la domiciliu, simplificandu-ti calea de a-l obtine.

Nu este nimic nefiresc in ofertele de creditare la domiciliu, pur si simplu, unele societati nebancare au gasit o modalitate simpla de a ajunge si la acei clienti care nu au legatura cu bancile, care nu isi incaseaza veniturile intr-un cont bancar si nici nu se descurca cu completarea unor formulare online.

Exista in randul IFN-urilor, adica al Institutiilor Financiare Nebancare, cateva firme care ofera un astfel de serviciu clientilor sai, gratuit ori contra cost.

Una dintre cele mai cunoscute societati nebancare la care puteti apela pentru un imprumut cu gestionare la domiciliu este Provident.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Imprumutul Provident este unul usor de accesat, fara multe acte, fara garantii si fara giranti. Mai mult de atat, este unul dintre produsele din piata care presupune existanta unor venituri mici.

Cei de la Provident imprumuta persoanele care au venituri de minim 300 de le pe luna. Fireste ca sumele acordate sunt mici pentru venituul minim, n acord cu gradul de indatorare, dar pentru astfel de persoane de cele mai multe ori este suficient.

Prin acest seriviciu de gestionare la domiciliu a creditului, cei de la Provident au intrat in cele mai adanci cotloane, adica acolo unde oamenii nu ar fi avut acces la banci, ori unde cu venitul lor mic nu ar fi avut trecere la nicio alta societate nebancara.

Cunosc povestea unor vecini, oameni de varsta medie, muncitori, dar fara pretentii, cu venituri mici lunare, care la nevoie i-au sunat pe cei de la Provident si au luat un imprumut atunci cand au avut mai mare nevoie de el. Ei aveau o situatie oarecum tragica, pentru ca au apelat la o astfel de solutie pentru ca aveau un deces in familie si aveau nevoie de bani pentru inmormantare. Fireste ca nu este o scena prea placuta, dar viata e plina cu de toate. Ei bine, au sunat, cei de la provident au venit, au vorbit, i-au informat si le-a dat banii doriti. Oamenii si-au rezolvat URGENTA. Au fost multumiti si ii pomenesc pe cei de la Provident si astazi pentru ca atunci i-au scos dintr-o mare incurcatura.

V-am povestit un caz real, indeosebi pentru a va infatisa ce inseamna o urgenta rezolvata cu ajutorul unui credit rapid nebancar la domiciliu.

Si totusi, trebuie sa stiti ca nu este floare la ureche sa accesezi un imprumut Provident. Cei de la Provident nu accepta toate cererile inregistrate, jumatate ori mai mult de jumatate dintre ele sunt respinse.

Cei de la Provident lucreaza cu Biroul de Credit si cu ANAF pentru stabilirea bonitatii clientilor. In Biroul de Credit Provident verifica istoricul de creditare al clientilor pentru a vedea daca au restante mari inca active, iar cu ANAF lucreaza pentru identificarea veniturilor.

Si totusi, motive mare de respingere sunt in special din cauza gradului de indatorare. Chiar daca clientul nu este rau platnic, gradul de indatorare s-ar putea sa-l impiedice sa obtina un imprumut Provident.

Fiindca accepta venituri reduce, cei de la Provident atrag persoane si din paturile joase ale societatii, oameni cu venituri mici fara multe posibilitatile.

De remarca este faptul ca cei de la Provident se implica destul de mult social, oferind informatii bogate pe platforme online proprie. Au o sectie buna de responsabilitate financiara si fac si diverse campanii de informare pe astfel de teme.

Revenind la creditul la domiciliu pe care il poti accesa de la Provident, valorile de bani ce pot fi imprumutate variaza intre 500 si 15.000, iar perioadele variaza de la 48 pana la 134 de saptamani. Pentru creditul STAR conditiile sunt cu rambursare lunara, sumele sunt aceleasi, dar perioadele de rambursare variaza intre 12 si 21 de luni.

Avantajele creditului la domiciliu:

  • accesezi cu doua acte: dovada de domiciliu si una de venit
  • venitul minim solicitat este de 300 de lei pe lunara
  • fara garantii si fara giranti
  • obtii suport in completarea actelor
  • banii ii primesti acasa in maxim 48 de ore
  • rambursarea creditului se face de la tine de acasa, nu trebuie sa te mai ocupi tu de plata ratelor.

Costului imprumutului Provident – DAE-ul variaza intre 139,46 % si 97,31%. In aceasta perioada comisionul pentru serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului este de 0%, insa pe randa rata dobanzii, vei mai avea de plata si un comision de analiza dosar fix de 120 de lei (indiferent de valoarea imprumutata); acest comision de analiza este inclus in dobanda anuala efectiva.

Pentru mai multe informatii puteti sa sunati la telefoanele Provident 021 275 75 75. ori 021 9877. Puteti sa le trimiteti si un SMS la numarul 1805. Puteti sa le scrieti un email la adresa relatiiclientii@provident.ro. Adresa Provident Financial Romania, Str. Serban Voda, nr. 133, Coorp A, et. 1, sector 4, Bucuresti. Informatii suplimentare puteti obtine dupa platforma lor online provident.ro.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Daca aveti posibilitatea sa accesati partial online puteti sa o faceti, astfel incat sa castigati timp. Daca nu, asteptati pur si simplu sa fiti vizitat acasa de agentul celor de la Provident.

Odata ce ii contactezi pe cei de la Provident si soliciti un credit cu gestionare la domiciliu, un reprezentant al societatii te va vizita acasa pentru a te ajuta sa te informezi si sa completezi ulterior documentatia necesara.

Nu este nevoie de deplasari din partea ta, nici de alta formalitati. Trebuie sa ai la indemana o dovada clara de venit.

Programul de lucru Provident:

  • luni – vineri: 8:00 – 20:00
  • sambata: 9:00 – 17:00
(Visited 99 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies