Imprumut cu garantie imobiliara de la IFN

Daca nu te califici la banci pentru un credit cu valoare mare, poti apela la IFN-uri pentru obtinerea unui imprumut cu garantie imobiliara

O solutie in piata nebancara pentru obtinerea unei sume mai mari de bani pe perioada ma lunga de timp o reprezinta creditele cu garantie imobiliara.

Un astfel de produs il regasim si in portofoliul celor de la Claret Euro Credit IFN.

Claret Euro Credit IFN este o societate nebancara ce are in portofoliu mai multe tipuri de produse: de tip rapid, cu garantie auto, cu garantie imobiliara, antreprenor.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional de Paste

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si dobanda redusa la jumatate. Promotie valabila pana pe 29 aprilie la Provident.

Aceasta societate activeaza in piata de peste 6 ani, timp in care si-a facut vizibila oferta, multi clienti fiind interesati si apeland la produsele lor.

Claret Euro Credit IFN acorda credite persoanelor fizice si juridice in mod responsabil, in conditii avantajoase de creditare.

Creditul de nevoi cu garantie imobiliara de la Claret Euro Credit IFN se poate obtine rapid, in mod transparent,.

Pentru acest produs perioada de finantare este de pana la 5 ani.

Sunt acceptati si cei inscrisi in Biroul de Credit ca rau platnici.

Daca va hotarati sa aplicati, veti primi consultanta gratuita din partea reprezentantilor acestui IFN.

Pentru a accesa un credit IFN cu garantie imobiliara de la Claret Euro Credit IFN ai de urmat niste etape destul de simple:

  • alegi suma dorita si perioada de creditare; poti imprumuta intre 5.000 lei si 900.000 lei, pe perioade intre 6 luni si 60 de luni.
  • aplici completand formularul online si astepti sa fii contactat; urmeaza sa ti se aprobe creditul daca toate actele sunt in regula
  • primesti banii in contul tau bancar

Poti sa aplici online, sa suni pentru mai multe informatii ori poti sa le faci o vizita la unul din sediile Claret Euro Credit IFN: Bucuresti, Iasi, Cluj Napoca, Constanta, Timisoara ori Ploiesti.

Programul de lucru este de luni pana vineri intre 9 si 18, sambata si duiminica este inchis.

Daca te-ai hotarat sa apelezi la un credit cu garantie imobiliara, vei obtine un plan de rambursare in rate fixe, cu o perioada de gratie pe care o alegi tu intre 6 si 60 de luni.

Imobilul cu care garantezi acest imprumut poate fi al tau proprietate personala ori a altei persoane.

Costurile imprumutului pot varia in functie de valoarea garantiei de suma pe care doresti sa o imprumuti, de bonitatea ta de client (scoring in BC, venit actual, grad de indatorare, vechime in munca, etc).

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Am citit si noi opiniile celor ce au apelat la produsele oferite de Claret Euro Credit IFN si oamenii par multumiti. Dupa parerea noastra par a avea oferte corecte, cu costuri transparente. Oamenii stiu la ce sa se astepte si asta le confera siguranta, chiar daca astfel de imprumuturi nu sunt tocmai linistitoare.

Am vazut ca cei de la Claret Euro Credit IFN au si o prezenta buna in retelele de socializare, oamenii comunica cu ei, le lasa pmesaje pe facebook, isi spun parerile. Intr-un cuvant, transparenta. Cel putin asta este impresia mea dupa ce am vazut pagina lor de facebook.

In Bucuresti, pe cei de la Claret Euro Credit IFN ii gasiti pe str. Postelnicului, nr 12, et. 1, in zona Pietei 1 Mai, Sector 1. Puteti sa-i contactati la numarul de telefon 0786 871 064 ori 0786 869 677. Puteti sa le trimiteti si un mesaj pe adresa office@claret.ro. Pentru mai multe informatii vizitati platforma lor online: https://www.claret.ro.

(Visited 1467 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies