Credit simplu ca buna ziua

Accesand produsele Simplu Credit vei beneficia de imprumuturi rapide foarte avantajoase, acordate in conditii permisive, fara batai de cap.

Alegand un mod simplu de a va realiza planurile, apeland la creditele rapide puse la bataie de o societate nebancara deja cunoscuta in piata, poti beneficia de un total profesionalism, intelegere si flexibilitate.

Simplu credit va ofera imprumuturi rapide nebancare

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi un formular online, apoi sa printezi formularele completate si celelalte documente solicitate si sa le trimiti pe adresa companiei.

In portofoliul firmei Simplu Credit, intra atat credite rapide pana la salariu cat si credite de nevoi personale acordate in conditii normale.

Apeland la creditul pana la salariu sau pana la urmatoarea pensie, poti obtine sume pana la 500 de lei, simplu rapid, flexibil si in mod onest, transparent.

Daca ai nevoie de bani, acum ai solutia de la Simplu Credit: imprumuturi rapide pana la salariu.

Poti sa accesezi foarte rapid un credit simplu ca „Buna Ziua”.

Calcul credit Simplu: pentru un imprumut de 20.000 de lei, contractat pentru 36 de luni, dobanda pe care o vei plati este de 34,9%, comisionul de analiza este de 1.999 lei, iar DAE ajunge la 74,14%. Rata lunara in acest caz fiind de 1042,59 lei. Totalul sumei de rambursat va fi de 37.533,24 lei.

Pentru accesarea unui credit simplu, trebuie sa aveti o varsta intre 18 si 75 de ani si un venit minim net lunar de 650 de lei.

Poti imprumuta sume de maxim 20.000 de lei, pe perioade de la 12 la 24 de luni.

Pe tot parcurusul derularii creditului, ratele sunt fixe.

Creditul se acorda in lei, deci nu esti afectat de cursul de schimb valutar.

Pentru acest credit poti aplica online, caz in care trebuie sa compeltezi cererea de imprumut online cu datele tale personale: de contact, de identificare, adresa, venituri, unde lucrezi etc.

Dupa ce ai trimis documentele solicitate, urmeaza sa te deplasezi la sediul IFN-lui pentru semnarea contractului de imprumut.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies