Finantare fara acte fizice de la IFN

Accesarea unor imprumuturi rapide fara acte de la IFN este o alternativa facila dar scumpa la creditele bancare.

Cei ce se intreaba ce sunt aceste societati nebancare, trebuie sa stie ca ele, adica Institutiile Financiare Nebancare, pe scurt IFN-urile sunt firme ce functioneaza legal.

Aceste societati se autorizeaza de catre BNR, daca respecta anumite conditii impuse. In urma acestei autorizari, primesc un numar de identificare si sunt luate in evidenta la BNR si monitorizate.

IFN-uri se diferentiaza de o banca prin faptul ca nu tine depozite, doar acorda credite.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional de Paste

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si dobanda redusa la jumatate. Promotie valabila pana pe 29 aprilie la Provident.

Firmele nebancare au o reglementare usor mai lejera decat a bancilor, dar aceste fapt se datoreaza si serviciilor limitate oferite de ele populatiei.

Pentru clienti, IFN-urile sunt mai prietenoase cand vine vorba de conditii de eligibilitate si de accesare.

Pentru ca in Romania sunt multe persoane care au avut candva probleme cu un credit ori un card de credit, fiind raportate din acest motiv catre Biroul de Credit, exista astazi foarte multi rau platnici a carora cerere de imprumut este acceptata indeosebi de unele IFN-uri. Cu greu razbesc rau platnicii in zona bancara.

IFN-urile acorda asadar si credite pentru rau platnici, finantare care se obtine greu de la banci, unde raportul de credit din BC este definitoriu in stabilirea eligibilitatii.

Biroul de Credit este o sperietoare pentru clientii romani. Aceasta societate a fost infiintata de un grup de banci, astazi la ea aderand toate bancile din Romania si multe dintre IFN-urile ce activeaza in piata.

Daca ai avut un credit la o banca si ai intarziat cu plata rate mai mult de 30 de zile, banca te raporteaza la Biroul de Credit. Esti trecut astfel pe ceea ce se cheama lista neagra a datornicilor bancilor.

Ramai inscris in Biroul de Credit timp de patru ani din momentul in care ti-ai platit restantele pentru care banca te-a raportat.

Daca vrei sa stii care iti este statutul si scoringul din BC, poti obtine si tu raportul de credit, printr-o cerere simpla. Pentru mai multe informarii poti vizita platforma online a celor de la BC.

Daca esti rau platnic si ai fost refuzat de banci la creditare, poti incerca sa obtii un credit de la IFN. Unele IFN-uri nu consulta Biroul de Credit, deci ai toate sansele sa obtii suma dorita de bani.

La IFN poti aplica lejer, fara bataie de cap. Majoritatea societatilor nebancare permit accesarea online a produselor lor. Asadar, daca te inhamezi cu o dovada de venit scanata si o copie dupa buletin, ai toate sansele sa aplici online pentru un credit nebancar.

Astfel de situatii sunt rezolvate prin accesarea de imprumuturi rapide fara acte fizice, pentru ca societatile care le acorda sunt permisive, iar riscurile sunt acoperite din dobanzi.

Daca nu doresti sa imprumuti sume mari, apelezi direct la creditele fara garantii. Astfel scapi de teama ca iti vei pierde locuinta pentru ca ai luat un credit cu garantie imobiliara si nu stii daca vei putea sa-l rambursezi la timp.

Valoarea imprumutului si durata stau la latitudinea ta, in masura in care te incadrezi in limitele admise de IFN. Fiecare societate nebancare are astfel de limite. In functie de ele se stabilesc si costurile produselor si alte criterii, cum ar fi cele de eligibilitate.

Pentru ca nu sunt solicitate garantii atunci cand acorda un credit, dobanzile practicate de IFN-uri sunt mari. Astfel, costurile sunt menite sa balanseze riscurile generate de acordarile lejere fara garantii materiale utile in recuperarea prejudiciului, daca e cazul.

Sunt imprumuturi nebancare ce pot fi rambursate in cateva zile, iar altele in cativa ani (maxim 5).

Cand vorbim de creditele pe termen scurt, DAE-ul este destul de putin relevant, pentru ca la astfel de sume mici, acordate pe perioade reduse de timp, dobanda nu se simte foarte tare. Cand se prelungesc termenele atunci apar probleme de acumulari.

Poti sa folosesti banii imprumutati de la IFN asa cum iti doresti, fara sa-ti justifici actiunile in vreun fel.

Cerintele practicate de IFN sunt mai lejere decat ale bancilor. Cerintele variaza insa destul de mult de la o societate la alta, in functie de suma imprumutata si de perioada de finantare.

Sunt si IFN-uri care acorda credite cu dobanda 0 pentru prima accesare. Este o forma de fidelizare a clientilor, cel putin asa am perceput-o noi in piata.

Ca sa aplici la un imprumut nebancar nu trebuie sa indeplinesti cine stie ce conditii. De regula limitarile impuse de IFN-uri sunt legate de varsta, venit, grad de indatorare, uneori de vechime si de scoring in BC.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

In Romania, imprumuturile nebancare au capatat o popularitate deosebita in ultimii ani. Concurenata pe care aceste societati a inceput s-o faca bancilor, le-a determinat pe cele din urma sa ia masuri de simplificare a accesarilor. Astfel, bancile au renuntat la unele acte care ingreunau procesul de creditare (cum ar fi adeverinta de venit, inlocuita cu inspectarea veniturilor la ANAF cu acordul clientului). Ba mai mult de atat, in ultima vreme bancile au inceput sa permita accesarea online pentru clientii deja existenti.

Rapiditatea cu care sunt aprobare creditele nebancare au facut din aceste produse o solutie cautate de tot mai multi romani.

Cand au probleme urgente, romanii acceseaza astfel de imprumuturi, ideala pentru situatii imprevizibile. Pentru probleme medicale, pentru reparatii diverse, pentru cheltuieli de intretinere pe perioada iernii cand facturile sunt mari, pentru achiztionarea de mobila, aparate electrocasnice de strica necesitate, etc.

(Visited 170 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies