Imprumuturi rapide de la IFN. Credite nebancare simple

Cu totii stim ca IFN-urile acorda credite mult mai lejer decat o fac bancile, motiv pentru care oamenii cu posibilitati financiare reduse insa si oportunistii apeleaza la aceste imprumuturi rapide nebancare

Credite rapide nebancare: usor, discret, permisiv

Ei bine, bancile care acorda imprumuturi in conditii mult mai dificle decat bancile, ofera totusi cele mai mici dobanzi, motiv pentru care, s-ar putea sa te intereseze si ofertele acestora, depinde de situatia in care te afli si de perioada de timp in care vrei sa faci rost de bani. Daca ai posibilitatea sa astepti si sa indeplinesti toate formalitatile impuse de bancile comerciale, atunci, mai bine alegi credite bancare, pentru ca dobanda este mult mai mica, iar sumele pe care le poti imprumuta sunt mult mai mari.

In opozitie cu bancile, IFN-urile acorda credite nebancare simple, in conditii de eligibilitate lejere, intr-un timp foarte scurt, fara batai de cap, totusi, dobanzile aferente acestor imprumuturi sunt mari, de aceea este bine sa-ti analizezi cu atentie nevoia urgenta de bani inainte de a te inhama la o asemenea povara.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Chiar daca reclamele suna minunat (credite rapide, bani fara acte, credite doar cu buletinul, credite fara adeverinta de venit, etc.), trebuie sa te informezi in detalii despre aceste forme de imprumuturi pentru ca ele pot ascunde tot felul de costuri ce pot anula cu brio reclamele frumoase si ademenitoare.

Daca ai ramas in pana de bani, daca vrei sa-ti cumperi ceva si nu mai ai rabdare, daca ti-e greu sa pui bani de-o parte si singura sansa de a face o investitie mai serioasa, imprumuturile rapide nebancare pot aparea ca solutia ideala.

Trabuie sa stiti insa ca in spatele creditelor cu ratele lor fixe se ascund dobanzi uriase pe care va trebui sa le platiti pana la ultimul ban.

Ce sunt imprumuturile rapide nebancare? Cine le acorda?

Imprumuturile rapide sunt credite de bani acordate de institutii financiare nebancare (IFN-uri). Acestea se pot obtine fie sub forma de bani cash, fie sub forma cardurilor de cumparaturi cu ajutorul carora puteti cumpara din retelele de magazine partenere in rate.

Dintre cele mai cunoscute IFN-uri sunt Provident si Cetetelem iar la capitolul carduri de departe se situeaza Card Avantaj de la Credit Europe Bank. De mentionat in privinta cardurilor ca tot mai multe banci isi deschid portile catre acest tip de card nebancar, nume mari ca BRD, BCR, Raiffeisen avand deja ceva vechime.

Cati bani poti obtine printr-un imprumut rapid?

Sumele pe care le puteti obtine se incadreaza intre 200 si 5000 de lei, bani in mana. Acordarea creditului se face rapid, uneori institutii acordand banii pe loc, altele maxim 48 ore.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Pentru aceste tipuri de credite nu aveti nevoie de giranti si nici de garantii materiale, nu se percep taxe sau comisioane ascunse. Veti avea de platit doar rata creditului care este fixa pe toata perioada imprumutului.

Imprumuturile nebancare au luat amploare in ultimii ani, in special dupa ce Romania a patruns in vidul crizei economice, moment in care bancile aproape ca au blocat creditarea catre populatie, clientilor ramanandu-le doar varianta IFN-urilor.

Statisticile la nivel european arata ca romanii chiar au incredere in aceste imprumuturi nebancare, reactie care deriva tot din indolenta bancilor din ultimii ani si de modul cum isi trateaza aceste societi clientii.

(Visited 101 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies