Imprumut cu 3 luni vechime. Cand te-ai angajat?

Poti obtine un credit de nevoi fara sa fii angajat de prea mult timp? Daca am 3 luni vechime, cine ma imprumuta?

Cei ce se intreaba la cine sa apeleze pentru un credit daca nu au o vechime prea mare in munca, trebuie sa stie ca bancile iau in calcul si persoanele cu vechime mica.

In fapt, cu certitudine poti imprumuta bani la banci daca ai 3 luni vechime la locul actual de munca.

Toate institutiile vor sa stie de cat timp lucrezi atunci cand vrei sa te imprumuti.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Este bine sa fii angajat in prezent si sa ai macar trei luni vechime la ultimul angajator.

Daca ai nevoie de bani rapid, in mai putin de 24 de ore, cea mai mare rata de succes o ai la institutiile nebancare. Aceste societati nu cer vechime prea mare si accepta si venituri mai mici decat impunerile bancilor.

Poti lua bani si cu o luna vechime in munca de la IFN. Vezi cazul Credius care specifica clar ca un credit la ei se acceseaza cu minim o luna vechime in munca.

Avantajul creditelor nebancare este acela ca poti aplica online simplu, fara sa pierzi timpul pe la ghisee.

Plus de asta, IFN-urile nu solicita garantii, daca vrei sa imprumuti o suma mica de bani.

Azi nici bancile nu mai solicita adeverinta de venit.

IFN-urile nu cer nici adeverinta de venit si nici carte de munca.

Un imprumut rapid nebancar se poate accesa cu o dovada de salariu (extrasul de cont e suficient la multe IFN-uri) si un act de identitate.

Aceste IFN-uri permisive nu acorda sume prea mari de bani. Daca ai nevoie de 1000 – 2000 de lei, aceasta optiune merita luata in calcul.

Chiar daca esti angajat doar de 3 luni poti imprumuta 1000 de lei de la IFN.

Venitul impus de IFN-uri nu este nici el mare. Cel mai mic venit solicitat de IFN-uri noi l-am intalnit la Provident. Acest IFN accepta si persoane cu un venit de 300 de lei lunar. Fireste ca imprumutul este proportional cu venitul, in acord cu gradul de indatorare admis in prezent.

Astazi cu venitul minim pe economie poti imprumuta la aproape orice banca. Sumele pe care le poti imprumuta depind de gradul de indatorare.

Cum procedezi?

Aplici simplu pentru un imprumut cu buletinul astazi si in cateva ore primesti banii in contul bancar. Sunt oferte care transmit acest lucru, anume ca beneficiezi de rapiditate in obtinerea banilor.

La orice IFN poti sa aflii dinainte ce sume poti imprumuta. Daca intri pe platforma unei institutii nebancare poti vedea rapid daca poti accesa un imprumut, fara complicatii.

Practic, n-ai decat sa completezi cererea de credit online si vei afla foarte repede daca ti se aproba imprumtul sau nu. De regula esti anuntat prin email ori prin SMS.

Daca ai cel putin 3 luni vechime poti imprumuta de la IFN intre 100 si 4000 de lei, depinde mult de gradul de indatorare dar si de situatia ta din Biroul de Credit.

IFN-urile nu prea solicita dovezi de vechime, insa sunt si societati nebancare care transmit clar care este vechimea minima acceptata.

Va spuneam de cei de la Credius ca accepta o vehcime de minim o luna in munca.

La BRD Finance vechimea minima solicita este de minim trei luni la actualul loc de munca pentru creditul de nevoi personale.

La Cetelem se solicita de asemenea minim 3 luni vehcime la ultimul loc de munca.

Daca te-ai angajat de o luna si vrei un imprumut, trebuie sa te indrepti catre IFN-urile ce au in portofoliu microcredite.

la IFN-urile ce acorda imprumuturi rapide nu se solicita vechime in munca.

Credite cu o luna vechime in munca gasesti sigur la Credius.

Societatile nebancare acorda credite urgente atat persoanelor cu vechime de 3 luni ori 6 luni, cat si persoanelor angajate de putin timp.

Bancile sunt mai restrictive in privinta vechimii in munca. Majoritatea merg pe varianta de 3 luni vechime la ultimul angajator si 12 luni vechime in total.

Astazi e simplu sa iei un credit atat de la banci cat si de la IFN.

Bancile au inceput sa accepte si ele accesarea online, deja sunt cateva oferte categorice in piata.

Probabil ca in timp bancile vor deveni mai flexibile si in privinta vechimii in munca.

Deocamdata creditele pentru nesalariati sunt mai mult apanajul IFN-urilor, cu conditia ca aceste persoane sa faca dovada existentei unui venit real.

Chiar daca nu poti obtine un credit fara vechime in munca de la banci, cu siguranta poti obtine de la banci un credit daca ai o vehcime minima.

Vestea buna este ca evolutia cerintei de vechime la banci este in sensul diminuarii. Cu cativa ani in urma bancile solicitau o vechime mai mare in munca decat ceea ce pretind astazi.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Azi e foarte usor sa iei un credit bancar cu doar 3 luni vechime.

La IFN nu mai discutam despre lejeritate, caci pana la urma aceasta este caracteristica cea mai importanta a acesteor imprumuturi.

IFN-urile s-au concentrat in ultimii ani pe cresterea permisivitatii de acordare si pe scaderea timpilor de accesare. Si, putem spune ca le-a reusit destul de bine.

(Visited 432 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies