Imprumut rapid de 5000 de euro

Daca doresti sa faci rost de o suma mai mare de bani intr-un timp scurt, fara angajamente, poti analiza ofertele IFN-urilor.

Cum poti obtine un imprumut urgent de 5000 de euro si care sunt conditiile? Oare sunt eligibil?

In ciuda renumelui de societati ce acorda credite mici pe perioade scurte de timp, IFN-urile sa stiti ca sunt in majoritatea lor axate pe creditele de consum acordate pe termen mai lung.

Sunt societati nebancare in piata care acorda si credite cu valori mai mari, si nu ne referim aici la produsele acordate cu garantii.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional de Paste

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si dobanda redusa la jumatate. Promotie valabila pana pe 29 aprilie la Provident.

Credite nebancare fara garaantii puteti accesa la acest cuantum de 5.000 euro, in conditii destul de usor de indeplinit.

Nevoia ii determina pe oameni sa caute surse de finantare, iar nevoia nu asteapta, cum se spune.

Poate ai o factura mare de plata, ori poate vrei sa pleci in concediu cu familia, sau poate ti s-a stricat masina si o duci la reparat, ori poate vrei sa-ti inlocuiesti frigiderul vechi cu unul nou performant sau poate vrei sa-ti cumperi mobila noua in apartament. Situatii de acest gen exista si nu este nicio problema sa doresti sa-ti rezolvi problema rapid, apeland la un imprumut. O problema ar fi sa apelezi la un imprumut fara sa ai o baza solida de venituri si o perspectiva constanta macar la locul de munca.

Cand nu esti eligibil pentru un credit bancar, alegi calea societatilor nebancare. Pana la urma nu este capatul lumii. Oricum, sa stii ca din punct de vedere al costurilor, credite de la IFN acordate pentru perioade lungi de timp nu sunt chiar atat de ingrozitoare. Cele mai scumpe raman totusi microcreditele – despre ele auzim vorbindu-se ca au dobanzi infioratoare de 4.000 – 5.000%.

Cum procedezi pentru contractarea unui astfel de imprumut?

Pe principiu, esti eligibil te imprumuti, daca nu, muncesti mai mult, asa este si cu aceste credite nebancare.

Nici IFN-urile nu sunt disponibile pentru toata lumea. Unele societati resping chiar mai mult de jumatate din cererile ce sosesc pe adresa lor, deci, nu e chiar de ici de colo sa te incadrezi unui astfel de imprumut.

Sa zicem insa ca esti eligibil pentru suma dorita la societatea dorita. Cum procedezi?

In primul rand, foloseste cu incredere calculator de pe platforma online a firmei alese de tine. Vei afla astfel care sunt costurile aferente si ce rate vei avea de plata. Unele calculatoare iti indica si cat poti sa te imprumuti, bazandu-te pe veniturile tale actuale si pe celelalte angajamente de plata pe care le mai ai in derulare.

E bine sa te asiguri ca firma la care aplici este inregistrata la BNR si dunctioneaza in mod legal in piata. este usor sa cercetezi Registrul General al IFN-urilor active.

In fine, daca ai identificat societatea respectiva ca fiind inregistrata la BNR nu mai ai de ce sa te temi. In afara de asta, aceste firme sunt conduse de oameni seriosi care imprumuta bani, iar situatiile societatilor respective sunt monitorizate de catre cei de la BNR periodic.

Produsele oferite de IFN-uri sunt destul de transparente din punct de vedere al costurilor. Rar gasesti la aceste firme cosmioane ori taxe. De regula, costul este format din dobanda fixa, ori poate mai e atasat si un comision – dar clar speficiat, fara ascunzisuri.

Acum, tu vei gasi in piata in primul rand cele mai populare credite, dar nu este bine sa te opresti cu analiza la ele, este bine sa vezi mai multe variante, ca sa ai de unde alege.

De ce am ales suma de 5000 de euro?

In timp noi am mai vorbit de creditele nebancare, dar am luat in considerare in special sume mai mici, abordabile cam prin toate portofoliile din piata din sectorul nebancar.

Acum, prin acesti 5.000 de euro, excludem totusi un grup mare de IFN-uri – anume, cel al firmelor ce acorda microcredite.

O atare suma, necesita insa si niste venituri lunare apreciabile. Cu ale cuvinte, poti obtine un imprumut urgent de 5000 euro, daca ai un salariu peste medie.

Asadar, cei care pot dispune de un venit lunar mai mare, ar putea accesa aceasta suma, cu conditia sa se incadreze in limitele gradului de indatorare, in functie de moneda in care vrei sa te imprumuti.

Cum obtii un imprumut de 5000 de euro azi?

Aceasta suma de bani nu este una tocmai mica. Deci, obtinerea ei nu mai este chiar asa de simpla ca la un credit de 1000 de lei, de exemplu. Societatea careia i te adreseze va dori sa se asigure ca poti rambursa la timp creditul si ca nu vei intarzia cu plata ratelor lunare.

Inainte insa de a-ti pune problema acceptarii la creditare, trebuie sa analizezi tu mai multe oferte, si fireste sa o alegi pe cea mai avantajoasa pentru tine din punct de vedere al costurilor.

Poti incerca la societatile care au in portofoliu credite de nevoi personale si care acorda bani imprumut pentru perioade de pana la 5 ani.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Apoi, ar fi de analizat si bonitatea ta de client.

Daca IFN-urile care acorda credite rapide ar mai trece cu vederea istoricul de creditare in cazul in care ti-ar acorda 1000 de lei imprumut, cu siguranta pentru 5.000 de lei lucrurile nu vor mai sta la fel.

Ce vreau sa spun este ca, cu cat urci in suma pe care vrei sa o imprumuti, cu atat vei descoperi conditii mai dificile de creditare.

(Visited 1050 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies