Bani in 24 de ore. Imprumuturi rapide de la IFN

Cei ce vor sa depaseasca o situatie financiara dificila vor sa faca rost de bani rapid. Solutia o poate furniza imprumuturile de la IFN.

Ai nevoie de bani in 24 de ore?

Tinta Institutiilor Financiare Nebancare si de curand si a bancilor a devenit rapiditatea de acordare a imprumuturilor, motiv generat de cererea din piata si de efortul institutiilor fianciare de a-si diversifica produsele si serviciile de creditare.

In trecut bancile acordau credite intr-un timp extrem de lung. Uneori putea dura si doua saptamani pentru accesarea unui imprumut.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Intre timp lucrurile s-au schimbat mult. Astazi bancile si-au imbunatatit substantial timpii de acordare. Exista oferte bancare acordate chiar in ziua in care soliciti imprumutul.

Cu alte cuvinte, astazi nu doar IFN-urile iti pot oferi bani in 24 de ore, ci si bancile.

Solutiile rapide oferite de banci

Printre cele mai rapide cai de imprumut sunt cele oferite de banci pentru clientii existenti.

Acestor clienti li se pun la dispozitie in cadrul plaformelor online ale bancilor posibilitatea de obtinere rapida a unei sume de bani fara verificari.

Majoritatea bancilor din piata ofera clientilor sansa de a accesa un credit online, fara deplasare la sediul institutiei.

Cele mai multe banci au produse similare pentru acordarea online sau in agentie, unele insa au produse diferite, cu conditii si caractersitici diferite.

Printre bancile la care poti apela pentru accesarea unui credit online, amintim aici:

Banca Transilvania

BCR

BRD

ING Bank

Raiffeisen Bank

CEC Bank

Alpha Bank

OTP Bank

IDEA Bank

First Bank

Oferte de imprumuturi rapide nebancare

Vrei un imprumut rapid? Poti obtine un credit de nevoi personale bancar sau nebancar, in functie de nevoile tale imediate.

De exemplu, printre cele mai rapide credite din piata se numara in cazul nebancarelor, cele de la Provident.

Imprumuturile rapide Provident se pot obtine in maxim 48 de ore, timp in care poti face rost de o suma maxima de 20.000 de lei. Pentru a-l obtine trebuie sa completezi formularul online existent pe site-ul Provident; alternativa ar fi sa suni la respectiva societate ori sa trimiti un SMS si te vor suna ei, printr-unul din reprezentantii firmei non-bancare. Poti primii banii chiar si acasa, la domiciliu, daca optezi pentru gestionarea imprumutului la domiciliu. Poti sa rambursezi creditul in rate saptamanale, numarul acestora fiind determinat de suma pe care o imprumuti.

Aceste imprumuturi rapide marca Provident nu necesita garantii ori giranti. Un avantaj major al acestor imprumuturi nebancare acordate rapid este determinat de modul in care sunt acordate, in mod transparent, fara comisioane sau alte taxe colaterale ascunse. Rata saptamanala este fixa pe toata perioada imprumutului, iar tu stii de la inceput cat trebuie sa rambursezi.

Imprumutul rapid de la Provident nu trebuie sa aiba o justificare a directiei in care veti folosi banii, deci, puteti folosi banii asa cum doriti.

Conditiile de eligibilitate minima pentru aplicarea la aceste credite nebancare rapide este sa aveti o varsta intre 21 si 69 de ani, sa aveti un venit permanent si un domiciliu stabil la adresa din buletin.

pentru a solicita un imprumut de la Provident n-ai decat sa o faci online sau telefonic. Daca n-ai bani de telefon, trimite un SMS si te vor suna ei.

De partea cealalta a baricadei, adica din directia bancilor, ne vine o oferta la fel de tentanta si aproape la fel de rapida, este vorba de creditele de nevoi personale acordate rapid de catre OTP Bank.

Accesand imprumuturile rapide de la OTP Bank puteti obtine o suma mult mai mare decat de la IFN – limita maxima la OTP Bank fiind de 66.000 de lei, cu o dobanda fixa, pe o perioada de maxim 60 de luni. Avantajul major al acestor imprumturi este acela ca o data la 10 luni beneficiezi de dobanda 0 la rata, daca in perioada anterioara nu ai inregistrat restante.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Aprobarea unui credit la OTP se face in 24 de ore din momentul depunerii documentatiei complete. Comisionul de analiza a dosarului, comisionul de deschidere a contului curent, precum si comisionul lunar de administrare a creditului sunt ZERO.

Pentru a obtine un credit trebuie sa ai o varsta minima de 18 ani impliniti. Banii obtinuti ii puteti folosi in ce scopuri doriti.

Ultima alternativa, si cea mai rapida de altfel, vine tot din domeniul nebancar, anume de la Viva Credit. Acestia ofera credite rapide, in mod exclusiv online, de pe o zi pe alta, adica completezi astazi formularele si maine primesti banii, ceea ce reprezinta proabil cel mai rapid credit nebancar din piata. Cei de la Viva Credit au in portofoliu creditele pana la salariu, produse financiare ce pun la dispozitia clientilor sume mici de bani, pe perioade scurte de timp, la niste dobanzi destul de mari, insa, fiind contractate pe o perioada scurta, dobanda nu reprezinta neaparat un impediment.

(Visited 178 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies