Credit pentru pensionari fara limita de varsta Romania

Sunteti pensionar in Romania? Vrei sa obtii un credit, dar nu stii de unde sa incepi? Daca da, va putem ajuta. Nu numai ca exista companii care acorda imprumuturi pentru pensionari, dar exista si cateva conditii de eligibilitate care va faciliteaza obtinerea aprobarii. In plus, exista imprumuturi disponibile pentru pensionari in caz de boala si alte urgente financiare.

Iti vom spune tot ce trebuie sa stii despre aceste imprumuturi in acest articol!

Despre creditele pentru pensionari in Romania

Sunteti pensionar? Doriti sa va bucurati de pensie si sa traiti liber, dar sunteti ingrijorat de situatia financiara?

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional de Paste

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si dobanda redusa la jumatate. Promotie valabila pana pe 29 aprilie la Provident.

Nu trebuie sa va faceti griji! Exista multe companii care acorda imprumuturi pentru pensionari in Romania. Conditiile de eligibilitate sunt simple si nu exista restrictii privind varsta sau nivelul veniturilor.

Puteti solicita un imprumut daca aveti un venit de cel putin 1000 RON pe luna. Cheltuielile tale lunare trebuie sa fie mai mici de 3000 RON, iar economiile tale trebuie sa fie de cel putin 1000 RON.

Aveti posibilitatea de a solicita un imprumut si puteti obtine banii de care aveti nevoie in caz de urgenta sau de cheltuieli neasteptate. In acest articol, vom vorbi despre cele mai importante lucruri despre aceste imprumuturi si despre cum sa obtineti unul.

Daca sunteti pensionar in Romania, este posibil sa fiti eligibil pentru un credit pentru pensionari. Cuantumul creditului depinde de valoarea totala a pensiei dumneavoastra, de marimea familiei dumneavoastra si de numarul de ani in care ati fost participant activ pe piata fortei de munca din Romania.

Ce societati acorda credite pentru pensionari

Exista multe companii care ofera imprumuturi pentru pensionari fara limita de varsta in Romania:

Banci care acorda credite pensionarilor

banci care acorda credite pensionarilor

Printre bancile care acorda credite pensionarilor, amintim aici:

Patria Senior – credite, carduri si conturi de economii, toate dedicate pensionarilor. Acest pachet de la Patria Bank poate include o rezerva de bani pe care sa o folosesti cand ai nevoie – un cuantum de doua pensii lunare, prin overdraft, cu dobanda redusa.

Credite pentru pensionari – Senior BT, cu o actualizare in 2022, poate include credite de nevoi personale cu asigurare de viata, somaj, spitalizare si dobanda variabila acordate in lei. De asemenea, exista credite de nevoi Practic BT cu asigurare de viata, spitaliza si dobanda fixa, credit de nevoi Praxctic BT cu dobanda variabila in lei, precum si cu dobanda fixa in lei. Pentru toate aceste credite analiza dosar Banca Transilvania este destul de rapida, deci puteti beneficia rapid de suma imprumutata. Exista si un pachet de credit nevoi personale Practic BT cu asigurare de viata, somaj, spitalizare, dobanda variabila in lei ce include si un card de credit.

Creditul Expresso de la BRD accepta la creditare cetateni romani cu varsta de pana la 76 de ani la finalul contractului de credit. Cu alte cuvinte, iata alta banca care acorda credite pensionarilor. Este nevoie sa indeplinesti insa niste conditii de eligibilitate: sa nu ai restante la alte credite, sa nu fi avut in trecut restante importante, sa nu fi depus deja o cerere de credit la BRD etc.

CEC Bank – cu al lor pachet pensionari – pensie ta comoda si in siguranta pune la dispozitia seniorilor o serie de facilitati. De asemenea, tot la CEC Bank exista creditul de nevoi personale ce se adreseaza inclusiv pensionarilor de pana la 70. In cazul creditelor ipotecare, limita de varsta la CEC Bank este de 75 de ani de ani. Pentru acest imprumut pensionari, CEC Bank solicita sa ai cetatenie romana, sa locuiesti in romania, sa ai venituri sustenabile, sa nu ai credite restante, sa ai un comportamtn bun de plata.

Credit IFN pentru pensionari

Multe IFN-uri acorda credite pensionarilor intr-o forma sau alta.

Stim cu totii ca Institutiile Financiare Nebancare sutn mai flexibile cand vine vorba de conditii de eligibilitate, de aceea un pensionar nu trebuie sa-si faca grija ca n-ar putea sa acceseze un credit IFN.

Puteti contracta un credit IFN pentru pensionari de la urmatoarele societati:

BT Direct – ofera creditul senior, un imprumut rapid pentru pensionari cu rate fixe si fara comision de analiza. Pentru acest produs, vei obtine si asigurare de viata gratuita. Suma maxima la care ai acces este de 40.000 de lei, iar perioada de contractare variaza intre 6 si 59 de luni.

CreditFIX ofera un credit IFN pentru pensionari in cuantum de maxim 4.000 de lei, cu dobanda 0 la prima accesare. Pentru acest imprumut trebuie sa aveti un cont bancar activ si sa detineti venituri pentru rambursare. Pensionarii de pana la 70 de ani pot lua un credit cu persioada de rambursare de pana la 92 de zile.

CreditPrime ofera la randul ei un credit pentru pensionari in trei pasi simpli. Poti imprumuta pana la 10.000 de lei pentru o perioada de maxim 24 de luni. In primele 30 de zile dobanda este 0%, daca esti la prima accesare.

iCredit Pensionar este un credit rapid dedicat seniorilor. Puteti accesa de acasa in mod simpu si transparent. Nu vi se cer garantii, actele sunt minime, ratele lunare sunt egale. Consultantii iCredit se deplaseaza la tine acasa si te ajuta la fiecare pas. Puteti imprumuta pana la 6.000 de lei pentru 6 luni maxim, cu rate egale.

SmileCredit este un alt credit IFN pentru pensionari. Aveti accesul la sume cuprinse itnre 200 si 2500 de lei, cu conditia sa aveti cel mult 70 de ani. Solutia acestui IFN este flexibila si adaptata nevoilor oamenilor.

Ce conditii de eligibilitate presupun aceste imprumuturi

Exista mai multe banci care acorda credite pensionarilor, iar conditiile sunt in mare aceleasi.

Daca sunteti pensionar si doriti sa beneficiati de avantajele oferite de un imprumut, va trebui sa indepliniti anumite conditii. Trebuie sa aveti peste 65 de ani si un venit stabil din pensie.

Trebuie sa fiti cetatean roman sau sa aveti rezidenta permanenta in Romania. I

E nevoie sa poti dovedi ca venitul tau poate sustine ratele aferente creditului pentru pensionari accesat de tine.

De aemenea, este nevoie sa indeplinesti si criteriul gradului de indatorare.

Chiar daca esti pensionar, nu te poti indatora mai mult de 40% din venitul tau net in cazul creditelor in lei si mai mult de 20% din venit in cazul creditelor in valuta.

Principalele cerinte impuse de banci pensionarilor sunt urmatoarele:

  • in primul rand trebuie sa fiti pensionar;
  • apoi trebuie sa va fi incasat pensia de cateva luni (intervalul variaza de la banca la banca);
  • e nevoie sa aveti resedinta permanenta in Romania;
  • nu trebuie sa aveti datorii la alti creditori.

Exista si credite pentru pensionari pe caz de boala?

Exista imprumuturi pentru pensionari in caz de boala? In majoritatea cazurilor, da! Puteti obtine un imprumut personal chiar daca nu lucrati sau daca sunteti bolnav sau invalid.

Aceste imprumuturi sunt benefice daca intentionati sa cumparati un apartament sau o casa, sa va renovati locuinta, sa achitati datoriile sau sa faceti reparatii in casa.

Credit pentru pensionari peste 70 de ani

Daca sunteti pensionar si ati implinit varsta de 70 de ani, nu trebuie sa va faceti griji pentru creditul dumneavoastra. Veti primi un credit de pana la 25.000 de euro, fara limita de varsta. Exista banci care, dupa cum ati vazut mai sus, accepta si pensionari cu varsta de pana la 75 de ani.

Pensionarii cu varsta de peste 70 de ani sunt eligibili pentru un credit la banci ori la IFN. In functie de nivelul de eligibilitate al fiecaruia puteti opta pentru una sau alta dintre aceste societati.

Bancile acorda credite pensionarilor cu costuri mai mici, dar cerintele sunt mai greu de indeplinit, pe cand IFN-urile au costuri ridicate, dar cerinte putine.

Credite pentru pensionari cu pensii mici

Daca sunteti pensionar in Romania si aveti o pensie mica, nu este intotdeauna posibil sa obtineti un imprumut. Dar exista modalitati de a face acest lucru posibil. Aici va explicam cum puteti obtine un credit pentru pensionari fara limita de varsta Romania.

In Romania, nu exista nicio prevedere legala care sa interzica persoanelor in varsta sa aiba acces la credite. Totusi, acestia trebuie sa poata indeplini anumite cerinte pentru a fi eligibili pentru un imprumut. In termeni generali, acestea includ:

– peste 65 de ani

– cont bancar activ

– venit  care sa le permita un grad de indatorare posibil pentru accesarea unui credit.

Pensionarii sunt adesea uitati cand vine vorba de imprumuturi. Cu toate acestea, ei pot fi, de asemenea, un mare risc de credit. Chiar daca aveti o pensie mica, meritati sa luati imprumuturi fara sa va faceti griji pentru viitorul dumneavoastra. In tara noastra, este posibil sa obtineti un imprumut de la varsta de 18 ani si pana la pensionare (sau chiar dupa pensionare).

Sunt multe societati care acorda imprumuturi pentru pensionarii cu pensii mici.

Intelegem ca acest lucru poate fi o problema pentru multi oameni care si-au trait viata fara prea multi bani si acum trebuie sa se confrunte cu pensionarea si batranetea. Sunt multe lucruri care trebuie facute pentru ca acestia sa supravietuiasca doar din pensia lor, fara a fi nevoiti sa se ingrijoreze de alte obligatii financiare sau facturi care trebuie platite in fiecare luna inainte de a-si putea permite orice altceva doar din propriile venituri; asa ca intelegem de unde vin acesti oameni.

V-ati gandit vreodata cum ar fi sa aveti o pensie mica?

Valoarea imprumutului depinde de valoarea venitului dumneavoastra si de valoarea pensiei.

Daca venitul dvs. este mic, atunci va puteti incadra la un credit in acord cu gradul de indatorare corespunzator acestui nivel al pensiei.

Sunt benefice creditele pentru pensionari?

Sunteti pensionar si va intrebati daca sunt avantajoase creditele pentru pensionari

Raspunsul este da. Si va vom explica de ce.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale creditelor este ca le puteti folosi pentru a plati lucruri care nu va sunt disponibile in al le plati cu suma intreaga. De exemplu, daca calatoriti in strainatate si doriti sa cumparati ceva dintr-un magazin care accepta doar carduri de credit internationale, este posibil sa trebuiasca sa utilizati cardul dvs. pentru a face achizitia. De asemenea, este posibil sa doriti sa va folositi cardul daca aveti nevoie de ajutor cu soldul contului curent sau daca doriti pur si simplu sa aveti la indemana ceva bani in plus.

Un alt beneficiu este comoditatea de a putea plati rapid si usor, fara a mai purta cu dvs. numerar toata ziua (ceea ce ar putea duce la furt sau pierdere). Daca se intampla ceva in timpul calatoriei in strainatate – cum ar fi un accident sau o ranire – faptul de a avea acces la credit va va permite o mai mare flexibilitate atunci cand va veni timpul pentru tratament medical sau alte cheltuieli legate direct sau indirect de acesta.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Creditele va pot ajuta sa va mentineti un stil de viata sanatos si sa va pastrati o minte activa. De asemenea, este foarte important sa va tineti la curent cu ultimele noutati si sa invatati lucruri noi pentru a ramane in varful jocului.

Fireste ca totul trebuie facut cu masura, ca de altfel orice in viata.

Indatorarea excesiva nu aduce niciodata nimic bun. De aceea trebuie sa fim moderati, sa ne calculam bine veniturile si cheltuielile, sa apreciem cum evolueaza in timp starea noastra financiara.

(Visited 518 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies