In cat timp poti accesa un credit nebancar prin telefon?

Mai multe IFN-uri au in portofoliu un astfel de credit prin telefon? Conteaza mult bonitatea actuala si timpul de accesare: 5, 10 ori 30 de minute.

Traim vremuri importante din punct de vedere al evolutiei tehnologice. Azi mai mult ca oricand ne gasim in fata unor transformari incredibile. Viata noastra capata alte dimensiuni, lucrurile se misca mult mai grabnic decat odinioara.

Rapiditatea cu care se fac unele lucruri in prezent ne ia uneori prin surprindere.

De exemplu, cine s-ar fi gandit ca de la un interval de doua – trei saptamani de verificare in vederea accesarii unui credit, vom ajunge la cateva minute, fara sa fim nevoiti sa ne deplasam, fara sa prezentam un dosar cu sina si o sumedenie de documente?!

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional de Paste

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si dobanda redusa la jumatate. Promotie valabila pana pe 29 aprilie la Provident.

Ei bine, unul dintre varfurile acestei evolutii in lumea creditarii il reprezinta creditul prin telefon. Desi, exista mai multe forme de accesare prin telefon a unui credit (poti suna, poti accesa online de pe platforme deschise pe telefon, poti folosi aplicatii de credit etc), totusi, cea mai simpla pare a fi aceea in care suni si in minutele imediat urmatoare primesti banii in contul bancar.

Oricum ar fi si orice ati intelege voi prin aceasta forma de accare prin telefon a unui credit nebancar, trebuie sa stiti ca in practica exista posibilitatea sa faci rost de o suma de bani printr-un apel telefonic. Acest lucru este practicat de unele IFN-uri cu clientii cu care au interactionat deja.

Asadar, daca esti client la a doua accesare, poti solicita un imprumut nebancar prin telefon, fara sa ti se mai solicite sa completezi formularele online de accesare si sa mai incarci documentele solicitate.

credit prin telefon

La cine apelam pentru un credit nebancar prin telefon?

Exista societati care iti evidentiaza prrodusele folosind si astfel de accesari – prin telefon.

Cei de la CreditPrime ne informeaza ca putem accesa in 3 pasi un imprumut prin telefon la ei:

  • deschizi un cont
  • astepti sa fi contactat
  • ti se vireaza banii in cont sau ii ridici de la ghiseul banii daca nu ai card.

De la CreditPrime putem imprumuta pana la 10.000 de lei cu dobanda 0 in prima luna.

Puteti sa-i contactati CreditPrime la numarul de telefon 0316 400 600.

DAE-ul variaza la CreditPrime intre 239,35% si 2.320%.

Cei de la Fast Finance ne transmit de asemenea ca ‘Da, se poate’. Deci, putem apela la ei la un credit urgent accesandu-l telefonic. Creditul urgent fara garantii de la Fast Finance este un produs care poate fi solicitat si telefonic, in doar trei pasi. Poti imprumuta astfel sume de maxim 15.000 de lei, fara garantii materiale. Nu trebuie sa te deplasezi la sediul IFN-ului, nici la banca. Informatii suplimentare puteti afla la nr de telefon 021 9398.

DAE-ul maxim este de 109,83%?

O alta societate nebancare care ofera imprumuturi prin teleon este CreditFix. Pentru a obtine un astfel de credit, trebuie sa urmezi o procedura relatic simpla. Np-ai decat sa laegi un credit pe telefon, sa-i contactez si sa mentionezi suma de bani dorita. Poti obtine maxim 4.000 de lei. Iar daca esti la primul imprumut beneficiezi de dobanda 0%. Pentru detalii puteti suna la nr de telefon 0374 475 000. Conditiile de accesare pentru creditul cu buletinul de la CreditFix sunt dintre cele mai lejere.

Cei de la CreditFix pretind o dobanda anuala efectiva (DAE) de minim 0% – maxim 4.108,31%.

Alt IFN ce ne pune la dispozitie creditul prin telefon ori prin SMS este Smartica. Serviciul de credit prin telefon si prin SMS este unul accesibil tuturor clientilor, atat din mediul urban cat si din rural. Acest produs este unul revolutionar, reusind astfel sa se evidentieze in climatul concurential al microcreditelor din Romania. Conditia esential ca sa accesezi un imprumut nebancar prin telefon la Smartica este aceea de a te regasi in bazele de date ale acestui IFN. Suma maxima ce poate fi accesata este de 1.000 de lei. Poti obtine mai multe informatii la nr de telefon 0746 06 05 15 sau la numarul 0770 73 93 53.

Dobanda pare sa fie in jur de 0,7% pe zi pentru un membru nou care se imprumuta pentru o perioada de o luna de zile.

Mobilo Credit ofera la randul lor o forma de imprumut prin telefon. Cum se procedeaza la ei? trrebuie sa trimiti un mesaj la nr de telefon 0314 100 100, in timpul programului de lucru, de luni pana vineri, de la 9 la 17. La Mobilo Credit poti sa accesezi un credit si prin telermediul unei aplicatii online pe care o gasesti in Google Play, aplicatie care iti permite accesul rapid la un imprumut. Cei de la Mobilo Credit iti pot oferi sume de bani de maxim 2.000 de lei.

La Mobilo Credit dobanda variaza astfel: poate fi de 2% pe zi sau 1,5% pe zi daca plata se face lunar.

Cei de la Cetelem au si ei un credit de nevoi personale prin telefon – in fapt, dupa stiinta noastra fiind primul de acest gen de pe piata romaneasta. Ca sa obtii creditul prin telefon de la Cetelem n-ai prea multe de facut decat sa suni. Nu ai nevoie de documente de venit. Poti obtine informatii suplimentare la nr de telefon 021 305 12 31. Cei de la Cetelem ofera spre imprumut sume mari de bani de pana la 225.000 de lei.

Cei de la Cetelem din pacate si-au inchis portile pentru romani, ei nu mai sunt disponibili.

Daca te intereseaza un credit prin telefon ori online n-ai decat sa te informezi si sa optezi pentru o oferta sau alta dintre cele prezentate de noi. Veti mai gasi si alte, cu siguranta, noi le-am expus pe cele mai vizibile din piata.

Cat dureaza accesarea unui credit prin telefon?

Intr-un sprint al IFN-urilor care a devenit fulminant in ultimii ani, timpii de acordare pentru creditele rapide s-au redus incredibil.

Nici bancile nu s-au lasat mai prejos in aceasta directie, acestea aducand imbunatatiri substantiale la capitolul timpi de acordare.

In ultimii ani bancile au incheiat acorduri cu ANAF, astfle incat, cu acorfdul clientilor, poti verifica veniturilor acestora direct la ANAF.

Se elimina astfel din procesul de accesare nedorita adevernta de venit, act care ingreuna destul de mult procesul de accesare pentru un credit de nevoi personale.

Se ajunsese la la banca sa nu poti face rost mai devreme de doua saptamani de un credit.

Acest lucru se intampla indeosebi datorita adeverintei de venit pe care clientul trebuia sa o procure de la serivicu.

Si stiti si voi cat de dificil se lucreaza in unele firme, institutii de stat, etc. In fine, de cand s-a renuntat la adeverinta de venit, bancile au devenit mult mai flexibile in acordare.

Asadar, exista o concurenta destul de invioratoare pentru clienti in privinta timpilor de acordare.

S-a ajuns ca de la IFN sa soliciti un credit direct de pe telefon si sa-l obtii in 10 minute de la accesare.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Lucrurile nu stau insa pe loc, pentru ca deja a aparut creditul cu profil Facebook.

Deocamdata nu sunt multe IFN-uri care acorda credite cu profilul de facebook (singura cunoscuta de noi fiind OceanCredit) dar cu siguranta aceasta lume evolueaza si este greu de prezis ce se va intampla peste unul – doi ani.

Dupa bancomat de credit au urmat creditele prin telefon si mai nou cele cu profil de facebook.

(Visited 191 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies