Imprumut IFN fara cont bancar

Multe persoane cauta sa se imprumute desi nu detin un cont bancar si nici nu doresc sa-si deschida unul.

Exista solicitari de imprumuturi de la IFN fara cont bancar, iar acestea vin cu siguranta din partea unor cetateni care nu doresc interactiuni cu bancile, dintr-un motiv sau altul.

Unii nu detin un cont bancar pentru ca nu au avut de ce sa-si deschisa unul, iar altii nu doresc acest lucru desi ar fi avut motive sa aiba unul.

Exista si cetateni care nu vor ori nu mai vor sa aiba relatii cu bancile, de aceea vor sa se imprumute direct, primind banii in mana, nu intr-un cont bancar.

Nu intram in discutii de ce opteaza unii pentru astfel de solutii si de ce exclud conturile bancare din discutii. Pot fi numeroase cauzele, de la proprire pe conturi, pana la mentalitate, convingeri diverse etc.

Acesti cetateni care nu diresc sa obtina un imprumut intr-un cont bancar, sar fireste peste produsele oferite de banci. La banca nu poti sa soliciti un credit si sa spui ca nu vrei sa ai de-a face cu bancile.

Toti cei care vor sa primeasca banii in mana, nu in contul bancar, apeleaza de regula la institutiile nebancare.

Cand vorim de IFN-uri, includem aici pe langa institutiile nebancare clasice si Casele de Amanet, societati ce functioneaza si ele ca institutii financiare nebancare de cativa ani incoace.

Asadar, daca vrei un credit fara extras de cont, te adresezi IFN-urilor, fie societatilor nebancare clasice, fie Caselor de Amanet.

La IFN-urile clasice exista oferte speciale pentru cei ce nu vor sa se imprumute cu primirea banilor in cont.

Spre exemplu, sunt societati care acorda bani la domiciliu, astfel incat clientii primesc in mana sumele imprumutate. Printre IFN-urile cunoscute care acorda creidte la domiciliu amintim aici pe cei de la Provident si pe cei de la iCredit.

Iata deci o solutie pe care v-o aducem in atentie daca vreti sa nu va treaca banii imprumutati printr-un cont bancar, si anume, creditarea la domiciliu, cu banii primiti in mana.

O alta solutie oferita tot de IFN-urile clasice este aceea de a te imprumuta si de a primi banii la ghiseul unei banci, in mana. Asadar, nu incasezi banii intr-un cont bancar, mergi si ii ridici de la o banca cu buletinul.

O astfel de alternativa de finantare cu ridicarea banilor de la ghiseul unei banci ne este oferita de CreditPrime (cu ridicarea banilor de la BCR in aceeasi zi), Ferratum ofera de asmenea posibilitatea de a-ti lua banii imprumutati de la o sucursala a bancii indicata de acest IFN.

Si cealalta optiune pe care am enuntat-o anterior de a imprumuta niste bani fara cont bancar o puteti gasi la Casele de Amanet.

La amanet mergi daca ai un bun de valoare pe care sa-l lasi dret gaj, si in schimbul caruia sa primesti o suma de bani, procent din valoarea bunului tau sub forma de imprumut. Daca Casa de Amanet iti accepta bunul, tu obtii banii pe loc, in mana. La amanet nu este nevoie sa ti se vireze banii in cont, dar exista si aceasta posibilitate.

In fapt majoritatea Caselor de Amanet lucreaza cu bancile la acordarea imprumuturilor, dar sunt unii clienti care nu vor sa primeasca banii in contul bancar.

Fireste, in cazul sumelor mari de bani pe care le-ati putea imprumuta de la amanet, este indicat sa primiti banii in cont si sa nu mergi pe strazi cu banii la voi. Recomandarea noastra este sa megeti pe transferul bancar pentru a sta linistiti din acest punct de vedere.

(Visited 126 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies