Cardul de credit Carrefour MasterCard de la BRD Finance

Buget generos pentru cardul de credit Carrefour MasterCard oferit de BRD Finance impreuna cu partenerii sai.

Acest card de credit poate fi folosit atat in Hypermarketurile Carrefour dar si la alti parteneri.

Categoriile de produse ce pot fi achizitionate prin intermediul acestui card sunt destul de variate: auto, bauturi, beauty, benzinarii, bijuterii, carti, casa si gradina, electro, fashion, food, foto, fun, copii, jucarii, muzica, mobila, sport, medicale, turism etc.

Spre exemplu, pentru Hypermarketul Carrefour, cu achizitie online, poti obtine 12 rate cu dobanda 0, daca cheltui o suma minima de 1.000 de lei – oferta este valabila pana la finele anului 2020.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional de Paste

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si dobanda redusa la jumatate. Promotie valabila pana pe 29 aprilie la Provident.

Pentru Carrfour online, poti sa beneficiezi de asemenea de rate fara dobanda, promotia fiind valabila pana la final de 2020.

La terminalele Hypermarketului Carrefour poti sa cumperi produse de minim 1.000 de lei, achitandu-le in 12 rate cu dobanda 0 – oferta valabila de asemenea pana la sfarsit de 2020.

Astfel de oferte sunt valabile in functie de numarul de rate alese si de magazinul selectat.

Pentru ceilalti parteneri BRD Finance, exista de asemenea oferte tentante, spre exemplu de la Flanco poti cumpara produse elector-IT, in 12 rate fara dobanda, de la Intersport beneficiezi de mai multe optiuni pentru numarul de rate fara dobanda (3, 4, 5, 6, 9, 10 ori 12 rate). La Mobexpert poti cumpara mobila de la terminalele POS, in 18 rate fara dobanda, doar din unele magazine Mobexpert (Bucuresti (Militari, Baneasa si Pipera), Brasov, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu, Suceava si Timisoara).

De la Dedeman poti cumpara cu cardul de credit Carrefour MasterCard in 12 rate cu 0% dobanda.

Alti parteneri ai BRD Finance ce participa la aceasta campanie: medlife, Medicover, Magazia lu’Costica, Carpati Travel, Hornbach, Staer, Paralele 45, Badabum, Viruna, Move Eco, Brico Depot, Jysk, Kika, Hipo Med, Novadent, Dental Action SRL, SC Lungu Dental Team SRL, Sanador, PC Garage, Dwyn etc.

Conditiile de eligibilitate pentru emiterea acestui card de credit:

  • sa fii cetatean roman
  • sa ai venituri din salarii, pensii ori ca persoana fizica autorizata
  • sa ai vechime de minim trei luni la locul de munca
  • sa ai un numar de telefon mobil personal.

Actele necesare de care ai nevoie pentru accesare:

  • buletin
  • acte doveditoare ale veniturilor

Va mai spune ca cei de la BRD Finance sunt renumiti deja in piata pentru colaborarile lor legate de cardurile MasterCard: Carrfouer, allinclusive BRD Finance, Altex, Media Galaxy, “Bani doar bani”, Real, Staer, Diverta, Daniel, Rombiz, Catena, Renault, Dacia, Reader’s Digest, Tarsago, Goldo).

Exemplu de calcul:

  • pentru o tranzactie in valoare de 4.000 de lei considerata a se rambursa in 20 de rate cu dobanda 0, costul total al creditului este de 80 de lei, acesta fiind alcatuit exclusiv din comisionul de administrare in valoare de 4 lei lunar. Asadar in final pentru aceasta tranzactie tu platesti doar 80 de lei in plus, fatata de suma imprumutata la inceput.
  • pentru un credit de 2.500 lei contractat pentru 11 rate din hypermarketurile Carrefour, cu o dobanda fixa de 12% si DAE de 16,53%, costul total al creditului este de 196,64 de lei pentru cele 11 luni. Asadar, suma totala de plata va ajunge in final la 2.696,54 lei. Pe langa dobanda, la aceasta tranzactie se plateste si comisionul de administrare in cuantum de 4 lei lunar.
(Visited 809 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies