Persoanele fizice pot apela la RoCredit pentru a se imprumuta rapid

De la ROCredit poti opta pentru unul din produsele aflat in portofoliu: minicreditul, creditul de achizitie bunuri si creditul de consum.

Firma RoCredit, o Institutie Financiara Nebancara relativ noua pe piata romaneasca, activand din 2007 sub avizul BNR.

Oferte de microcredite rapide

ROCredit ofera produse de microcrditare clientilor ce vor sa-si imbunatateasca nivelul de trai, printr-o sporire a comportului, precum si prin cresterea si promovarea micilor afaceri, in cazul asocietatiilor familiale si a firmelor.

Obiectivele principale ale societatii non-bancare sunt reprezentate de reorientarea vanzarii de credite in mediul urban spre IMM-uri precum si orientarea vanzarii de credite spre creditul agricol si minicredite in mediul rural.

RoCredit are o retea buna de acoperire la nivel national, activand deja in judetele: Maramures (in Baia Mare isi au sediul general), in Salaj, in Bistrita-Nasaud, in Mures, in Neamt, in Arges, in Arad si in Satu Mare.

Despre minicreditul de la RoCredit am aflat ca este un imprumut destinat satisfacerii unor nevoi personale, familiale ori de grup, nefiind necesara justificarea utilizarii banilor.

Pot beneficia de acest minicredit persoanele fizice cu varsta intre 20 si 70 de ani.

Suma pe care o poti imprumuta este cuprinsa intre 1.000 si 20.000 de lei, pe o perioada intre 6 si 36 de luni. Rambursarea minicreditului se face in rate lunare atipice ori egale.

Documentele necesare acestor minicredite marca RoCredit:

  • cerere de credit tip;
  • copie dupa buletin;
  • pentru salariati se solicita: minim 3 luni a ultimul loc de munca si o adeverinta de tip RoCredit, nu mai veche de 30 de zile;
  • pentru pensionari se solicita talonul de pensie din ultima luna curenta sau anterioara acordarii creditului si un extras de cont, in copie, emis de banca.

Pentru aceste imprumuturi rapide marca RoCredit poti aplica online, pe site-ul IFN-ului veti gasi un formular pe care-l puteti completa si trimite.

(Visited 356 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies