Daca esti in concediu de maternitate poti obtine un imprumut cu indemnizatia de crestere a copilului?

Ai vrea sa procuri un credit cu indemnizatia de creditere a copilului in 2022? Vezi care sunt posibilitatile la banci si la IFN.

Persoanele care sunt in concediu de maternitate si vor sa contracteze un imprumut, bazandu-si bonitatea doar pe indemnizatia de crestere a copilului pot apela la societatile ce accepta astfel de venituri.

In ultimii ani, atat IFN-urile cat si bancile si-au largist spectrul veniturilor acceptate, astfel ca, azi e mai simplu sa te imprumuti decat altadata.

Aflandu-te in concediu de maternitate, stramtorat financiar, s-ar putea sa vrei sa accesezi un imprumut pe perioada scurta care sa te ajute sa depasesti problemele pe care le ai.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional de Paste

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si dobanda redusa la jumatate. Promotie valabila pana pe 29 aprilie la Provident.

O solutie la indemana sunt ofertele rapide online, accesabile fara deplasari. O persoana aflata in concediu de maternitate cu siguranta nu ar dori sa se plimbe pe la sediile bancilor.

Daca cerintele tale nu sunt mari, iar suma respectiva se incadreaza in gradul tau de indatorare actual, ai sansa sa te imprumuti cu usurinta.

Credit cu indemnizatia de crestere a copilului. Generalitati

Accesarea unui credit cu indemnizatie crestere copil in 2022 est fezabila in primul rand la IFN-uri.

Poti apela la unele societati nebancare ce acorda imprumuturi facile, usor de accesat, care pretind acte putine si acelea scanate.

Cei aflati in concediu de maternitate obtin totusi venituri, nu e ca si cum ai solicita un credit fara venit.

Sumele mici de bani acordate pe termen scurt exista in portofoliul IFN-urilor cu acordare 100% online.

Sunt IFN-uri care acorda credite online cu 0% dobanda pentru clientii noi.

Chiar si in aceste conditii simple, trebuie sa te asiguri ca respecti contractul de imprumut, pentru a nu fi nevoit sa platesti penalizari usturatoare.

Daca n-ai un istoric bun de creditare, trebuie sa stii ca unele IFN-uri te imprumuta chiar daca esti inscris in BC cu un scoring negativ.

Cand vine pe lume un copil, cheltuielile sunt mari: amenajare camera, mobilier, hainute, petreceri, etc.

Proaspetii parinti se trezesc cu multe cheltieli pe cap, cheltueli la care multi nu fac fata. Intr-o atare situatie, unii se gandesc sa contracteze un imprumut.

Tinand cont de restrictionarea gradului de indatorare, parintii folosesc la cumulul venitului si indemnizatia de crestere copil.

Din fericire, unele societati financiare admit si astfel de ventiuri, deci nu e greu sa obtii suma dorita de bani.

Despre indemnizatia de crestere a copilului

Ca sa primesti indemnizatia de crestere a copilului, tu ca parinte trebuie sa: ai resedinta ori domiciliu in Romania, sa locuiesti in tara cu copilul pentru care soliciti indemnizatia, sa fi realizat venituri in ultimele 12 luni, inainte de nasterea copilului.

Concediul de crestere al copilului poate dura pana la 2 ani, insa in cazul copiilor cu haindicap, acesta poate ajunge la 3 ani.

In prezent, indemnizatia pentru cresterea copilului reprezinta 85% din media veniturilor nete realizate in ultimele 12 luni, inainte de nastere.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Minimul indemnizatiei de crestere a copilului este in prezent de 1.250 lei. Iar limita veniturilor impozabile ce pot fi obtinute in acelasi timp cu indemnizatia de crestere a copilului a ajuns la 6.250 lei.

Maximul indemnizatiei pentru cresterea copilului nu poate depasi 8.500 lei, indiferent de veniturile parintelui care intra in concendiu de crestere copil.

Cu astfel de venituri obtinute, chiar si cu cel minim, poti solicita oricand un credit rapid. Limita minima de venit impusa atat la banci cat si la IFN nu mai este atat de ridicata.

(Visited 476 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies