Exista credite pentru persoane fara venituri?

Te numeri printre cei fara venituri salariale? Nu te ingrijora, bancile acorda credite si celor cu venituri din alte surse.

Sunt multe persoane aflate in varii situatii dificile. Unii sunt someri, altii angajati pe perioada nedeterminata, altii in concedii de maternitate, altii pensionari pe caz de boala etc.

Multe dintre aceste persoane nu au venituri constante, unele nu au venituri justificabile cu acte (ceea ce ar presupune ca s-au platit impozite pe acele venituri). Si totusi, si acesti oameni au nevoie de bani, unii dorind sa acceseze un imprumut.

La prima vedere ai putea sa te intrebi cine ar vrea sa se imprumute fara venit. Care ar fi sensul, oricum nu iti da nimeni bani in aceste conditii, si daca iti dai cum procedezi sa-i dai inapoi.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional de Paste

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si dobanda redusa la jumatate. Promotie valabila pana pe 29 aprilie la Provident.

Sunt, fireste, cazuri si cazuri. Unii muncesc dar nu obtin toti banii pe cartea de munca, altii primesc banii in mana de la angajatorii privati (caz in care angajatorul nu plateste impozite pe acele venituri).

Credit fara venit. Se poate si la banci?

Exista persoane care obtin venituri din activitati independente, dar acele venituri nu sunt constante. Creditele pentru nesalariati sunt de regula cautate de persoanele ce obtin venituri din activitati independente; acestea nu au venituri constante.

Putem sa ne imaginam multe situatii in care niste persoane se pot regasi din punct de vedere al veniturilor obtinute.

Dar, sa ajungem si la partea cu solutiile ca pana la urma oamenii asta vor.

Am nevoie de bani urgent dar nu am un venit stabil

Traim intr-o societate in continua schimbare, nivel de trai, confortul sunt in continua modificare. Ce era iei un moft, azi s-a transformat intr-o necesitate. Oamenii simt nevoia sa-si imbunatateasca nivel de trai, confortul lor si al familiei.

Sunt persoane care au renuntat la un serviciu mult prea solicitant pentru a se ocupa cu lucrurul care ii face placere. Fireste ca se confrunta cu probleme financiare la inceput. Dar, gasirea unor solutii inseamna pentru el supravietuire. Uneori, un imprumut poate fi salvarea lor, alteori dimpotriva, un imprumut poate insemna o inglodare si mai adanca in datorii si calea spre un faliment sigur.

Exista posibilitatea sa iei un credit fara venit? Cine te-a putea imprumuta?

Cand n-ai surse de venit sigure si stabile dar cauti sa iei dintr-un impas, s-ar putea sa-ti treaca prin cap sa te imprumuti. Unii isi bazeaza aceasta solicitare pe un venit nejustificabil cu acte, altii au speranta ca banii vor veni candva in viitorul apropiat.

Oamenii cu scaun la cap incearca, inainte de a apela la o institutie financiara, sa-si rezolve problemele in familie, cu prietenii ori cu colegii. Fiecare dintre noi cunoastem cazuri in care o ruda, un prieten ori un coleg vine sa ceara o anumita suma de bani.

Daca n-ai sansa de a-ti rezolva astfel problema, n-ai incotro si apelezi la institutiile financiare, banci ori IFN-uri.

Cei mai putin norocosi, cei care nu se incadreza condtiilor de eligibilitate ale bancilor ori ale IFN-urilor, se indreapta catre Casele de Amanet. La amanet este mai simplu, cu conditia sa ai un bun de valoare care sa-ti acopere necesarul sume de bani dorite de tine.

Ce reprezinta un atfel de credit fara venit stabil?

Un astfel de produs nu exista in piata, el este rodul imaginatiei (sau mai degraba al sperantei) celor ce cauta sa se imprumute in atare conditii.

IFN-urile sunt mai intelegatoare cu clientii lor, dar nu intratat incat sa nu solicite dovezi de venituri.

Oricum, de cand s-a limitat gradul de indatoare toate institutiile financiare sunt atente cu verificarea veniturilor.

Plus de asta, toate bancile au trecut la inspectarea veniturilor prin ANAF, iar IFN-urile incep sa urmeze acest trend (deja sunt multe IFN-uri care solicita la accesare acordul de verificare la ANAF).

Sunt unele banci care acorda credite si celor cu venituri mici, in cuantum proportional cu acesta, fireste, caci ne lovim iar de gradul de indatorare.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Asadar, pentru un client ramas fara serviciu in cautarea unui credit fara loc de munca, nu este vezabila accesarea unui credit de la banca ori de la IFN. Sanse mai mari are, cum spuneam anterior, la Casele de Amanet, daca detine un bun de valoare pe care sa-l lase drept gaj.

Care sunt conditiile de accesare pentru un credit rapid fara venit stabil?

  • prima conditie este aceea de a avea totusi un venit justificabil cu acte, care sa incadreze solicitantul sub gradul de indatorare minim admis prin lege
  • trebuie sa fie cetatean roman
  • varsta intre majorat si cea de pensionare (in general, ca sunt si variatiuni la acest capitol)
  • buletin valabil
  • date de contact reale

Avantajele si dezavantajele creditelor rapide facile

Printre avantaje creditelor ce presupun conditii lejere de eligibilitate se numara rapiditatea de obtinere a banilor, actele putine, birocratia scazuta, flexibilitate la rambursare, transparenta la costuri.

Printre dezavantaje, cel mai insemnat este cel legat de costuri. De regula, creditele ce se acceseaza usor sunt si cele mai scumpe din piata. Pe undeva este de inteles ca atunci cand institutiile financiare crediteaza persoane cu eligibilitatea scazuta isi asuma niste riscuri, iar aceste riscuri trebuiesc acoperite cumva. Principala cale pentru creditori de a-si acoperi riscurile este reprezentanta de dobanzi aferente imprumuturi, iar mai apoi de dobanzile penalizatoare in caz de neplata la timp.

(Visited 196 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies