Variante de obtinere a unei sume de bani

Modalitati de a face rost de bani rapid: cardul de credit, C.A.R.-ul, Casa de Amanet, imprumuturile nebancare (IFN-uri).

Cum poti sa faci rost de bani rapid?

1.Cardul de Credit – este cel mai rapid mod in care poti obtine un imprumut.

Chiar daca in prezent oamenii nu sunt tocmai familiarizati cardurile de credit, totusi lucrurile au evoluat destul de tare din momentul in care au fost obligati sa foloseasca cardul indeosebi din nevoi, ca de exemplu pensionarii ce primesc pensia pe card, salariatii ce primesc salariul intr-un cont de card la o banca comerciala, etc.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Apropo de cardurile de credit, am vorbit mai sus de contul de card sau cardul de debit, insa, mai exista si cardul de credit, in care soldul disponibil este egal cu sumele pe care le depui, iar in cazul descoperirilor de cont poti dispune chiar de 2-3 salarii.

Cardurile de credit au avantajele lor: poti obtine o perioada de gratie in care poti rambursa banii imprumutati fara sa trebuiasca sa platesti dobanda, de asemenea, poti obtine o suma de bani disponobila la nevoi pe care o poti accesa cand doresti.

2. C.A.R.-ul poate fi o alta varianta de a obtine un imprumut rapid.

In trecut, inainte de revolutie, C.A.R.-urile erau destul de cunoscute la noi, insa, in timp, si-au pierdut din importanta, oamenii apeland foarte rar la aceasta forma de ajutor social. De putin timp, aceste societati au inceput sa prinda iar contur sub forma unor organizatii legate de anumite societati, in special de stat, unele atasate unor sindicate, altele formate de angajati pe contpropriu.

CAR este acronimul de la Casa de Ajutor Reciproc, un tip de institutie nebancara care intermediaza intr-un fel imprumuturile intre mai multe persoane. Diferenta dintre C.A.R. si Institutie Financiara Nebancara este data de modul in care isi finanteaza fiecare activitatea, bugetul C.A.R.-ului provenind de la membrii proprii carora le sunt si destinate imprumuturile, pe cand la IFN-urile banii profin din fonduri private, de la investitori.

Exista mai multe tipuri precum case de ajutor pentru pensionari, pentru salariati si altele.

Cum functioneaza si cum poti lua un credit?

Pentru a putea lua bani imprumut trebuie sa fii membru al acelei institutii si trebuie sa ai un fond social depus care variaza in functie de institutie. Pe baza acelui fond social, institutia iti poate acorda un imprumut in valoare de 2, 3, 5 ori mai mare urmand apoi in decursul a maximum 1 an sa achiti imprumutul si dobanda aferenta.

Care sunt avantajele si dezavantajele unui imprumut la CAR?

Spre depsebire de alte societati financiare, bancare sau nebancare, conditiile de eligibilitate de la C.A.R.-uri sunt mult mai permisive, in special in privinta restantierilor, cei ce sunt inscrisi in Biroul de Credit ca rau-platnici. Acestia sunt acceptati de C.A.R.-uri, este adevarat ca sunt imprumutati in conditii de dobanda multi mai mare decat cei ce n-au avut antecedente negative cu alte credite.

3.Casa de Amanet – solutia de a face rost de bani in mana, fara acte, fara intrebari

Daca ai nevoie de bani in 2 ore, singura varianta de a obtine un fel de imprumut este Casa de Amanet, in cazul in care ai de oferit o garantie care sa acopere imprumutul dorit de tine.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

4. Imprumuturile nebancare rapide, produse financiare aflate in portofoliul IFN-urilor sunt credite usor de obtinut, insa, la dobanzi destul de mari comparativ cu cele practicate de bancile comerciale pentru produsele similare destinate nevoilor personale.

In cazul acestor imprumuturi nebancare, singura restrictie este generata de gradul de indatorare, adica de existenta unui venit permanent constant care sa asigure rambursarea in bune conditii a creditului solicitat. Pe langa acest deziderat, mai exista inca o cerinta, insa nu este obligatorie, anume, aceea de a nu avea restante la alte credite, de a nu aparea cu un scoring negativ in Biroul de Credit. Restantierii sunt totusi acceptati de unele Institutii Financiare Nebancare, in anumite conditii si mai ales, la niste dobanzi mult mai mari.

In timp, au aparut la noi o serie de derivate ale acestor imprumuturi rapide nebancare, generate de modul in care sunt oferite creditele, adica de serviciile oferite de IFN-uri, de genul creditelor pana la salariu, la domiciliu, serviciile de accesare online, etc.

(Visited 106 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies