Avantajele imprumuturilor rapide de la IFN

Contractarea unui imprumut rapid nebancar este o activitate simpla, in conditii de eligibilitate sumare.

Pentru a intra in posesia unui astfel de credit, solicitantul trebuie sa aiba o varsta cuprinsa intre 18 si 69 de ani, sa faca doavada ca locuieste la adresa din buletin (lucru ce poate fi dovedit printr-o factura de utilitati) si sa aiba un venit cu caracter permanent care sa=i sustina ratele creditului pe intreaga perioada de derulare a acestuia.

Informatii utile despre creditele rapide nebancare

Imprumuturile rapide de la IFN sunt preferate de tot mai multi romani, care vad in ele solutia salvatoare in situatii de criza. Multi din noi cunoastem vecini, prieteni chiar si rude care au accesat astfel de credite in momente grele din viata: fie la o inmormantare, fie ca cineva s-a imbolnavit, fie cand s-a defectat un aparat in casa, fie ca pleaca copilul la scoala, fie ca se casatoreste baiatu, fie ca trebuie inlocuita faianta in bucatarie, etc. Foarte putini oameni apeleaza la astfel de imprumuturi rapide nebancare doar pentru placerea lor personala; cazurile acestea sunt rare. De altfel, a apela la credite rapide in momentul in care nu ai neaparat nevoie de bani, ci doresti doar sa-ti satisfaci un moft, inseamna o lipsa de ratiune si o incapacitate de a-ti calcula nevoile financiare pe termen lung.

Avantajele contractarii unor imprumuturi rapide nebancare sunt:

  • perioada de analiza si acordare rapida a imprumutului;
  • rate fixe;
  • documentatie redusa;
  • accesibilitate sporita;
  • nu se iau in calcul restantele/intarzierile de plata la alte credite;
  • nu se fac verificari la Biroul de Credit.

Cu toate acestea trebuie avut in vedere faptul ca, chiar daca constituie o solutie simpla si accesibila de finantare, costul total al unui credit rapid este mai ridicat decat cel al unui credit de consum.

Chiar daca pot exista mai multe dezavantaje in privinta creditelor rapide de la IFN, dezavantajul major este dat de dobanda mare, in comparatie cu cea a creditelor bancare.

(Visited 60 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies