Am nevoie de un credit urgent de 3.000 de lei

Azi este destul de simplu sa accesezi un credit rapid 3.000 de lei, nu mai este o provocare pentru solicitanti.

Poti obtine rapid aceasta suma de bani, fie online, fie prin telefon, apeland la una dintre societatile nebancare care nu impun conditii dificile la accesare.

Fiecare dintre noi poate sa ajunga intr-o situatie dificila din punct de vedere financiar.

Exista astfel de moment cand va trebui sa facem fata provocarilor si sa incercam sa rezolvam problema, intr-un fel sau altul.

Un imprumut poate sa-ti fie de ajutor tie si familiei tale, daca te informezi inainte si cunosti toate conditiile.

Poti sa te indrepti catre un credit pe termen scurt (stiti voi cand va ganditi ca v-ar mai trebui 1.000 de lei sa va ajunga pana luati salariul), ori poti opta pentru o solutie pe termen mai lung.

Ce variante de imprumut mic ai la acest moment?

Unele IFN-uri si-au prelungit ofertele proprii de creditare pe intervale mai mari de timp, asa incat, chiar daca conditiile le-au pastrat la fel de usoare, rambursarea poate fi facuta intr-o perioada mai lunga de timp.

Un credit implica un contract, fie cu banca, fie cu institutia nebancara. O astfel de optiune poate corecta, daca ai eligibilitatea necesara. Daca nu, mai exista calea Caselor de Amanet ori a C.A.R.-urilor.

Trebuie insa sa vezi ce conditii ti se impun la banci si la IFN pentru a hotara daca opti pentru o astfel de varianta, ori te reorientezi.

Bancile nu admit persoane cu eligibilitate scazuta (venituri mici, istoric prost de creditare, vechime prea mica). Si totusi, daca te califici, trebuie sa stii ca la banci obtii dobanzi mici, deci merita efortul.

imprumut 3000 lei

Insa, bancile resping din start persoanele care figureaza in BC ca rau platnici, avand restante active, ori care au avut intarzieri mari pe perioada lunga de timp.

Un dosar la banca sa aproba, daca scorul clientului depaeste standardul impus de acea banca.

Creditele nebancare, pe de alta parte, sunt mai permisive si ofera o rapiditate mai mare in obtinerea bailor.

Ce solutii de a obtine 3.000 de lei imprumut ai?

Plus de asta, daca plecam in gand cu suma de 3.000 de lei pe care ne-am propus sa o analizam astazi, s-ar putea ca la unele banci sa nu ai norocul sa te incadrezi in limita minima.

Spre exemplu, la Banca Transilvania, valoarea minima pe care o poti accesa este de 5.000 de lei.

La BRD poti accesa de la 2.000 de lei in sus, asadar ai sansa sa obtii un credit de 3.000 de lei, daca esti eligibil si indeplinesti cerintele acestei banci.

ING Bank are o limita minima de 2.000 de lei, deci si de la aceasta banca ai putea imprumuta 3.000 de lei, daca indeplinesti conditiile lor de eligibilitate (venit minim 1.000 de lei, varsta intre 18 si 70 de ani, minim un an vechime in munca si minim 6 luni la locul actual de munca fara intreruperi mai mari de o luna.

IFN-urile pe de alta parte, au produse ce incep de la sume mai mici, de ordinul 200 – 500 de lei, deci ai toate sansele sa obtii cei 3.000 de lei dorit.

Alegerea ta depinde in primul rand de o informare prealabila.

Este important sa stii pentru ce produs esti eligibil, pentru a putea determina ulterior care este cel mai avantajos credit de 3.000 de lei pe care il poti contracta.

(Visited 374 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies