Ce avantaje ofera o linie de credit pentru persoane fizice?

Unele banci si IFN-uri ofera linii de credite pentru persoane fizice, in ideea ca acesti clienti sa se poata gestiona mai bine din punct de vedere financiar.

Ce inseamna o linie de credit?

Daca in cazul companiilor linia de credit este folosita indeosebi drept capital de lucru, persoanele fizice utilizeaza aceasta suma de bani pusa la dispozitie pentru nevoi curent.

Principiul este simplu, e ca si cum ai accesa un credit, iar dupa rambursarea in interioriul perioadei contractuale, ai din nou la dispozitie banii de la inceput. Ori, poti sa dispui de sume de bani in limita sumei imprumutate de cate ori doresti in intervalul de creditare, cu conditia sa nu depasesti totalul accesat ori perioada maxima de rambursare.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Bancile utilizeaza linia de credit indeosebi pentru a furniza IMM-urilor, diverse produse financiare.

Linia de credit pentru persoane fizice este mai putin intalnita in cazul bancilor.

In ultimii ani, unele IFN-uri si-au transformat produsele proprii de creditare in linii de credit deschise pentru persoane fizice. Indeosebi creditele rapide nebancare cu valoare redusa au suferit modificari de o asemenea factura. Unul dintre beneficiile creditelor de la IFN fiind acela ca se pot obtine mai usor decat creditele bancare.

Iata cateva dintre IFN-urile care au in oferta un astfel de produs:

Viva Credit

Creditul oferit de Viva Credit este o linie de credit acordat pentru o perioada nespecificata de timp. Fost lor produs ‘creditul pana la salariu’ a fost modificat si transformat in aceasta linie de creditare. Ce presupune ea? Acordarea unor sume de maxim 2.000 de lei, pe o perioada lunga de timp (maxim 5 ani, cat prevede acordarea creditelor de consum). Ei bine, daca rambursezi inainte de scadenta, poti sa folosesti din nou banii imprumutati atunci cand ai nevoie.

Daca rambursezi in prima luna, dobanda este 0%.

Imprumutul celor de la Viva Credit se acorda in 15 minute. Accesare se face online, simplu, din confortul casei tale. Conditiile pe care le impune acest IFN: sa ai peste 20 de ani, sa ai venituri stabile, sa ai un cont bancar ori un card.

Vestea buna a acestor credite este aceea ca tu trebuie sa justifici ca ai venituri, indiferent de natura lor, poti sa fii somer, poti sa fii pensionar, poti sa lucrezi cu ziua ori cu jumatate de norma.

Credit Prime

Credit Prime este un alt IFN in portofoliul caruia gasim linia de credit. In acest caz, linie de credit are un interval maxim de acordare de 24 de luni. Si acest IFN ofera facilitata ca, in cazul rambursarii in primele 30 de zile, dobanda sa fie 0%.

Astfel de credite fara dobanda intalnim in ofertele mai multor IFN-urilor, aceasta acordare facila fiind o forma de fidelizare a clientilor si un mod de promovare a produselor proprii.

Cei de la Credit Prime ofera un imprumut de maxim 4.000 de lei. El poate fi solicitat online, completad un formular. Daca nu te descurci, poti solicita ajutorul unui specialist al IFN-ului care te poate ghida pas cu pas in demersul tau.

Viaconto

Viaconto ofera un imprumut tip linie de credit in cuantum de maxim 4.000 de lei pentru o perioada de maxim 5 ani – aceasta este perioada pe care se deschide linia de credit.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Odata ce rambursezi imprumutul, poti sa folosesti sumele cand doresti, cu conditia sa le pui ulteior la loc, iar suma sa se situeze sub maximul admis.

Viaconto acorda credite celor intre 20 si 70 de ani, cu un venit stabil si fara datorii active.

Acum vazand cateva dintre ofertele existente in piata, haideti sa vedem si cateva dintre beneficiile oferite de un astfel de produs.

Avantaje oferite de linia de credit:

  • perioada lunga de creditare
  • ai la dispozitie oricand sumele de bani imprumutate
  • daca rambursezi suma folosita, o poti refolosi ori de cate ori ai nevoie fara sa trebuiasca sa mai aplici la un nou imprumut in intervalul contractual prevazut initial.
  • pe perioada contractului de credit nu trebuie sa iti mai faci grija unei noi accesari, nu trebuie sa te deplasezi la sedii pentru noi semnari de contracte, pur si simplu scoti de pe card banii necesari disponibili in contul liniei tale de credit.
(Visited 578 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies