Acorda cineva imprumuturi pentru someri?

Sunt persoane care vor sa stie daca exista imprumuturi pentru someri, cum le pot obtine si cine le acorda.

Esti somer sau nesalariat? Vezi cum poti sa te imprumuti daca ai nevoie de bani.

Sunt persoane nesalariate si persoane somere. Somerii au o perioada de timp o sursa de venit stabila. Nesalariatii, pe de alta parte, sunt oameni care desi nu sunt angajati obtin venituri din varii activitati, indeosebi independente.

IFN-urile in general acorda credite tuturor, de la somer la nesalariat, de la student la pensionar.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Imprumuturile rapide pentru someri nu sunt niste produse ca atare, ele sunt mai mult o forma de atragere a acestor persoane si de a le specifica intr-un fel sau altul ca sunt si ei agreati la finantare.

Dinspre partea IFN-urilor, atata timp cat incaseaza un venit lunar pe perioada derularii contractului de imprumut sunt acceptati la creditare si somerii si nesalariatii. Creditele pentru nesalariati sunt promovate inclusiv de banci, pentru ca si ele si-au largit plaja de venituri acceptate.

In contextul in care in acest an scazut gradul de indatorare, bancile si IFN-urile au devenit mai flexibile pe partea de eligibilitate, atuni cand clientii indelonesc preverile legate de gradul de indatorare.

Daca esti somer, bancile nu te vor primi cu bratele deschise. Majoritatea bancilor impun vechime in munca in total si la locul actual de munca. Pentru cei cu venituri independente se solicita dovezi ca ele exista.

Mai nou bancile verifica veniturile clientilor prin ANAF, asa ca este usor sa afle daca un client este eligibil sau nu pentru un credit, din punct de vedere al bonitatii.

Cu indemnizatie de somaj poti sa incerci la IFN-uri sa te imprumuti. Cu siguranta la societatile ce acorda microcredite vei gasi intelegere.

Daca nu, poti gasi si alte cai de a face rost de bani, chit ca esti somer.

Spre exemplu in acest an UE a acordat imprumuturi pentru someri pentru ca acestia sa-ti iceapa o afacere.

Astfel, somerii au avut la dispozitie 45.000 de micro-imprumuturi, cu valoare de sub 25.000 euro, pentru a incepe o afacere pe contpropriu.

Aceasta microfinantare este bienvenita in contextul in care in Romania somerii nu sunt vazuti cu ochi buni.

UE acorda imprumuturi pentru someri in cuantum de maxim 25.000 de euro, bani de care cei ramasi fara serviciu pot profita pentru a-si incepe propria afacere.

Sa obtii azi un credit fara sa fii angajat este o corvoada, chiar daca apelezi la IFN-uri. Poate fi somajul o sursa de venit, dar ea nu este vazuta cu ochi buni, prezentand in esenta riscuri in ochii creditorului.

Din fericire multe IFN-uri nu solicita prea multe dovezi de venit, majoritatea multumindu-se cu extrasul de cont. Daca esti somer si ai indemnizatie de somaj pe care o incasezi intr-un cont bancar, poti incerca sa te imprumuti in baza acestei surse de venit.

Imprumuturi pentru tinerii fara loc de munca acorda si unele banci, dar acestea solicita co-debitori ori garanti la aceste imprumuturi.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Majoritatea imprumuturilor online pentru someri sunt acordate in conditii deosebit de facile, fara multe cerinte, fara multe acte. Dar si costurile sunt pe masura.

Sa aplici astazi pentru un astfel de imprumut pentru someri nu este deloc dificil daca stii la care IFN sa apelezi.

Fireste, la aceste IFN-uri nu poti imprumuta sume mari. Poti obtine maxim 1000 – 2000 de lei, depinde de venitul tau actual.

(Visited 851 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies