Esti in situatia sa vrei bani urgent azi?

Cei care intampina o problema financiara grava vor sa obtina bani urgent azi. Care sunt sansele se reusita?

Situatiilor dificile le faci fata cu masuri urgente.

Citim zilnic multe marturi de-ale voastre in care va exprimati doleantele si nevoia de bani. Sunt multi cei care nu stiu la cine sa apeleze intr-o situatie disperata.

Nu este nimic anapoda in dorinta unora de a se imprumuta azi. Pana la urma toti am avut cand o problema financiara si am incercat sa o rezolvam pe loc.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Dinspre voi vin apeluri din care razbat disprarea: ‘vreau bani urgent azi pentru o problema medicala’ sau ‘ am nevoie urgenta de 1000 de lei pentru a plati o amenda’ sau ‘vreau sa imprumut niste bani azi pentru a achita rata la casa’ etc.

Noi, aici, oferim informatii, va tinem la curent cu ofertele din piata, oferim alternative viabile, unori dam si sfaturi. Nu oferim imprumuturi si nici nu facem partizanat pentru o societate sau alta. Incercam sa va prezentam lucrurile intr-o lumina realista, iar voi sa le intelegeti si sa alegeti cum credeti ca este mai bine pentru voi.

Vom dezbate si astazi aceasta situatie ipotetica, si anume, aceea de a obtine o suma de bani urgent azi.

Sunt si banci si IFN-uri in piata care se lauda cu acordarea de credite lor, deci, potential exista pana la proba contrarie.

Ce trebuie sa stii despre conditiile de eligibilitate?

Fireste ca trebuie sa stiti despre conditiile de eligibilitate, pentru ca una este sa accesezi la banca, alta e sa accesezi la IFN.

Bancile sunt mai restrictive, dar costurile produselor lor sunt mai mici.

IFN-urile sunt mai permisive, dar costurile creditelor pe care le acorda sunt mai mari (uneori foarte mari, daca ne referim la microcredite).

De principiu, voi cam stiti pentru care dintre societati va puteti califica. In general cei care au ajuns intr-o situatie disperata cu siguranta au mai avut incercari de a se imprumuta.

Insa, ca sa fim cat mai expliciti cu putinta, va spunem ca orice incercare de a va imprumuta trebuie sa inceapa de la a va stabili prioritatile. Aceasta nu este o obligatie in raportul cu creditele pe care le cautati, dar pentru voi reprezinta o modalitate de a evita pe viitor situatii neplacute.

Este important, din punctul nostru de vedere, sa stiti exact pe ce venit va bazati pe durata perioadei de contractare a creditului, daca exista riscul diminuarii veniturilor, ori de modificari majore in privinta locului de munca.

Plecand de la aceasta informatie pe care trebuie sa v-o pregatiti cu celeritate, puteti trece la urmatorul punct pe care ar trebui sa-l aveti in vedere, si anume, de cai bani aveti nevoie.

Uneori exageram cu sumele, mai ales cand simtim ca ne putem imprumuta usor. Poate ne zicem in gand, ‘de ce nu, daca imi dau?!’. Aceasta nu este o atitudine responsabila si este bine sa o evitati. Imprumutati-va exact cat aveti nevoie pentru a nu va destabiliza financiar mai mult decat sunteti in prezent.

Ce presupune accesarea unui imprumut de bani urgent azi?

 • aplicarea la un credit, prin alegerea sumei si a perioadei de finantare
 • completarea datelor personale si a celorlalte informatii solicitate de institutia financiara
 • semnarea acordurilor de verificare ANAF si BC
 • primirea contractului si semnarea acestui.

Tu stii cati bani poti imprumuta de la banca?

Pregatiti-va, inainte de a purcede la accesare (fie online, fie din agentie), copie dupa CI, copie dupa extrasul de cont bancar unde va incasati veniturile, daca aveti si alte dovezi de venituri ce pot fi mentionate si cumulate in vedere calcularii gradului de indatorare.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Si acum sa va dam si cateva directii precise unde sa puteti analiza niste oferte si sa va verificati personal eligibilitatea.

Din partea bancilor perspectiva de a obtine bani urgent azi o aveti la:

 • BCR – prin george puteti solicita un credit 100% online cu potential de a primi banii in aceeasi zi (puteti sa va deschideti online si cont la ei daca nu detineti unul).
 • ING Bank – acorda de asemenea credite online cu conditia sa aveti un cont la ei. Din Home’Bank puteti solicita un imprumut. ING Bank s-a remarcat deja de cativa ani cu ‘creditul pe repede inainte’, deci sunt sanse sa faceti rost de bani azi daca va deplasati la una din sucursalele acestei banci si aveti noroc de o functionare ca la carte a aplicatiei ANAF.
 • Raiffeisen – promitie si ea accesare online a unui credit. Puteti sa verificati cum stati cu eligiblitatea si sa vedeti care sunt conditiile de creditare in functie de bonitatea voastra.
 • Banca Transilvania promite si ea o accesare rapida a unui imprumut, fie online (suma de pana la 5.000 euro echivalent in lei), fie din agentie. Si in acest caz veti depinde de cat de repede se verifica veniturile la ANAF.

Inainte de a verifica ofertele IFN-urilor trebuie sa intelegi cum poti sa gasesti cel mai avantajos imprumut online.

Din partea IFN-urilor ofertele de obtinere a unui imprumut azi sunt mai numeroase, deci vom aminti cateva dintre ele:

 • Viva Credit – promite accesarea unui imprumut de bani urgent azi, daca solicitati inainte de terminarea programului. Dureaza doua ore pana primiti banii in cont. Puteti imprumuta pana la 2.000 de lei pe cinci ani, iar daca rambursati in primele 30 de zile, dobanda este 0.
 • Telecredit promite si ea ca veti putea obtine bani azi daca accesati un imprumut de la ei. Maximul pe care il puteti obtine este de 2.000 de lei pentru 30 de zile.
 • Ferratum ne spune ca putem accesa un imprumut urgent si sa primim banii in cont in aceeasi zi. Primul credit la Ferratum este fara costuri (suma maxima admisa este 1.400 RON). Puteti accesa sume intre 200 si 10.000 de lei.

Sper sa va fi fost utila aceasta incursiune a noastra printre cele mai rapide produse acordate (conform promisiunile majoritare, in ziua accesarii). Cu siguranta timpul de acordare a unui credit depinde de mai multi factori, asa incat este bine sa aveti in vedere si posibilitatea de a nu putea obtine imprumutul dorit in ziua in care ati accesat.

(Visited 375 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies