Patru motive pentru a alege imprumuturi rapide nebancare

O solutie eficienta cand esti intr-un impas financiar poate fi accesarea unor imprumuturi rapide nebancare de la IFN. Simplu, rapid, permisiv.

De multe ori, oamenii cu posibilitati financiare limitate, ba chiar si cei ce nu o duc neaparat rau din punct de vedere financiar, insa din diverse motive pentru un scurt interval de timp raman fara lichiditati, se vad nevoiti sa apeleze la un imprumut.

Ei bine, cand n-ai avut de-a face cu societatiile financiare, fie ele banci ori Institutii Financiare Nebancare, este foarte dificil sa stii cum sa procedezi, ce cai sa urmezi pentru a accesa un credit.

De ce sa apelezi la imprumuturile rapide nebancare?

Principala informatie care nu trebuie sa va lipseasca este aceea ca, daca aveti nevoie de bani in 1-2 zile, nici sa nu te gandesti ca vei obtine astfel de imprumuturi la banci.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Pentru imprumuturi rapide trebuie sa apelezi la IFN-uri.

Aceasta motivatie a timpului de accesare este cea mai importanta, mai ales atunci cand te gasesti intr-o situatie extrem de dificila.

Sunt persoane care se declara disperate in unele ocazii. Acestea isi doresc obtinerea unui sume de bani fara multe acte, fara inspectarea eligibilitatii.

Pentru clientii ce au avut probleme in trecut cu alte credite, motiv pentru care li s-au stabilit sintagma de restantieri cu trecut negativ si le-a fost alocat un scoring negativ in Biroul de Credit, de asemenea este singura cale de rezolvare a problemelor financiare.

Unele IFN-uri mai trec inca cu vederea persoanele datornice din trecut, admitand la creditare si astfel de clienti.

Incercand sa sintetizam motivele pentru care nu trebuie sa alegi banca ci o institutie nebancara:

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

  • comisioanele de la banci sunt foarte mari. Pe langa comisioanele obisnuite, numite, redenumite ori schimbate in alte cu nume care sa nu se identifice cu cele deja interzise au aparut comisioane noi, de data asta de asigurari. Toate bancile ofera credite insotite de asigurari de viata, de moarte, de botez, de cosciug, de fotbal, de bautura, etc. Chiar daca am transformat finalul in gluma, trebuie sa stiti ca aceste comisioane de asigurari exista la banci si nu numai ca exista, dar urca susbstantial costul unui imprumut fara sa bage de seama clientul ca este pacalit pe fata.
  • la banca trebuie sa te deplasezi pentru a solicita si obtine un imprumut;
  • timpul de aprobare e mai mare in cazul bancilor, pentru ca sunt mai drastice conditiile de eligibilitate;
  • costurile asociate unor servicii colaterale creditului ajung sa dubleze efectiv dobanzile percepute, afisate prin reclame.

Care este solutia pentru a face totusi rost de imprumuturi rapide?

Din fericire exista Institutiile Financiare Nebancare si, dupa cum spunea si un reprezentant BNR, acestea sunt societati acreditate de BNR, ce ofera imprumuturi chiar si in ziua in care acceseaza un credit, deci, in regim de urgenta.

Aceste IFN-uri sunt specializate in imprumuturi rapide, motiv pentru care bancile au inceput cu mare chin sa se adapteze lor, oferind si ele la randul lor credite bancare rapide, mai ales la inceputul lui 2022, cand pare-se se simte o umbra de crestere a volumului creditelor bancare acordate populatiei.

Poate fi doar o reactie la cresterea costurilor de intretinere, in special a cheltuilelor cu curentul electric, dar, poate fi si un semn al cresterii consumului, asa cum spera guvernantii nostri, sau ce-a mai ramas din ei.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies