Imprumuturi rapide nebancare

Cauti sa faci rost de bani si vrei sa ocolesti bancile? Orienteaza-te catre aceste imprumuturi rapide nebancare, sunt permisive si discrete.

Ai nevoie de un imprumut pentru a-ti imbunatatii nivelul de trai, pentru a spori comfortul locuintei tale, pentru a imbunatatii viata familiei tale? Atunci trebuie sa te informezi cu privire la ofertele de imprumuturi rapide nebancare, produse oferite de catre IFN-uri.

Cand poti apela la imprumuturi rapide nebancare?

In cazul in care cauti o solutie urgenta la nevoile tale financiare, poti sa optezi pentru produsele financiare ale IFN-urilor, prodse mult mai flexibile decat cele ale bancilor.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Pot exista multe motive pentru care nu vrei sa mergi la banci, insa, de obicei motivul principal pentru care romanii apeleaza la imprumuturile rapide nebancare in detrimentul celor bancare este generat de birocratia foarte mare pe care o gasim la banci. In general persoanele fizice ce apeleaza la un imprumut, rareori se gasesc in situatia de a avea nevoie de bani peste o saptamana sau peste 10-20 de zile. De obicei, oamenii vor sa faca rost de bani rapid, in maxim 2-3 zile. Acest lucru este in dezacord cu politica bancilor, care analizeaza un dosar minim 7-9 zile, dupa care daca esti norocos, mai dureaza cateva zile pana primesti banii, deci, in cel mai fericit caz, obtii imprumutul in minim 10-11 zile.

Clientii ce apeleaza la un credit nebancar sunt in general oameni simpli, fara pretentii, cu venituri mici, unii dintre ei fara vreo legatura cu societatile financiare, ba mai mult de atat, unii nici macar nu au un cont bancar.

Impedimentul major al acestor imprumuturi rapide nebancare este determinat de suma maxima de care poti face rost, aceasta situandu-se in general in jurul valorii de 5.000 de lei. Pentru sume mai mari, conditiile de eligibilitate se schimba chiar si la Institutiile Financiare Nebancare, intrand in clasa de credite de nevoi personale asemanatoare produselor oferite de banci, cu dobanzi mult mai mici, insa, cu conditii de eligibilitate mai restrictive, societatea financiara asigurandu-si astfel investita impotriva unor posibile riscuri.

Caracteristicile pozitive ale imprumuturilor rapide nebancare:

  • aprobare rapida;
  • lejeritate in aprobare – conditii de eligibilitate sumare;
  • in stabilirea veniturilor este acceptata o plaja larga de venituri: salarii, dividente, chirii, drept de autor, etc
  • in cazul unor intarzieri, IFN-urile sunt flexibile, in general ti se propune o reesalonare a ratelor, ba chiar o crestere a sumei imprumutate, deci un fel de refinantare in avantajul tau.

In general, informatiile legate de contractul de credit sunt transparente, insa, daca vrei sa fi bine informat atunci cand apelezi la aceste imprumuturi rapide nebancare, trebuie sa ai in vedere anumite aspecte:

  • care este dobanda;
  • care este dobanda anuala efectiva (cea care include toate costurile);’
  • ce comisioane se solicita;
  • ce penalitati sunt prevazute;
  • cum poti sa rambursezi anticipat imprumutul;
  • sa studiezi cu atentie dosarul de credit, sa fie pe intelesul tau, fara neclaritati, in special in privinta unor sume, procente, etc.
(Visited 31 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies