Un credit fara comisioane te-ar putea face sa zambesti

Pentru credite rapide 100% online, fara comisioane, ai la indemana oferta celor de la Smile Credit.

Smile Credit IFN sunt o Institutie Financiara Nebancara tanara, aparute in piata romaneasca in 2016, anul in care a fost inregistrata la BNR.

Din observatiile noastre, acest IFN a fost constant in piata, a mizat in general pe costuri mai reduse in raport cu alte produse similare din piata.

Ei ofera si periodic diverse promotii pentru fidelizarea clientilor, spre exemplu la momentul publicarii acestui articol avea dobanda 0 pentru primele 7 zile de accesare.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Pentru a lua un imprumut de la Smile Credit IFN aveti nevoie de:

  • carte identititate
  • venituri lunare permanente
  • card bacancar din al carui extras sa reiasa veniturile detinute
  • email personal
  • telefon personal
  • varsta de cel putin 18 ani.

In fapt, pentru a solicita un credit ai nevoie doar de buletin si de extras de cont (contul unde iti incasezi veniturile lunare).

Poti imprumuta de la Smile Credit sume de bani intre 200 si 2.000 de lei, pentru perioade cuprinse intre 15 si 35 de zile, insa un contract se incheie pe 24 de luni.

Pentru accesare, trebuie sa completezi formularul pus la dispozitie de IFN. Procedura este una cat se poate de simpla, important este sa te asiguri ca ai la indemana niste fotografii cu cartea de identitate si cu extrasul de cont.

Odata ce ai completat cererea de credit si ai trimis-o, astepti sa ti se verifice eligibilitatea. Daca totul este in regula, creditul iti este aprobat.

Dupa aprobare urmeaza sa primesti banii. Acestia ajung la tine in cotul bancar (conform informatiilor IFN-ului) cel tarziu in ziua urmatoare aplicarii.

SmileCredit se lauda cu lipsa comisioanelor, si avand in vedere experientele traite de romani in ultimii ani cu comisioane si comisionase, taxe si taxute, pana la urma este un lucru demn de luat in seama si mentionat.

Daca doresti sa platesti inainte de scadenta, nu este nicio problema, cei de la Smile Credit chiar ii incureajeaza pe clienti in aceasta directie, spunandu-le ca astfel isi pot imbunatatii istoricul de plata.

Pentru ca exista persoane interesate de ceea ce se intampla atunci cand intarzii cu plata ratei la un credit fara dobanda, trebuie sa stiti ca si acest IFN percepe penalizari de 1,1 % pe zi.

Am vazut ca parerile clientilor despre Smile Credit IFN sunt favorabile; le puteti citi si voi pe platforma lor online, dar si in mediile de socializare.

Noi am afirmat mai sus ca avem o parere buna despre parcursul acestei societati in piata, de la aparitie pana in prezent, subliniind totodata ca au incercat sa se mentina la un nivel scazut cu costurile.

Va mai spunem ca programul lor de lucru este de luni pana vineri intre 8 si 17. Daca doriti mai multe informatii puteti sa le scrieti pe adresa Smile Credit IFN SA, str. Justitiei, nr. 22, ap. 4, Sibiu. Detalii despre oferta lor de creditare puteti solicita si telefonic la numarul 0369 437 234, ori pe WhatsApp la 0770 276 138.

(Visited 86 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies