Imprumut facil pentru oricine CreditFix

CreditFix este un IFN cu un portofoliu dinamic adaptat timpurilor moderne. Vezi oferta de credite permisice cu acte putine.

Denumit de societatea nebancara „Credit de nevoi personale special pentru tine”, produsul celor de la CreditFix indeplineste toate conditiile unui astfel de produs financiar.

Poti obtine un credit de maxim 6000 de lei, cat ai zice FIX.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Practic, imprumutul se acorda doar in baza actului de identitate si al unui extras de cont.

Extrasul de cont este cel in masura sa ofere informatiile necesare despre veniturile solicitantului.

Asadar, IFN-ul se asigura ca ai de unde rambursa creditul solicitat, in ciuda lejeritatii cu care acesta iti este acordat.

Pe piata din Romania au aparut din ce in ce mai multe societati nebancare ce ofera imprumuturi rapide (si doar). Practic, multe dintre aceste IFN-uri au in portofoliu un singur tip de creditare: microcreditul.

Noutati 2023 de la Credit FIX

Ultima noutate de la Credit FIX este aceea ca poti sa platesti la termenul scadent dobanda si sa folosesti capitalul inca o luna.

Suma pe care o retragi trebuie sa fie neaparat egala cu plafonul maxim ce ti-a fost aprobat. Apoi, e bine sa te asiguri ca ai o carte de identitate valabila si nu a exiprat.

Daca doresti sa apelezi la aceasta optiune, inainte de data scadenta cu cel mult 5 zile trebuie sa soliciti sa-ti fie retrasa din cont doar dobanda. Astfel se inchide un credit si se deschide unul nou. Bineinteles, pentru asta trebuie ca la scadenta sa ai in cont suma datorata integral.

Daca intri in contul de client poti sa inchizi contul nou sai sa faci unul nou, prin achitarea dobanzii, atata timp cat creditul are mai putin de 10 zile pana la scadenta. Nu trebuie sa ai mai mult de 10 zile intarziere pentru a proceda astfel.

Utilitatea microcreditului: descriere, accesare, perioada, costuri

Microcreditul se caracterizeaza prin acordarea unuei sume de bani imprumut, pe o perioada scurta de timp.

In aceasta categorie putem sa enumeram multe denumiri – forme sub care IFN-urile isi prezinta produsele, insa, in definitiv, discutam de acelasi tip de creditare.

Revenind la cei de la CreditFix, trebuie sa stiti ca acestia acorda credite si catre restantieri, insa, daca ai un istoric pozitiv, este mai bine pentru ca nu ti se vor solicita prea multe documente justificative.

Doar cu CI-ul si un extras de cont poti obtine sume de bani de pana la 4000 de lei pentru o perioada de maxim 92 de zile, completand un simplu formular pe platforma online a IFN-ului.

Dobanda primului imprumut este 0 la CreditFix, dar suma pe care o poti solicita la prima accesare este de maxim 4000 de lei.

CreditFix

Dupa data scadenta, dobanda va fi de 1,2% pe zi.

Pentru acordarea unui credit, cei de la CreditFix solicita urmatoarele documente: copie dupa CI, adeverinta de venit pentru anul precedent si extras de cont aferent contului bancar undei iti primesti veniturile.

Conditiile de accesare

Extrasul de cont trebuie sa fie pentru luna precedenta.

De asemenea, alte conditii de creditare impuse de CredFix sunt urmatoarele:

  • cetatenie romana
  • varsta peste 18 ani
  • venituri de minim 500 de lei, indiferent daca esti salariat sau pensionar, important este sa fie incasate intr-un cont bancar cu card atasat
  • existenta unei adrese de email valide si a unui numar de telefon personal.
  • pentru verificarea bonitatii, trebuie sa incarci o copie dupa CI si dupa un extras de cont pe watsapp sau sa o trimiti prin email.

Linia de credit pe care CreditFIx o ofera clientilor, in cuantum de pana la 6.000 de lei iti poate sta la dispozitie intr-un timp foarte scurt, fara deplasare la sediul institutiei.

Important de stiut este ca aceasta oferta este disponibila nu doar salariatilor, ci si studentilor si pensionarilor.

Rambursarea se face in intervalul dorit, platind dobanda aferenta pentru acel interval.

In caz ca accesezi un astfel de imprumut de nevoi personale de la CreditFix, si nu-l rambursezi la timp, va trebui sa platesti o dobanda penalizatoare de 1,2% pe zi.

DAE-ul pentru imprumuturile oferite de Credit Fix poate varia intre 0% (in prima luna persoanele care apleleaza pentru primoara oara la acest IFN platesc dobanda 0 la scadenta) si maxim 4.108,31%

Pe cei de la CrediFix ii gasiti de luni pana vineri de la 9 al 18, sambata de la 9 la 17. Puteti obtine detalii suplimentare la numarul de telefon 0374 475 000. De asemenea, puteti sa obtineti informatii si trimitand un email la adresa contact@creditfix.ro. Adresa CreditFix: Splaiul Unirii Nr.16, Et.4, Sector 4, 040035, Bucuresti.

In rest, din ce am citit noi, din informatiile pe care le-am analizat si din parerile celor ce s-au imprumut de la CreditFix, pare sa fie o solutie foarte buna pentru a face rost de bani urgent.

Parerile expuse de clientii CreditFix sunt pozitive, insa, fiecare isi cunoaste nevoile si stie care sunt cele imediate.

Noi ne-am lamurit ca toate sunt bune si frumoase, pana la reesalonare, cand, daca-ti trece prin cap sa prelungesti contractul de credit, te va costa cu siguranta.

Facilitatile oferite de IFN-uri pentru imprumutul mic pe perioade scurte

Una peste alta, imprumutul de nevoi personale de la IFN a inceput sa fie din noua in topul preferintelor romanilor, de aceea ofertele parca au explodat in piata.

In piata financiara din Romania exista varii oferte de creditare, incepand cu creditele nebancare oferite de IFN-uri (cu care deja ne-am obisnuit) – prin care ai acces și la sume mai mari de bani, pana la popularele de acum credite doar cu buletinul si cu un acord de consultare a bazei de date ANAF (ofertele venite din partea ING Bank, Raiffeisen Bank , BT, BRD, BCR etc).

Sunt foarte multe oferte de produse doar cu CI. Unele chiar apartinand bancilor. In fapt, stiti cum se zice: reclama este mama comertului.

Va spun foarte clar: doar cu actul de identitate nu veti obtine un imprumut.

Veti avea nevoie cu siguranta de o dovada de venit. Dovada de venit este masura care determina gradul de indatorare.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Chiar daca IFN-urile accepta un grad de indatorare mai ridicat, totusi, fara niciun venit nu vei obtine imprumutul dorit.

Asadar, este usor stereotipica aceasta formulare ‘doar cu CI’, insa, nici foarte departe de adevar nu este. De ce spun asta?

Pentru ca nici celebrele credite doar cu actul de identitate din perioada de dinainte de criza economica din 2008 nu erau acordate doar iin baza cartii de identitate.

(Visited 435 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies