Imprumut facil pentru oricine CreditFix

Oferta celor de la CreditFix completează grupul IFN-urilor ce acorda imprumuturi rapide permisive, cu acte putine si conditii de eligibilitate simple.

Denumit de societatea nebancara „Credit doar cu buletinul”, produsul celor de la CreditFix indeplineste toate conditiile unui astfel de produs financiar.

Poti obtine un credit de maxim 4000 de lei doar cu buletinul, cat ai zice FIX

Practic, imprumutul se acorda doar in baza actului de identitate si al unui extras de cont.

Extrasul de cont este cel in masura sa ofere informatiile necesare despre veniturile solicitantului.

Asadar, IFN-ul se asigura ca ai de unde rambursa creditul solicitat, in ciuda lejeritatii cu care acesta iti este acordat.

Pe piata din Romania au aparut din ce in ce mai multe societati nebancare ce ofera imprumuturi rapide (si doar). Practic, multe dintre aceste IFN-uri au in portofoliu un singur tip de creditare: microcreditul.

Utilitatea microcreditului: descriere, accesare, perioada, costuri

Microcreditul se caracterizeaza prin acordarea unuei sume de bani imprumut, pe o perioada scurta de timp.

In aceasta categorie putem sa enumeram multe denumiri – forme sub care IFN-urile isi prezinta produsele, insa, in definitiv, discutam de acelasi tip de creditare.

Revenind la cei de la CreditFix, trebuie sa stiti ca acestia acorda credite si catre restantieri, insa, daca ai un istoric pozitiv, este mai bine pentru ca nu ti se vor solicita prea multe documente justificative.

Doar cu buletinul si un extras de cont poti obtine sume de bani de pana la 4000 de lei pentru o perioada de maxim 92 de zile, completand un simplu formular pe platforma online a IFN-ului.

Dobanda primului imprumut este 0 la CreditFix, dar suma pe care o poti solicita la prima accesare este de maxim 4000 de lei.

Dupa data scadenta, dobanda va fi de 1,2% pe zi.

Pentru acordarea unui credit, cei de la CreditFix solicita urmatoarele documente: copie dupa buletin, adeverinta de venit pentru anul precedent si extras de cont aferent contului bancar undei iti primesti veniturile.

Conditiile de accesare

Extrasul de cont trebuie sa fie pentru luna precedenta.

De asemenea, alte conditii de creditare impuse de CredFix sunt urmatoarele:

  • cetatenie romana
  • varsta peste 18 ani
  • venituri de minim 500 de lei insate intr-un cont bancar cu card atasat
  • existenta unei adrese de email valide si a unui numar de telefon personal.

In caz ca accesezi un astfel de imprumut doar cu buletinul de la CreditFix, si nu-l rambursezi la timp, va trebui sa platesti o dobanda penalizatoare de 1,2% pe zi.

Pe cei de la CrediFix ii gasiti de luni pana vineri de la 9 al 18, sambata de la 9 la 17. Puteti obtine detalii suplimentare la numarul de telefon 0374 475 000. De asemenea, puteti sa obtineti informatii si trimitand un email la adresa contact@creditfix.ro. Adresa CreditFix: Splaiul Unirii Nr.16, Et.4, Sector 4, 040035, Bucuresti.

In rest, din ce am citit noi, din informatiile pe care le-am analizat si din parerile celor ce s-au imprumut de la CreditFix, pare sa fie o solutie foarte buna pentru a face rost de bani urgent.

Parerile expuse de clientii CreditFix sunt pozitive, insa, fiecare isi cunoaste nevoile si stie care sunt cele imediate.

Noi ne-am lamurit ca toate sunt bune si frumoase, pana la reesalonare, cand, daca-ti trece prin cap sa prelungesti contractul de credit, te va costa cu siguranta.

Facilitatile oferite de IFN-uri pentru imprumutul mic pe perioade scurte

Una peste alta, imprumutul cu buletinul a inceput sa fie din noua in topul preferintelor romanilor, de aceea ofertele parca au explodat in piata.

De la creditele nebancare oferite de IFN-uri (cu care deja ne-am obisnuit) – prin care ai acces și la sume mai mari de bani, pana la ultimele noutati din domeniul bancar – credite doar cu buletinul si cu un acord de consultare al bazei de date ANAF (ofertele venite din partea ING Bank, Raiffeisen Bank si Idea Bank).

In piata financiara din Romania au aparut foarte multe oferte de produse doar cu buletinul. Unele chiar apartinand bancilor. In fapt, stiti cum se zice: reclama este mama comertului.

Va spun foarte clar: doar cu buletinul nu veti obtine un imprumut.

Veti avea nevoie cu siguranta de o dovada de venit. Dovada de venit este masura care determina gradul de indatorare.

Chiar daca IFN-urile accepta un grad de indatorare mai ridicat, totusi, fara niciun venit nu vei obtine imprumutul dorit.

Asadar, este usor stereotipica aceasta formulare ‘doar cu buletinul’, insa, nici foarte departe de adevar nu este. De ce spun asta?

Pentru ca nici celebrele credite doar cu buletinul din perioada de dinainte de criza economica din 2008 nu erau acordate doar iin baza cartii de identitate.

(Visited 344 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies