Previziuni despre imprumutul doar cu buletinul 2024

Cum vom mai putea obtine un credit doar cu buletinul in 2024? Va fi anul acesta anul simplificarii procedurilor de accesare?

De cativa ani buni creditul rapid doar cu buletinul tine capul de afis al accesarilor facile, bancare si nebancare.

Noi nu stim vreun alt produs mai mediatizat decat a fost si este acesta.

Multe persoane aflate in situatii financiare instabile, cu locuri de munca incerte cauta sa se imprumute fara dovezi de venit. Acesta este motivul principal pentru care se doreste accesarea exclusiva pe baza actului de identitate.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Totusi, oricat de permisiv ar fi un produs sau altul, gradul de indatorare este cel ce tine in frau accesarile si face opinie discordata cu acest atat de cautat credit doar cu buletinul.

Fie ca vorbim de oferte bancilor, fie ca vorbim de ofertele nebancare, deja ideea de unicitate a acestui act este usor perimata.

Nu mai exista institutie financiara care sa nu-ti solicite la accesare o dovada de venit, ori acceptul pentru interogarea bazei de date ANAF.

De cativa ani deja, bancile au trecut in masa la inspectarea veniturilor prin ANAF. Le urmeaza la pas si IFN-urile, dornice sa simplifice si mai mult conditiile de accesare.

Adevarul este ca e oarecum surprinzator cat de mult timp s-a castigat de catre banci renuntand la odioasa adeverinta de venit.

Sunt multe oferte in piata, unele mai vizibile decat altele. Fiecare institutie isi ‘lauda’ produsul, dezmierdandu-l cu diverse avantaje: credit in 2 ore, bani cu buletinul in 15 minute, credit pe loc, etc.

Acorda bancile credite doar cu buletinul?

Am analizat pentru voi ofertele celor mai reprezentative banci din Romania. Toate au acorduri de colaborare cu cei de la ANAF pentru verificarea veniturilor clientilor. Practic, orice om poate merge cu un act de identite la o banca sa solicite un credit. In baza actului de identitate, dar si a acordului de verificare la ANAF, banca iti accepta cererea de credit si trece la verificarea eligibilitatii ulterioare.

Asadar, ca sa raspundem la aceasta intrebare, trebuie sa stiti care sunt conditiile actuale identificate la banci.

Pentru cei care considera ca acordarea doar cu buletinul a unui imprumut semnifica lipsa oricarei forma de venituri, le spunem sa nu aiba asteptari de la nicio societate financiara de a obtine un credit.

imprumut doar cu buletinul

Se poate obtine finantare fara acte fizice, atata timp cat dovedesti ca ai un venit, intr-un fel sau altul.

Este simpla verificarea veniturilor la ANAF?

Daca considerati ca verificarea veniturilor la ANAF va scapa de neplacuta adeverinta de venit, deci, vedeti o evolutie pozitiva in acest demers al bancilor, atunci cu siguranta veti considera reale ofertele de imprumuturi doar cu buletinul.

Trebuie sa stiti ca limitarea gradului de indatorare impune bancilor si IFN-urilor verificarea stricta a veniturilor. Deci, nu va faceti iluzii ca acordarea unui credit fara venit ar fi posibila astazi. E adevarat ca te poti imprumuta cu buletinul, fara alt act, cu conditia sa semnezi acordul de verificare la ANAF pentru identificarea veniturilor indispensabile la calcul gradului de indatorare.

Bancile si IFN-urile si-au mai scazut asteptarile in privinta eligibilitatii. Spre exemplu, bancile nu mai tin mortis sa fii angajat cu carte de munca pe perioada nedeterminata. Din acest punct de vedere, cei care cauta credite pentru nesalariati nu mai sunt deloc utopici in doleantele lor.

Asadar, ce speram de la aceste oferte? Daca sunteti in cautarea unor conditii permisive de accesare pentru ofertele bancare si nebancare, cu siguranta nu veti fi dezamagiti.

Despre ofertele populare de imprumuturi doar cu buletinul 2024?

Noi anticipam si pentru 2024 ca vor fi multe persoane in cautare de credite rapide doar cu buletinul.

Sunt multi nerabdatori sa compare oferte, sa prinda promotiile de sfarsit ori de inceput de an. Nu va grabiti prea tare, mai bine informati-va bine inainte, sa nu aveti surprinze neplacute. Chiar daca procesul de creditare este monitorizat in Romania, tepe pot aparea oricand, ca nu degeaba aplica cei de la BNR sanctiuni periodic.

Haideti, insa, sa aflam si lucrurile interesante despre creditul cu buetinul.

Cat poti imprumuta?

Daca apelezi la banci, poti solicita si sume mari de bani, maximul oferit de banci situandu-se in jurul valorii de 100.000 lei pentru creditele acordate fara garantii.

De la IFN-uri poti imprumuta sume mai mici, de regula media se invarte in jurul a cateva mii.

Mai exista si varianta Caselor de Amanet, societati care acorda in mod clar credite doar cu buletinul, fara alte acte. E adevarat ca la Casele de Amanet aveti nevoie de un bun pentru a-l lasa drept gaj in schimbul banilor imprumutati.

Care este perioada de accesare?

Perioada de accesare variaza la banci de la cateva luni la 5 ani. Minimul in general poate varia putin de la banca la banca; la unele banci se merge de la 6 luni, la altele de la 12 luni.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

La IFN-uri avem mai multe variante

 • creditele rapide – care se acorda pe perioade scurte de timp, unele merg pana la maxim 30 de zile, altele ajung la doua luni, ori 12 luni
 • creditele pe termen lung – acordate pe perioade de pana la 5 ani.

Cate tipuri de imprumuturi doar cu buletinul exista?

 • produse bancare
 • produse nebancare: IFN-uri clasice si Case de Amanet
 • brokeri de credit, care la randul lor analizeaza ofertele bancilor si IFN-urilor cu care colaboreaza

Cum se poate obtine un astfel de credit?

 • sa dispui de veniturile minime obligatorii solicitate de fiecare societate in parte
 • sa ai varsta necesara
 • cetatenia
 • vechimea in munca necesara, impusa la banci si la IFN-urile ce au in portofoliu produse acordate pe termen lung.
 • tip contract de munca, solicitat de banci
 • grad minim de indatorare
 • scoringul in Biroul de Credit

IFN-urile si-au redus foarte mult timpii de acordare pentru creditele proprii. Dar, nici bancile nu s-au lasat mai prejos. Asadar, creditul rapid doar cu buletinul este un produs imbunatatit de institutiile financiare. Si noi credem ca in mod cert creditul cu buletinul din 2024 va avea facilitati sporite fata de cel anterior.

Noi previzionam ca in 2024 se vor inmulti si oferte de credite online. Deja bancile si-au inceput ascensiunea in aceasta directe, cu siguranta in 2024 vor fi mult mai multe oferte de accesare online din partea lor plus.

Estimam pentru acest an ca vor iesi la rampa si refinantarile. Probabil ca unele dintre creditele vechi vor fi refinantate. Am observat ca multe institutii financiare au lansat refinantari facile, unele chiar exclusiv online.

(Visited 540 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies