Actele necesare obtinerii unor credite nebancare rapide

Daca te intrebi ce acte iti sunt necesare pentru obtinerea unor imprumuturi nebancare rapida, incercam acum pentru dumneavoastra sa facem o trecere in revista a ofertelor puse la dispozitie de IFN-uri.

In primul rand, trebuie sa plecam de la premisa ca dorim un credit rapid, fara multe acte; in definitiv, clientii obisnuiti ai IFN-urilor doresc imprumuturi fara adeverinta de venit, doar cu fluturasul de salariu si eventual cu un buletin. Stiind ca nu mai exista imprumuturi rapide doar cu buletinul, oameni s-au reprofilat si accepta si conditii mai dificile, totul in speranta obtinerii unui imprumut.

Actele necesare solicitate de IFN-uri pentru acordarea unui credit rapid.

Daca analizam lista institutiilor financiare nebancare in ansamblu, cu accent pe societatile mari, cunoscute in piata, putem sa stabilim ca pentru obtinerea unor imprumuturi nebancare rapide vei avea nevoie de urmatoarele acte:

  • un act de identitate (buletin sau carte de identitate);
  • un act justificativ al venitului: fie se solicita adeverinta de venit, fie se solicita fluturasul de salariu sau cuponul de pensie.

Aceste doua acte sunt minimul pe care il putem intalni in cazul imprumuturilor rapide nebancare. Din acest punct ofertele se diversifica, iar dobanzile scad, aproape invers proportional cu numarul de acte solicitate si cu numarul conditiilor impuse.

In privinta conditionalitatilor, de multe ori sunt specificate reguli de genul: sa ai o vechime de 3 luni la ultimul loc de munca, ori ca firma la care activezi sa aiba un minim de 10 angajati, ori ca veniturile indicate in stabilirea gradului de indatorare sa provina exclusiv din venituri salariale.

Gradul de indatorare reprezinta ingradirea impusa societatilor financiare de a oferi imprumuturi doar cu buletinul. Deci, daca vedeti reclame de genul „credite rapide doar cu buletinul” aflati ca sunt doar reclame, caci societatile financiare sunt obligate sa respecte un anumit grad de indatorare, motiv pentru care vi se solicita o dovada a unor venituri permanente pe perioada de derulare a contractului de credit.

Din tagma imprumuturilor nebancare, cele mai permisive sunt cele rapide, acordate intr-un timp foarte scurt, in conditii relaxate, de multe ori accesate online ori telefonic. Aceste imprumuturi rapide au rate fixe, de obicei si un cost extrem de ridicat comparativ cu alte clase de imprumuturi.

Accesarea unui imprumut rapid poate fi asemuita cu vanzarea unui produs, cu deosebirea ca IFN-ul iti va solicita o dovada a veniturilor pe parcursul derularii creditului.

(Visited 89 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies