Am nevoie de 2.000 de lei imprumut. La cine sa apelez?

Cand cineva are nevoie de o suma de 2.000 de lei inseamna ca pur si simplu este intr-o situatie dificila.

Suma de 2.000 de lei nu este mare. Dar cati dintre romani se pot lauda cu un venit lunar de 2.000 de lei?

Fiind multi oameni care au venituri mici este normal ca astfel de sume de bani de 2.000 de lei sa apara ca necesare intr-o familie.

Pentru unii poate parea o suma derizorie, insa, pentru multi altii, reprezinta o suma mare, greu de obtinut.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Imaginati-va ca ati ramas fara bani cu 10 zile inainte de salariu. Incerci sa te imprumuti la rude, amici, colegi, insa nu gasesti la nimeni intelegere. Daca ai de platit o amenda ori vreun curs al copilului. Sau poate trebuie sa platesti afterschool-ul. Sau poate ti s-a stricat frigiderul ori masina de spalat.

Sunt multe situatii care se pot consitui in urgente. Stiu ca in teori ar fi bine sa economisim, astfel incat, cand apare o astfel de problema sa putem sa ne bazam pe acei bani. Insa, nu toti reusim sa economisim.

Si atunci, ce facem? Cum ne rezolvam problemele? Apelam la imprumuturi. Cautam solutii care sa se potriveasca profilului nostru de client si sa indeplineasca cerintele de sume.

Daca avem un istoric pozitiv de creditare putem sa apelam si la banci. Cu un imprumut rapid de 2.000 de lei este mai dficil sa mergem la banci.

Noi primim zilnic mesaje din partea unor cetateni care sunt in cautare de informatii. Sa stiti ca cei ce vor un imprumut urgent de 2.000 de lei, sunt de regula persoane angajate, dar cu probleme in Biroul de Credit. Adica, persoanele respective au bonitatea actuala necesara solicitarii unui credit, dar in trecut au avut probleme cu creditele de la banci. Aceste persoane trebuie doar sa caute imprumutul de la IFN care li se potriveste.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Fiind atat de multi restantieri in Romania este destul de normal ca aceste persoane sa caute credite facile in cuantum redus.

Noi le spunem ca la banci nu au sanse. Oricum, aceasta suma de 2.000 de lei este una mica. Bancile au de regula limita minima de creditare mai ridicata (3.000 – 5.000 de lei).

Singura sansa ca o astfel de persoana sa se imprumute raman IFN-urile. Fireste, nu toate aceste societati accepta persoane cu istoric negativ. Dar, noi nu ne adresam aici doar aceste persoane. Noi ne-am propus sa analizam la modul general variantele de imprumuturi in cuantum de 2.000 de lei, pe care le poate obtine un client oarecare.

Iata cateva oferte din piata nebancara la care puteti apela pentru obtinerea unui imprumut rapid de 2.000 lei:

  • Viva Credit are un produs cu cuantum maxim de 2.000 de lei. Produsul lor este o linie de creditare pe 5 ani. Daca rambursezi in prima luna, costurile sunt zero.
  • Telecredit acorda la randul ei un credit in cuantum maxim de 2.000 de lei. Perioada maxima de imprumut este de 65 de zile.
  • Ferratum acorda sume intre 1.500 si 10.000 de lei pe perioade intre 2 luni si 12 luni.
  • ExtraSimplu este un produs de creditare care pune la dispozitia clientilor sume intre 200 si 5.000 de lei pentru maxim 30 de zile.
  • Credius este un IFN de la care poti accesa si sume mai mari de bani, patrandu-si totusi niste conditii accesibile chiar si restantierilor. Imprumuturile Credius variaza intre 1.000 si 40.000 de lei, iar perioada de creditare este intre 20 si 60 de luni.
  • Ocean Credit este o descoperire de cont nebancare care da accesul la imprumuturi intre 500 si 3.500 de lei, pentru perioade de 1, 2 ori 3 luni.
  • Axi Card – este un card de credit nebancar prin care poti accesa sume de maxim 6.000 de ei.
(Visited 82 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies