Creditele pentru consum cu rate in magazinele online. Se acorda pe loc?

Vrei sa cumperi un produs dintr-un magazin online si ai de gand sa apelezi la credite de consum pentru a-l plati in rate?

Multe persoane se intreaba daca pentru accesarea unui credit de consum cu rate in magazin este nevoie de alte proceduri fata de cele obisnuite pentru imprumuturile de bani clasice.

Ati intalnit prin multe magazine online despre achitarea cumparaturilor cu rate direct in magazin.

Astfel de rate inseamna de fapt modul de rambursare al imprumuturilor accesate de acele persoane ce cumpara produsele apeland la astfel de finantari oferite de magazin.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional de Paste

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si dobanda redusa la jumatate. Promotie valabila pana pe 29 aprilie la Provident.

Magazinele si-au creat parteneriate cu diverse institutii de credit, obtinand de la acesti parteneri financiar tot felul de oferte avantajoase pentru clienti.

3 rate fara dobanda ori 6 rate fara dobanda ori chiar 18 rate fara dobanda; astfel de oferte promotionale ii tenteaza pe clienti, pentru ca, practic, acestia cumpara produsele dorite apeland la o finantare, fara sa trebuiasca sa plateasca dobanda pe parcursul acelei perioade prevazute in contractul de creditare.

Creditele pentru consum cu rate in magazine online se acorda in mod similar cu imprumuturile bancare ori nebancare de bani.

Ce sunt aceste rate fara dobanda?

Imprumuturile acordate de partenerii financiar ai retailerilor sunt acordate cu scutire de dobanda pentru intervalele prevazute in oferta.

De regula, imprumutul in acest caz se solicita direct de la partenerul financiar, magazinul fiind un fel de intermediar in acest caz.

Creditele obtinute in magazin sunt o solutie buna atunci cand vrem sa cumparam unele produse dar nu detinem suma necesara de bani.

La astfel de colaborari cu magazinele participa atat bancile cat si IFN-urile.

Printre cele mai active institutii financiare prezente in magazinele online cu astfel de oferte de cumparaturi in rate fara dobanda, amintim aici: BT Direct, BRD Finance, Cetelem, TBI Credit, BCR, ING Bank, UniCredit Consumer Financing, Raiffeisen Ban, Credit Europe Ban, Banca Transilvania, Garanti BBVA, etc.

Elocvente pentru identificarea unor optiuni de finantare multiple acordate in cazul cumparaturilor directe in magazin sunt ofertele marilor retaileri de la noi, cu prezenta masiva in online: eMAG, Altex, Media Galaxy, Dedeman, etc.

Creditele obtinute in magazin sunt o posibilitate la care apeleaza multi cetateni, tinand cont de veniturile unei bune parti din populatie Romaniei. Oamenii nu isi permit achiztia unor produse cu valoare mare, platind cash dintr-o data o astfel de suma.

Aprobarea unui astfel de credit nu dureaza mai mult de 24 de ore, in unele cazuri s-a ajuns la performante memorabile, de accesare a unui astfel de credit chiar si in 1-2 ore de la accesare.

Conditiile de acordare:

 • varsta admisa de fiecare institutie financiara in parte
 • dovada de venituri
 • act de identitate
 • acord de consultare BC
 • acord de verificare ANAF

Ai de gand sa-ti cumperi o masina de spalat, un frigider, un aparat de aer conditionat ori o canapea?

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Acestea pot fi produsele de care vorbeam anterior. Valorile acestor produse sunt ridicate si nu sunt la indemana oricui sa plateasca intr-o transa astfel de sume.

Printre primele magazine care au apelat la forme de finantare in rate s-au numarat magazinele de electrocasnice (ne amintim cu nostalgie de creditele doar cu buletinul in magazin) si cele de mobila.

Care sunt avantajele cumparaturilor in rate?

 • simplu si rapid de accesat
 • obtii consultanta gratuita
 • beneficiezi de oferte avantajoase, datorita intermedierii magazinului de la care cumperi produsele
 • dobanda este de regula fixa
 • creditele vin cu asigurari pentru a te proteja in caz de incapacitate de plata (somaj, diminuare a veniturilor, etc)
 • costuri transparente
 • aprobarea rapida a creditului
 • produsele intra repede in posesia ta

Acte necesare pentru solicitarea unui credit de consum cu destinatie precisa:

 • copie dupa cartea de identitate
 • acord de verificare ANAF si prelucrare ulterioara
 • acord de consultare BC

Multe magazine online permit cumpararea unor produse in rate, oferind clientilor posibilitatea de a alege din multe variante, bancare si nebancare. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest sistem, este bine sa citeasca informatiile puse la dispozitie, sa se asigure ca au inteles care sunt costurile aferente (verificati dobanda anuala efectiva) si ce se intampla in caz de neplata (care sunt valorile penalizarilor in cazul depasii datei scadente).

(Visited 94 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies