Finanteaza-ti proiectele apeland la imprumuturile Cetelem

Orice planuri ai avea, Cetelem iti ofera in mod rapid, lejer si fara batai de cap, credite rapide de nevoi personale.

Daca te-ai hotarat sa-ti imbunatatesti viata familiala, daca vrei sa pleci in vacanta sau sa-ti cumperi un frigider nou, daca ai nevoie de bani pentru a organiza un eveniment in familie sau pentru orice alta dorinta ori nevoie, Cetelem pune la batai o clasa rapida de imprumuturi prin care tu poti face rost de bani cat ai spune credit.

Oferte rapide nebancare de la Cetelem

Cele mai rapide imprumuturi oferite de Cetelem sunt cele online, numite de firma nebancara, CNP, adica credite de nevoi personale pentru finantarea unor proiecte importante.

Asfel, daca aplici pentru un imprumut de nevoi personale marca Cetelem, vei beneficia de niste conditii foarte avantajoase.

De exenmplu, pentru un credit in valoare de 10.000 de lei, contractat pe o perioada de 20 de luni, rata lunara fixa va fi de 546,70 lei.

Foarte important de retinut este faptul ca pentru determinarea veniturilor, Cetelem acceta o plaja foarte larga a acestora.

Acest CNP – credit pentru nevoi personale este in fapt un produs financiar adaptat fiecaruia in parte, special creat pentru orice tip de nevoie. Este un imprumut destinat persoanelor fizice, juridice sau PFA.

Cea mai rapida modalitate de a-l accesa este prin intermediul aplicatiei online. Care sunt motivele pentru a accesa online, aceasta clasa de imprumuturi rapide de la Cetelem?

  • poti solicita creditul foarte usor si foarte rapid, si iti poate fi aprobat online;
  • primesti raspuns la cererea trimisa onlinel;
  • ratele sunt fixe pe perioada derularii contractului de credit;
  • pentru a completa online formularul de imprumut ai nevoie de maxim 10 minute.

Pentru un imprumut de 2000 de lei, contractat pe o perioada de 12 luni, tu ai nevoie de un venit minim necesar de 573 lei net lunar. Rata pe care o ai de plata, adica rata lunara este de 200.50 lei. Daca alegi aceeasi suma pe o perioada de 24 de luni, venitul minim lunar net trebuie sa fie de 337 lei, iar rata lunara ajunge la 117,65 lei.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies