Credite rapide fara garantii oferite de KIWI Finance

Expertul tau in credite rapide, KIWI Finance iti ofera solutia nevoilor tale personale printr-o clasa permisiva de imprumuturi fara garantii.

Desi in portofliul firmei se afla mai multe clare de credite, ne vom opri azi la cel mai simplu de accesat dintre acestea, este vorba de creditul de nevoi personale negarantat.

Caracteristicile imprumuturilor rapide KIWI Finance

Facand parte din clasa imprumuturi rapide, acesta este un credit de nevoi personale ce-ti poate deveni solutia indeplinirii viselor tale, ba mai mult de atat, KIWI Finance iti poate oferi o rata fixa, pentru a nu avea alte surprize neplacute.

Caracteristicile acestor credite rapide fara garantii:

  • Dobanda fixa, incepand de la 10,44% la lei
  • Obtii pana la 60.000 lei
  • Rate fixe, aprobare rapida
  • Refinantezi credite mai vechi, scazi ratele cu pana la 40%
  • Venit lunar minim necesar: 600 lei/persoana

Pentru un credit rapid solicitat, in valoare de 10.000 de lei, pe o perioada de 60 de luni, rata lunara ar fi de 234,64 de lei.

Fiind lider pe piata creditelor de brokeraj din Romania, KIWI Finance iti poate identifica cele mai bune imprumuturi si cele mai rapide, adaptate nevoilor tale.

Fie ca opteti pentru un credit bancar, fie ca alegi unul nebancar, KIWI Finance iti sta la dispozitie cu toate informatiile necesare si iti va gasi cea mai buna solutie personalizata.

Sarbatorind 10 ani de existenta pe piata creditelor din Romania, brokerul de credite Kiwi Finance vine in ajutorul tau cu cele mai bune informatii, cu o consultanta specializate, adaptata la noile conditii socio-economice.

(Visited 162 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies