Imprumuturi fara birocratie de la societati nebancare

Multe institutii nebancare acorda credite in conditii permisive fara multe documente, online, rapid.

Daca vrei sa accesezi niste imprumuturi rapide nebancare fara multa birocratie, cu acte putine, pe langa buletinul de identitate, alege Institutiile Financiare Nebancare.

Iata cateva dintre cele mai pemisive IFN-uri din piata romaneasca.

iCredit

Cei de la iCredit ne promit cel mai rapid credit nebancar din Romania, din randul imprumuturilor pentru consum, serviciul oferit de societate fiind unul simplu, transparent si corect.

Buletinul si o dovada de venit – credite rapide iCredit

Accesand aceste credite rapid doar cu buletinul de la iCredit, dumneavoastra va alegeti cu obtinerea sumei dorite in cel mai scurt timp posibil.

Poti obtine astfel sume cuprinse intre 400 si 4000 de lei pentru perioade de maxim 70 de saptamani, iar daca este client nou, poti imprumuta pana la 1200 de lei.

Creditele rapide nebancare marca iCredit nu necesita garantii, giranti ori alta forma de acoperire. Rambursarea se face in rate saptamanale sau lunare egale, conform contractului de credit.

Update 2022. Suma maxima pe care o poti accesa de la iCredit este de 6.000 de lei.

Pentru aprobarea creditelor este solicitat un numar minim de acte; odata aprobat, dumneavoastra nu mai aveti decat sa semnati contractul de imprumut, urmand sa primiti banii doriti.

Birocratia practic nu exista, clientiilor fiindu-le oferit un serviciu rapid, in confort deplin.

Pentru un credit in valoare de 800 de lei, contractat pe o perioada de 12 saptamani, suma pe care o veti avea de rambursat va fi de 1089 lei, rata saptamanala fiind de 90-75 de lei.

Ratele creditului sunt colectate la domiciliul clientului, fapt ce-i confera imprumutului comoditate si discretie.

Credius

Credius ofera o gama larga de produse financiare: creditul Selfie, online, de nevoi, pentru pensionari si pentru achizitia de bunuri.

Sumele pe care le poti accesa variaza intre 800 si 50.200 lei, iar perioadele de creditare sunt intre 6 si 60 de luni.

De la Credius poti sa imprumuti daca ai minim o luna vechime in munca si poti sa dovedesti ca ai bonitatea necesara rambursarii in bune conditii a ratelor.

Din punct de vedere al istoricului de creditare, Credius accepta si persoane care au avut in trecut probleme cu rambursarea creditelor.

Daca privim teritorial, cei de la Credius au o acoperire foarte buna la nivelul intregii tari.

Astfel, poti imprumuta de la Credius daca locuiesti in unul din judetele: Arad, Bihor, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Dolj, Galati, Gorj, Iasi, Dambovita, Mures, Prahova, Timis.

In acest judete exista birouri Credius la care poti apela pentru solicitarea unui imprumut.

Insa, pentru rapiditate exista posibilitatea de a accesa online un credit, de oriunde.

Viva Credit

Una dintre cele mai flexibile IFN-uri din piata care a introdus in Romania produsul ‘credit pana la salariu’. Cunoscut in tarile occidentale drept ‘payday loan”, acest imprumut a fost destul de popular si la noi pana de curand.

Intre timp, produsul celor de la Viva Credit s-a modificat. El s-a transformat intr-o linie de creditare acordata pentru o perioada mai mare de timp. Nu se mai acorda pentru 30 de zile ca in trecut.

Chiar si limita maxima de creditare au modificat-o cei de la Viva Credit, de la 2.000 de lei au crescut-o la 3.000 de lei.

Pentru accesarea acestui credit rapid trebuie sa ai peste 20 de ani, sa ai un venit stabil si sa dispui de un cont bancar ori un card unde sa-ti primesti banii.

Durata contractarii nu este mai mare de cateva minute. In 15 minute ti se raspunde, iar in 2 ore de la accesare poti primi banii pe card.

Exista si avantajul oferit de aceasta societate de a nu plati dobanda in primele 30 de zile, daca esti la prima accesare.

Dupa cele 30 de zile, dobanda anuala efectiva aferenta imprumutului este de 4114%.

Aceste 3 IFN-uri mentionate anterior sunt printre putinele de la care poti imrumuta bani in 24 e ore.

(Visited 396 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies