Imprumuturi rapide doar cu buletinul la iCredit

Cei de la iCredit ne promit un credit rapid nebancar doar cu buletinul, unul dintre cele mai rapide din randul celor pentru consum.

Daca vrei sa accesezi niste imprumuturi rapide nebancare fara multa birocratie, cu acte putine, pe langa buletinul de identitate, alege Institutia Financiara Nebancara iCredit.

Cei de la iCredit ne promit cel mai rapid credit nebancar din Romania, din randul imprumuturilor pentru consum, serviciul oferit de societate fiind unul simplu, transparent si corect.

Buletinul si o dovada de venit – credite rapide iCredit

Accesand aceste credite rapid doar cu buletinul de la iCredit, dumneavoastra va alegeti cu obtinerea sumei dorite in cel mai scurt timp posibil.

Poti obtine astfel sume cuprinse intre 400 si 4000 de lei pentru perioade de maxim 70 de saptamani, iar daca este client nou, poti imprumuta pana la 1200 de lei. Creditele rapide nebancare marca iCredit nu necesita garantii, giranti ori alta forma de acoperire. Rambursarea se face in rate saptamanale sau lunare egale, conform contractului de credit.

Update 2019. Suma maxima pe care o poti accesa de la iCredit este de 6.000 de lei.

Pentru aprobarea creditelor este solicitat un numar minim de acte; odata aprobat, dumneavoastra nu mai aveti decat sa semnati contractul de imprumut, urmand sa primiti banii doriti.

Birocratia practic nu exista, clientiilor fiindu-le oferit un serviciu rapid, in confort deplin.

Pentru un credit in valoare de 800 de lei, contractat pe o perioada de 12 saptamani, suma pe care o veti avea de rambursat va fi de 1089 lei, rata saptamanala fiind de 90-75 de lei.

Ratele creditului sunt colectate la domiciliul clientului, fapt ce-i confera imprumutului comoditate si discretie.

(Visited 329 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies