Stii ca poti deschide un cont 100% online la BT?

Prin platforma NEOcont, Banca Transilvania ofera clientilot sai posibilitatea deschiderii unui cont onine, fara drumuri la banca

Suntem intr-o perioada in care se simte din ce in ce mai acut nevoia de rezolvare online a unor probleme, fara deplasari.

Eu personal am vazut multa lume interesata de deschiderea unor conturi pentru a putea efectua diverse plati, pentru a efectua tot felul de operatiuni bancare online. Pana si plata cheltuielilor de intretinere se efectueaza astazi online, asa incat oamenii sunt nevoiti de voie de nevoie sa aiba conturi online pentru asemenea operatiuni.

Iata ca Banca Transilvania vine in intampinarea acestor nevoi oferind aceasta platforma NEO, binevenita in contextul actual pentru a ajuta persoanele care doresc sa-si deschida un cont bancar fara sa trebuiasca sa se deplaseze la banca.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional de Paste

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si dobanda redusa la jumatate. Promotie valabila pana pe 29 aprilie la Provident.

Deschiderea unui cont bancar online BT, presupune urmatorii pasi:

 • accesarea platformei NEOcont de pe site-ul bancii – urmand pasii necesari pana la apelarea video a bancii;
 • incarci o fotografie cu buletinul, completezi cu informatiile solicitate (numar de telefon mobil de Romania, adresa de email), iti faci un sefie cu telefonul si incarci poza;
 • apelezi video a echipei care se ocupa de Costomer Care din Neo, accesand linkul primit pe email; la acest pas se verifica functionarea erbcam-ului si a microfonului gadgetului pe care lucrezi;
 • urmeaza semnarea electronica
 • vei primi prin email documentele de deschidere a contului la Banca Transilvania;
 • in final ti se va trimite pe email codul IBAN al contului.

Din pasii de mai sus deducem ca este o operatiune destul de simpla sa-si deschizi un cont bancar online la BT.

Orice nelamurire ati avea, puteti sa intrebati la banca, sunand ori punand intrebari in rubrica lor activa de intrebari si raspunsuri.

Daca sunteti interesati si de accesarea unui credit, nu doar de deschiderea unui cont, puteti sa incepi prin a afla care sunt conditiile de accesare ale unui credit de nevoi personale la BT si in cat timp se aproba.

Utilizand acest cont vei putea sa ai banking pe telefon si sa optezi pentru o carianta de card avantajoasa, in acord cu nevoile tale curente.

Ce ofera BT in materie de carduri si banking pe telefon?

 • poti obtine cardul Visa Clasic – un card util ce-ti asigura accesul la banii din contul tau curent. Numit sugestiv ‘card de salariu’. Pentru studenti este disponibil cardul BT OmniPass.
 • BT Pay – este o aplicatie care ofera posibilitatea de a efectua plati contactless cu telefonul, poti sa-ti verifici tranzactiile, poti trimite bani ori primi bani de la ori catre persoanele din agenda telefonului care utilizeaza aplicatia BT Pay. Aceasta aplicatia – BT Pay poate fi descarcata din Google Pay Store ori App Store, de pe un smartphone cu Android ori IOS si inseamna adaugarea in format digital a cardului.

Ce inseamna aceasta platforma NEOcont pentru clientii noi?

 • deschiderea unui cont bancar online, fara deplasare, un cont ce poate fi folosit imediat. Cu el poti primi bani, de exemplu, ori trimite bani.
 • cardul iti va fi livrat ulterior prin curier la domiciliu
 • poti achita cumparaturi online cu acest card
 • poti plati facturi de utilitati, taxe, impozite direct de acasa, din contul tau, utilizand cardul pentru a le achita
 • utilizand aplicatia BT Pay poti sa platesti direct cu telefonul la comercianti, nemaifiind nevoie de card ori de cash, vei avea acces la informatii despre banii din cont si de tranzactiile efectuate gestionand in acest fel mai usor bugetul, poti trimite ori primi bani de la persoanele din agenda telefonului, poti efectua plati in lei catre orice cont bancar din Romania. Daca efectuezi tranferuri dintr-un cont BT catre alt cont BT, banii se trimit instant.

Printre cele mai frecvente intrebari primite pe platforma celor de la BT se numara si unele legate de deschiderea unui cont online:

Pot sa-mi deschid cont online la BT?” – raspunsul celor de la BT este afirmativ, facand referire la platforma NEOcont descrisa de noi anterior. Procedura de deschidere am prezentat-o si noi anterior. Pentru a deschide un cont online, trebuie sa ai la dispozitie o conexiune buna la internet, o camera web functionala si un microfon pornit.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

„Daca imi deschid cont online, mai e nevoie sa merg in unitatea BT?” – nu trebuie sa te deplasezi la o unitate a bancii, doar daca vrei sa-ti ridici singur cardul. Altfel, cardul poti sa-l primesti prin curier. Asadar, toate operatiunile de deschidere a unui cont se realizeaza 100% online, fara sa mai fii nevoit sa te deplasezi.

„Cum imi aflu IBAN-ul daca mi-am deschis contul online?” – raspunsul celor de la BT este simplu: IBAN-ul il vei primi pe email impreuna cu documentele finalizate, insa, de asemenea il poti afla si din aplicatia BT Pay ori apeand la chatbox-ul celebru de acum LIVIA de la BT.

Informatii suplimentare puteti gasi pe platforma online a bancii, in sectiunea dedicata NEOcont

(Visited 192 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies