Visa 4U – credit de consum garantat, cu rata fixa ori variabila

Creditul Vista 4U este oferit de Vista Bank, o banca noua ce ofera persoanelor fizice un credit bancar de nevoi personale garantat, cu dobanda fixa ori variabila

Vista Bank (fosta Marfin Bank) vine cu o oferta interesanta pentru produsul de nevoi personale din portofoliu, este vorba de creditul Vista 4U, un credit de consum garantat cu ipoteca imobiliara.

Astfel, produsul sau destinat persoanelor fizice – creditul de nevoi personale cu garantii – poate fi gasit in doua variante: cu dobanda fixa si cu dobanda variabila.

Sumele ce pot fi imprumutate variaza intre 22.000 lei ori 5.000 euro si 1.000.000 lei ori 200.000 euro.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Varsta limita este cuprinsa intre 21 de ani si 70 de ani (la finalul scadentei creditului).

Se accepta o gama larga de venituri: salarii, pensii, venituri din activitati independente, venituri din profesii liberale, drepturi de autor, chirii, comisioane din vanzari, chirii, dividende, rente viagere, contracte de mandat, contract de management, etc.

Creditul Vista 4U se acorda in lei sau in euro pe perioade de pana la 5 ani.

Rambursarea se face in 60 de plati lunare egale (daca alegi dobanda fixa) ori 60 de plati lunare variabile (daca alegi dobanda variabila).

In cazul creditelor in lei – rata dobanzii pentru creditele cu dobanda variabila este de IRCC + Marja fixa a bancii * 5,0 puncte procentuale. Pentru creditele cu dobanda fixa, aceasta este fixa doar pentru un an, urmand ca mai apoi sa devina variabila si sa fie calculata dupa aceeasi formulara ca la creditele cu dobanda variabila.

Pentru creditele in valuta, dobanda este variabila pentru toata durata derularii contractului de credit si se calculeaza dupa formulara EURIBOR la 2 luni + marja fixa a bancii * 7,1 puncte procentuale.

Garantiile acceptate de Vista Bank pentru creditul Vista 4U:

  • ipoteca asupra unui imobil
  • se accepta garantii si asupra unor imobile aflate in alt stat membru UE
  • ipoteca reala imobiliara asupra conturilor curente ale imprumutatului
    etc.

Creditul Vista 4U are si varianta de refinantare. Conditiile de eligibilitate sunt similare cu cele admis la creditul de consum cu garantii.

Vista 4U este, cum va spuneam anterior, un credit de consum garantat cu ipoteca imobiliara. Banii imprumutati pot fi folositi in diverse scopuri, fara sa fie nevoie sa justifici aceste scopuri.

Suma imprumutata prin Vista 4U poate ajunge la 85% din valoarea garantiei.

Banca ne recomanda sa accesem creditul in moneda in cae obtinem in prezent veniturile.

Suma finantata poate ajunge pana la 85% din valoarea garantiei pentru creditele in lei si pana la 75% pentru creditele in euro.

Programul de lucru la serviciul suport clienti Vista Bank:

  • de luni pana vineri 24/7
  • sambata si duminica program 24/7

Mai multe informatii gasiti pe platforma bancii https://www.vistabank.ro/persoane-fizice/credite. Puteti sa solicitati informatii la telefon 021 222 33 10 (de luni pana vineri) si la telefon 021 202 69 99 (sambata si duminica). .

(Visited 92 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies