Imprumutul rapid de nevoi personale de la Alpha Bank

Pana la 30.06.2014 poti profita de o promotie de imprumuturi rapide de la Alpha Bank si beneficiezi de un card cadou in valoare de pana la 1000 de lei.

Alpha Bank ofera clientilor o promotie deosebita la imprumuturile rapide de nevoi personale, punand la bataie un cadou substantial in valoare de 1000 de lei sub forma unui card ce poate fi folosit la cumparaturi in magazinele Domo.

Castiga 1000 de lei de la Alpha Bank, accesand imprumuturi rapide

Daca alegi creditul pentru nevoi personale prin care-ti poti finanta cheltuieli neprevazute pe care nu trebuie sa ti le justifici, Alpha Bank iti acorda credite rapide in lei sau in euro cu o dobanda variabila pe durata imprumutului.

Poti alege intre doua tipuri de credite:

  • credite fara garantii;
  • credite cu garantie imobiliara sau cu un depozit colateral.

In cazul tipurilor de imprumuturi rapide fara garantii, Alpha Bank te asigura ca vei beneficia de un raspuns in maxim 24 de ore de la depunerea documentelor. Poti astfel imprumuta sume intre 500 si 10.000 de euro ori echivalentul acestora in lei. Poti sa ai parte de o perioada de rambursare a creditului de pana la 5 ani.

Mai nou, aceste imprumuturi rapide fara garantii de la Apha Bank se gasesc si in forba cu dobanda fixa pe intreaga perioada de derulare a contractului de credit.

Dobanda fixa este de 9,95% pe an, comisonul de analiza dosar este de 120 de lei, comisionul de administrare cont de 0,3% aplicabil la sold si doua tipuri de comisioane de rambursare anticipata, de 1% daca perioada ramasa de rambursat este mai mare de 1 an si de 0,5%, daca perioada de rambursare ramasa este mai mica de 1 an.

Pentru creditele rapide fara garantii, dobanda anuala efectiva este de 14,57%, iar cea variabila este de 12,55% la creditele in lei si 15,79%, la creditele in euro.

Pentru un imprumut rapid fara garantii, cu dobanda fixa, in valoare de 3000 de lei, contractat pe 12 luni, rata lunara este de 342.29 lei, suma formata din 272,56 lei rata calculata si 120 de lei comisonul de analiza.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies