Imprumutul rapid de nevoi personale de la Alpha Bank

Alpha Bank – solutii de creditare pentru nevoi personale fara garantii – 30.000 euro sau credit cu garantie ipotecara – 150.000 euro, cu aprobare in 24 de ore! Poti face singur simulare rate.

Aceasta banca este unul destul de cunoscuta in piata, capatand cumva statut de banca populara, prin prisma apropierii de clientii cu venituri mici.

Solutii oferite de Alpha Bank

Dupa cum bine stiti, in trecut aceste banci populare reprezentau un nucleu destul de important al economiei, pe ele sprijinindu-se agricultura si micii intreprinzator.

Primele banci populare au revolutionat pur si simplu agricultura, dand accesul agricultorilor din sate la servicii financiare care altfel nu le erau sub nicio forma accesibile.

Iata deci cum facand o paralela peste timp, azi cei de la Alpha Bank sprijina la randul lor micii intreprinzator, oferind credite de nevoi personale fara garantii, simplu de accesat, fara sa trebuiasca sa justifici ce faci cu banii.

Poti solicita un imprumut rapid personal fara garantii Alpha Bank, 10.000, 20.000 si chiar 30.000 de euro echivalent in lei.

Perioada de creditare este de pana la 5 ani.

Din toate categoriile de credite oferite de Alpha Bank, iese in evidenta Alpha Rapid, un credit de nevoi la promotie cum se spune, cu dobanda fixa pe toata perioada ori variabila.

In functie de nevoile tale poti opta pentru varianta fara garantii imobiliare, cu garantii imobiliare ori garantat cu depozit colateral.

Alpha Rapid fara garantie imobiliara inseamna sume de pana la 30.000 de euro echivalent in lei, cu optiuni in privinta dobanzii, fie fixa, fie variabila.

Cel cu garantie imobiliara iti da accesul la sume de bani intre 5.001 si 150.000 euro ori echivalent in lei, cu perioada de creditare intre 6 si 60 de luni.

Varianta de credit de nevoi personale Alpha Rapid garantat cu depozit colateral are aceeasi optiune de sume accesibile ca si produsul cu garantie imobiliara. Insa, in acest caz nu se analizeaza veniturile, plus ca obtii si un bonus de dobanda pe depozitul colateral ce se constituie drept garantie la credit.

Produse de creditare Alpha Bank

Alpha Rapid fara garantii

Acest credit iti ofera simplitate, transparenta, rapiditate. Poti obtine aprobarea in maxim 24 de ore de la momentul depunerii actelor.

Ai acces la sume de bani de pana la 30.000 euro ori echivalent in lei, cu o perioada de rambursare intre 6 si 60 de luni.

Avantajul este ca poti sa integrezi in credit si costurile generate de taxa de intregistrare in Arhiva Electronica ori comisionul de analiza dosar.

Acest produs a fost promovat de banca in piata cu numele sugestiv de Alpha Rapid.

credit de consum alpha bank

Creditul Alpha Rapid cu garantie ipotecara

Iti ofera oportunitatea de a accesa sume mai mari de bani, incluzand aici chiar taxe notariale, comisioane, taxe, etc.

Suma maxima ce poate fi accesata AJUNGE PANA LA 150.000 EURO ori echivalent in lei.

Este vorba de o suma importanta de bani ce poate sa-ti stea la dispozitie daca indeplinesti criteriile impuse de banca.

Acordarea se face tot pe maxim 5 ani.

Am observat ca exista interes din partea voastra pentru un credit ipotecar Alpha Bank forum, implicit pentru celelalte produse aflate in portofoliul bancii.

Chiar si refinantarile oferite de Alpha Bank sunt apreciate. Unii considera ca refinantarea oferita de aceasta banca poate fi incadrata la cel mai bun credit de refinantare 2021.

Refinantare credit Alpha Bank urmeaza o procedura similara cu accesarea produselor de consum.

Imprumutul Alpha Rapid garantat cu depozit banca

Acest produs financiar are avantajul de a fi deosebit de rapid, iar daca ne uitam la suma care iti este accesibila, chiar este un beneficiu deosebit de important.

Ganditi-va ca va aflati intr-un impas financiar si aveti nevoie de o suma mare de bani. De unde a-ti putea face rost de 150.000 de euro in 24 de ore?! Nicio alta banca nu acorda atat de rapid sume atat de mari de bani.

Ei bine, pentru un Alpha Rapid garantat cu depozit bancar trebuie sa aveti constituit acest depozit. Veti fi recompensat cu un bonus de dobanda pe acest depozit.

Actele necesare credit ipotecar Alpha Bank vi le vom descrie mai jos.

Avantajele creditelor Alpha Rapid

Cel mai mare beneficiu al acestui credit este acela ca poti combina aceste produse, un credit de nevoi cu un credit de refinantare, de exemplu.

Combinand astfel vei obtine si o dobanda avantajoasa preferentiala si un singur comision.

Daca apelezi la Alpha Rapid garantat cu depozit colateral te vei bucura si de acel bonus la dobanda.

Apoi, mai primesti si un card de credit, fie AlphaCard Visa Credit, fie Alpha MasterCard fara taxe de emitere. Poti sa le folosesti pentru retragere numerar ori pentru cumparaturi online de oriunde din lume, acolo unde intalnesti sigla Visa ori MasterCard.

Platile ratelor lunare le poti efectua dupa pofta inimii, fie direct din contul tau bancar prin debitare directa, fie folosind serviciul Internet Banking, fie dintr-o sucursala a bancii.

Daca alegi varianta Alpha Click – serviciul de internet banking, vei obtine o reducere cu pana la 35% din comisioane.

Banii imprumutati iti intra pe un card de debit AlphaCard Enter Visa, astfel ca tu poti sa achiti direct la comercianti, fara comision, ba chiar poti obtine si reduceri insemnate, intre 3% si 50% daca cumperi din magazinele partenere.

Trebuie sa stiti ca Alpha Bank a fost cea mai activa banca emitenta din Romania in anul 2020, in programul BERD – Trade Facilitation Program.

Mentionam si noi ca aceasta banca este prima banca ce ofera o solutie completa de plata prin terminalele POS.

Conditiile de acordare

Ce este bine de stiut este ca, in dezacord cu formularea Alpha Rapid, nu este vorba de un singur credit, ci de trei variante ale acestuia, diferite in functie de forma de garantare: fara garantii, cu garantii ipotecare, cu depozit bancar.

Pentru obtinerea oricarei variante a Alpha Rapid, trebuie sa inepliniti urmatoarele conditii:

 • cetatenie romana
 • varsta intre 18 si 70 de ani
 • sa fii salariat cu cel putin un an vechime neintrerupta in munca si cel putin 3 luni la locul actual de munca, ori daca ai o profesie liberara – cel putin o experienta de 1 an
 • treubie sa oferi un numar de telefon fix ori mobil cu abonament
 • sa ai venituri justificabile
 • in cazul creditelor fara ipoteca contractate in euro este nevoie de un fideiusor sau garant
 • se accepta pana la doi codebitori
 • pentru creditul garantat cu depozit colateral este necesara constituirea acelui depozit cu care se garanteaza creditul.

Aceasta banca consulta Biroul de Credit si calculeaza scoringul clientilor tinand cont de toate informatiile, nu doar de istoric.

Nu putem sa afirmam ca Alpha Bank acorda credite restantierilor, insa, cu siguranta daca nu ati avut in trecut intarzieri mari, daca le-ati achitat intre timp, iar in prezent aveti un venit superior si un grad mic de indatorare s-ar putea sa aveti sanse la accesarea unui credit de la aceasta banca.

Simulare prin calculator credite Alpha Bank

Utilizand calculatorul credite Alpha Rapid poti sa vezi in mod gratuit cat vei avea de plata.

Se iau in calcul o serie de venituri ce pot fi justificate cu acte, chiar si venituri din alte surse decat cele salariale orin din pensii (drepturi de autor, chirii, dividende, venituri provenite din profesii liberale s.a.m.d.).

Actele necesare pentru obtinerea unui credit

Pentru accesarea unui credit de consum, vei avea nevoie de:

 • documente caracteristice
  adeverinta de venit
 • acord ANAF
 • cerere credite
 • cerere efectuata de codebitor

Costurile asociate acestor credite

In cazul Alpha Rapid fara garantie imobiliara

 • daca ai ales dobanda fixa – aceata poate merge de la 9% pana la 15,5%
 • pentru o dobanda variabila, se calculeaza IRCC + Marja ce pleaca de la 5,9% – la momentul actual este de 7,15% minim si 14,15% maxim.
 • Varianta in euro cu dobanda variabila se calculeaza din EURIBOR la 6 luni la care se adauga o marja de 14,20%.

Creditele cu garantie imobiliara

varianta in lei

 • IRCC + marja de lucru, variaza intre 6,05% si 6,55%.

in euro

 • EURIBOR la 6 luni + marja = 5,18%.

La aceste costuri mai intervine comisionul de analiza cu valoare de 240 de lei pentru creditele de consum si de 900 repsectiv 200 euro pentru creditele garantate cu ipoteca.

Creditele garantate cu ipoteca vor mai avea si alte cheltuieli legate de evaluarea imobilului adus drept garantie: 476 lei pentru apartament si 595 pentru case.

(Visited 187 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies