Banca Romaneasca va ofera imprumuturi rapide surprinzatoare

Daca vrei sa faci rost de o suma de bani fara sa trebuiasca s-o justifici, Banca Romaneasca iti ofera credite rapide de nevoi personale, fara ipoteca.

Multe promotii intersante veti gasi la Banca Romeansca, oferte de imprumuturi rapide pe care le poti utiliza cu incredere.

Desi bancile nu sunt foarte ingaduitoare cand vine vorba de produse de creditare rapida, totusi, in piata financiara romaneasca activeaza o serie de societati bancare ce au in portofoliu si astfel de profuse si servicii. Printre acestea se numara si Banca Romaneaca, ce ne aduce in prim-plan o ofera de nerefuzat: imprumuturi rapide cu rata mica ce te pot surprindei.

Banca Romaneasca ofera mai multe tipuri de credite, de la creditul pentru toti, oferta de refinantare, la creditul de nevoi personale cu ipotea ori descoperirea de cont (overdraft).

Creditul pentru toti, ori creditul de nevoi personale fara ipoteca iti ofera fix ce platesti.

Cu acest produs financiar bancar ai costuri mici, oricat de mari ar fi nevoile tale personale.

Nu ai suprize neplacute pentru ca rata ramane fixa pe toata durata de derulare a contractului de credit.

Nu ti se cere comision de analiza, in cazul in care alegi sa-ti refinantezi alte credite. Nu ti se cere comision de aministrare.

Acest credit este unul fara ipoteca, deci fara garantie imobiliara.

Nu trebuie sa justifici ce faci cu banii.

Ca sa-l obtii, nu ti se solicita adeverinta de venit, daca ai veniturile inregistrate la ANAF. Ti se va solicita acordul de verificare a bazei de date ANAF.

Raspunsul il primesti chiar pe loc, tot atunci poti afla si care este suma maxima pe care o poti accesa in functie de veniturile tale.

Creditul pentru toti de la Banca Romaneasca iti ofera accesul la sume de bani cuprinse intre 1.000 si 110.000 de lei, pe o perioada de maxim 60 de luni.

Printre criteriile de eligibilitate pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a contracta acest credit, amintim:

  • sa fii ceatean roman ori strain cu rezidenta permanenta in Romania
  • sa ai intre 24 si 70 de ani
  • sa ai un venit minim de 800 de lei pentru o familie cu un membru, ori 500 de lei pe cam de membru de familie in cazul unei familii cu mai multi membrii.

Actele necesare accesarii creditului pentru toti:

  • buletin
  • acord ANAF.
(Visited 124 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies